Canim yaa bende tam tersi o kadar çok insan varki yanimda olmak isteyen nedense kimseyi istemiyorum yanimda sanki utaniyorum onlarin yaninda ya aglarsam diye bu hayat bana hep dik durma güçlü olma zorundaligi verdi malesef bende tam tersi eşim yanimdayken yada bisibdediginde bana baktığında ağlıyorum nedenini bilmiorum sanki ben sucluymusum gibinhissediyorum sanirim bilemiyorum.ama günler daraldikca inanilmaz korkmaya başladım bende madem oyle keske kese görünmeden dusseydi diyorum kendi kendime ama sanirim kanama baslayinca daha ağrılı oluyormus okuduklarim öyleydi bi kiz yazmış igne olup vakumla almışlar rahmim hic zarar gormesin diye falan demis oda kafami karistirdi simdi kurtaj zarar verirmi diye allak bullak oldum nasil dayanicam bilmiorum.muhtemelen kurtaja da tek giderim zaten bu hayatta bi çok şeyi hep tek başıma yaptim kaderim bu sanirim
Ayyyyyyy çok sevindim tatlım bugün git kandan test yap inş pozitiftir öldürdün kendini stresten bak inş bebisin seninledir onuda üzdunarkadaslar 9.gun 3.6 cikmisti denin test yaptimevde ikinci cizgi silik cikti bi tane daha yaptim o da oyle cikti sonuc nedir sizcee
Hayırlı haberlerini bekliyoruz canım rabbim seninde tüm isteyenlerinde yüzünü tez vakitte guldursun inşHadi insallah yarin kosup test yaptrcam
Demin kalkip bi tane daha yaptim idrar testi o da cikti oyle birzdan kosup yapcamAyyyyyyy çok sevindim tatlım bugün git kandan test yap inş pozitiftir öldürdün kendini stresten bak inş bebisin seninledir onuda üzdun
Aminnn canim amin insallahHayırlı haberlerini bekliyoruz canım rabbim seninde tüm isteyenlerinde yüzünü tez vakitte guldursun inş
Kendim hamileymisim gibi çok sevindim canım yemin ederim sabah sabah bu mutlu haberle Güne başladım inş darısı tüm isteyenlere heycan yapma canım git güzel güzel kanını ver ve sonucu sabırla duayla bekleDemin kalkip bi tane daha yaptim idrar testi o da cikti oyle birzdan kosup yapcam
Gdiyorm canim cok tesekkur ederim inşallah bu test yaniltmiyodr beniKendim hamileymisim gibi çok sevindim canım yemin ederim sabah sabah bu mutlu haberle Güne başladım inş darısı tüm isteyenlere heycan yapma canım git güzel güzel kanını ver ve sonucu sabırla duayla bekle
Sizce kizlarrr????
Oy oy oy oy maşallah maşallah bebisin anne burdayım demiş bak allah tamamını erdirsin inş canım benim
İnş yaniltmaz canım dualarim seninle rabbim içindeki hasreti cikarsinGdiyorm canim cok tesekkur ederim inşallah bu test yaniltmiyodr beni
Bi de bugun kan testinde goreyim de inaniyim ya nolurrrrOy oy oy oy maşallah maşallah bebisin anne burdayım demiş bak allah tamamını erdirsin inş canım benim
Bece tamamdır gobis sisecek tombik olcan :)Sizce kizlarrr????
Görcen canım benim hiç stres yapma bebisinide strese sokma gebertirim seni haBi de bugun kan testinde goreyim de inaniyim ya nolurrrr
Bi de bugun kan testinde goreyim de inaniyim ya nolurrrr
Tekrar kan testi yaptirdinmi canım belki yerleşme kanamasiydikizlar 20 gun once asilama yaptirdim gecen hafta 0.2 cikti negatif 2 gundur cok az kahverengi akintim geldi bugun sabah baktim bir damla bile yok acaba neden olur boyle biseh
Çarşamba günü yaptiricam yarın reglim normalde canm Seninde bebeğin hayırlı olsun allah sagsalim kucağına almak nasip etsinTekrar kan testi yaptirdinmi canım belki yerleşme kanamasiydi
Canım benim bebeğim değilÇarşamba günü yaptiricam yarın reglim normalde canm Seninde bebeğin hayırlı olsun allah sagsalim kucağına almak nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?