• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama 2015 nisan ayında aşılama olacak arkadaşlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Canim yaa bende tam tersi o kadar çok insan varki yanimda olmak isteyen nedense kimseyi istemiyorum yanimda sanki utaniyorum onlarin yaninda ya aglarsam diye bu hayat bana hep dik durma güçlü olma zorundaligi verdi malesef bende tam tersi eşim yanimdayken yada bisibdediginde bana baktığında ağlıyorum nedenini bilmiorum sanki ben sucluymusum gibinhissediyorum sanirim bilemiyorum.ama günler daraldikca inanilmaz korkmaya başladım bende madem oyle keske kese görünmeden dusseydi diyorum kendi kendime ama sanirim kanama baslayinca daha ağrılı oluyormus okuduklarim öyleydi bi kiz yazmış igne olup vakumla almışlar rahmim hic zarar gormesin diye falan demis oda kafami karistirdi simdi kurtaj zarar verirmi diye allak bullak oldum nasil dayanicam bilmiorum.muhtemelen kurtaja da tek giderim zaten bu hayatta bi çok şeyi hep tek başıma yaptim kaderim bu sanirim

bır tanıdıgım kurtaj oldu ardından hemen hamıle kaldı hemde ıkız bebek bu defa :) bence tek gıtme canım bırı olsun yanında ne olur ne olmaz destek çıkar ıslemlerı yapar kolay degıl yanı :( onu bende okumustum vakumlu durumu. o daha ıtıcı geldı bana ay bılmıyorum tatlım Rabbım sonumuzu hayır etsın ınsaALLAH

Demin kalkip bi tane daha yaptim idrar testi o da cikti oyle birzdan kosup yapcam
Kendim hamileymisim gibi çok sevindim canım yemin ederim sabah sabah bu mutlu haberle Güne başladım inş darısı tüm isteyenlere heycan yapma canım git güzel güzel kanını ver ve sonucu sabırla duayla bekle

Kendim hamileymisim gibi çok sevindim canım yemin ederim sabah sabah bu mutlu haberle Güne başladım inş darısı tüm isteyenlere heycan yapma canım git güzel güzel kanını ver ve sonucu sabırla duayla bekle
Gdiyorm canim cok tesekkur ederim inşallah bu test yaniltmiyodr beni

20150511_072501.jpg
20150511_072501.jpg

Bi de bugun kan testinde goreyim de inaniyim ya nolurrrr

Ayyyy canim cok sevindimmm biz sana ne dedik 0 cikmadi allahtan ümit kesilmez insallah kan degerinde yüksektir bencede öyledir rabbimmm saglikli hamilelik gecirtsn ve saglikla bebisini kucagina alirsin insallah dualarim seninle güzel haberlerini bekliyoruzzz

kizlar 20 gun once asilama yaptirdim gecen hafta 0.2 cikti negatif 2 gundur cok az kahverengi akintim geldi bugun sabah baktim bir damla bile yok acaba neden olur boyle biseh

Back