Aşılama 2015 nisan ayında aşılama olacak arkadaşlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Çarşamba günü yaptiricam yarın reglim normalde canm Seninde bebeğin hayırlı olsun allah sagsalim kucağına almak nasip etsin
Allah soyletti belki sana canım allah agzindan duysun inş bende bu ay sevinirim on yıllık hasret içimden çıkar :)

Cok tesekkur ederim insallah pozitif cikar da rahatlarim biraz kan testiyle

Kizlar ben doktordan geliyorum Gecen ay ilk defa klomen+pregnyl kullanmistim Bu ay hicbi ilac vermek istemedi Ilacsiz asilama yapicam dedi .Ilaclarin vucudu olumsuz etkiledigini ve kendi kendine yumurtlamasi olanlara gerek olmadigini soyledi .Bu sekilde asilama olan var mi aranizda ?Basari sansini etkiler mi acaba?

Canım benim doktorum banada ilaç vermedi fazla sadece on tane hap kullandım sabah akşam birer tane beş günde bitti sonra gittim yumurtaliklarima baktı dedi az ilaçla bile gayet iyi büyümüsler çatlama iğnesi verdi gece on ikide vurdum 36 saat sonra aşılama yapıldı bana yani demek istediğim yumurtaliklarin az ilaçla bile buyuyosa fazla ilaç yuklemiyolar sana

evet gecen ay bende 10 tane hap kullandim dedigin sekilde ve 36 saat sonra asilama oldu bu sefer hic ilac vermedi Gerek yok dedi insallah bu sefer olur cok beklemeyiz

Cnm bn de bugün aşılama oldum aramızda birgün olacak bende benimle aşılama olacak arkadaş yok diyordum beraber takip edelim durumlarimizi
Hayırlı olsun canım, nasıl geçti senin?
Benim baya baya umudum azaldı. Eşimin testinde sperm sayısı az hareket az morfoloji %1 çıktı ama bakalım hayırlısı Allah'tan dua edicem bol bol.

Allah razı olsun canım inşallah sen de hayırlı haberleri alırsın bu ay. Bana da hemen kalkabilirsin dedi ama ben abarttım 40 dk uzandım. Kahverengi akıntım oldu benim, dr olabilir rahim ağzını biraz zedelemiş olabiliriz dedi. Onun dışında çok rahattı ama ben herhengi bir jel veya ilaç kullanmıyorum sen kullanıyor musun?

Hayırlı olsun canım, nasıl geçti senin?
Benim baya baya umudum azaldı. Eşimin testinde sperm sayısı az hareket az morfoloji %1 çıktı ama bakalım hayırlısı Allah'tan dua edicem bol bol.
Canim ben buraya bazi vitaminler yazmıştım solgarin onlar cok faydali eşine kullandir istersen insallah pozitif alir gerek kalmaz

Simdi zor duruyorum test yapmamak icin esimle anlasma yapmistik adetim gecikmeden test yapmicaz diye ama zor duruyorum gerci persembeye ne kaldi senin cizgileri görünce ümitlendim ama kasiklarim bi agriyo hemen ümidimi kayip ediyorum ) )
Benimde cok agrio ya regl olcak gibiyim ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…