- 23 Mayıs 2013
- 6.283
- 2.955
- 248
- 33
çok şükür allahım onlarla avutur en azındanvar cok sukur bırının ondan sonra bır tane, ıkı ay yasayıp olen bebekten sonrakı ablamın ıkı tane cocukları oldu cok şukur..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çok şükür allahım onlarla avutur en azındanvar cok sukur bırının ondan sonra bır tane, ıkı ay yasayıp olen bebekten sonrakı ablamın ıkı tane cocukları oldu cok şukur..
aynı şyeleri hissediyorum inankiAllahim yardımcımız olsun ne diyeyim kizlar bazen umutlarim tükeniyor bazen icimi sevinc ve rahatlık kapliyor öyle belirli belirsiz haldeyim ki neye yanayım şaşırdım kaldım verdigimiz emekler stres çabalar maddi manevi bide insanlarin sürekli çocuk yapmayi dusunmuyomusun sorulari beni delirtecek resmen
Off evet her boku da bilirler zaten sanki biz bilmiyoruz hic bisi yapmiyoruzaynen canım suan herkes o durumda Allahtan memleketımden uzaktayım sevınıyorum bır tatıllerde gıttıgımde soru yagmuruna tutuluyorum.. bende yaptıklarımı anlatıyorum.. her kafa sunu yap bunu yap su sekıl dene off offf..
suan benı guldurdun ya :):)Off evet her boku da bilirler zaten sanki biz bilmiyoruz hic bisi yapmiyoruz
Ya ben de negatif sonuctan sonra ugramiyorum cok ama senin hamile ol. Okumustum nasil oldu ya neden herkes negatif sonuc aliyor ya da dusuruyor bir yerkerde hata mi yapiyoruz aceba yoksa yediklerimizden mi bilemedim moralini bozmaarkadaş negatif sonuçtan sonra çok dagıldım oyüzden topiğe gelmiyorum hamile olanların hamilelği hayırlı olsun negatif olanlarda gelecek aylarda müjde alırlar inşallah
Ben de hast de sira bekliyordum infertilite bolumu artik o kadar dalga konusu olmus ki kadinin biri cikti artik gide gele kanka olmuslar keci boynuzu yi giiizzz bi de incir ye kih kih kih die ortalugi yiktilar dr lar bile guldu disari cikip kucuk harflerle... herkes bisey diyor oneriyor biktim bennOff evet her boku da bilirler zaten sanki biz bilmiyoruz hic bisi yapmiyoruz
test pozitfti 11.gün sonra kanmm 14.gün oldu cnm bilmiyormki neoluyor böyleYa ben de negatif sonuctan sonra ugramiyorum cok ama senin hamile ol. Okumustum nasil oldu ya neden herkes negatif sonuc aliyor ya da dusuruyor bir yerkerde hata mi yapiyoruz aceba yoksa yediklerimizden mi bilemedim moralini bozma
cok uzuldum allah yardimcin oksun onemli olan saglik ins iyiye gider durum emekleriniz bosa gitmez ins psikolojik daha cok yipraniyoruz bedeni gectim artik rabbim hepimizin yuzune baksin inscanım senden haber aldıgımıza sevındım yaa cok şukur.. benım gebelıgımde sonlanacak sanırım bebıs var kalp atmıyor kesemın ICINDE yogun kanama gozukuyor ve o kanama kesemın seklını bozmuş haftaya bellı olacak durumum ama doktor pek umıtlı konursmadı.. kendılıgınden dusmezse kurtaj dedı hayırlısı buymus
Canim bende bunu anlamiyorum cevremde duyuyorum cocuklarina bakamadan 4.5.cocugu kazara olup doguranlar var rabbime diorum allahim birine bakamiyolar 5.6tane veriyor yani bu reva mi bilemiyorum bi tek burda isyana düşünüyorum bizler evlat hasretiyle yanarken bakamayip sokaklarda buyuyenler kötü sartlarda yasayanlar var neden diyeYa arkadasim 6 nisanda cocuk isin basladik dedi 7 nisanda 4 haftalik hamileyin dedi bu reva mi ya ben neden surunuyirum onlar istemiyirdu bile calismakara basladik dedi bu kadar olur yok ovulasyondu yok adetin 14. Gunu yalan ya adamlar yapti oldu yuh yani umut falan kalmadi arkadas olmuyor iste hangi istedigim oldu ki isyanlardayim... isimi bile biraktim vebek die simdi sürünuyorum tek basima sikintidan dusunmekten depresyona girdim yaaa
Htest pozitfti 11.gün sonra kanmm 14.gün oldu cnm bilmiyormki neoluyor böyle
Canim bende bunu anlamiyorum cevremde duyuyorum cocuklarina bakamadan 4.5.cocugu kazara olup doguranlar var rabbime diorum allahim birine bakamiyolar 5.6tane veriyor yani bu reva mi bilemiyorum bi tek burda isyana düşünüyorum bizler evlat hasretiyle yanarken bakamayip sokaklarda buyuyenler kötü sartlarda yasayanlar var neden diye[/QUOTE
offf bilebilsek kendi kanimdan canimdan bi cocuk mis kokulu bebek .. off kokusuna hasret kaldigim gel artik nolur gel ..
ya var ya asilama oldum adet olcam die korktum hep her wc de ve siklus 24.
gun adet oldum simdi adet olmak istiyorym 2. Asilama icin olmuyorum arkadas yaa istemeyim mi bisey anlamadim ki
Canim hamilesin insallah rabbim tamamina erdirsin yarin test yaptirarkadaslar 9.gun 3.6 cikmisti denin test yaptimevde ikinci cizgi silik cikti bi tane daha yaptim o da oyle cikti sonuc nedir sizcee
Rabbim bilir biz duamizi ediyoruz bakarsın Allah yüceliğini gösterir..benide öyle kürtaj olmak bedenimi korku aklımı deli ediyor. Bu nasıl bir korku endişe anlamadım.içim buna hazirsin alıştır kendini diyor.. Ama birşey oluyor tekrar basa dönüyorum..kendilginden düsse oyle daha cok mu aci cekecrm onuda bilmiyorum.Kocamdan başka kimsem yok burds.. Annemi ablalarimi yanımda olsun çok isterdim. Kocam olmadığı zaman evde gözyaşlarımi tutamıyorum.. O bana o kadar destek oluyor ki o olunca yüzüm gülüyor. Çok şükür Rabbim onlara sağlık sihat versin başımızdan eksik etmesin insaAllah.vesselam_ yahu bu hafta bir mucize olsaydı nolurduuuuuuuuuuuuuuu
Ya cok garip günler yaklaştıkça korku sardı beni ya ne biçim is bu
Hadi insallah yarin kosup test yaptrcamCanim hamilesin insallah rabbim tamamina erdirsin yarin test yaptir
Canim yaa bende tam tersi o kadar çok insan varki yanimda olmak isteyen nedense kimseyi istemiyorum yanimda sanki utaniyorum onlarin yaninda ya aglarsam diye bu hayat bana hep dik durma güçlü olma zorundaligi verdi malesef bende tam tersi eşim yanimdayken yada bisibdediginde bana baktığında ağlıyorum nedenini bilmiorum sanki ben sucluymusum gibinhissediyorum sanirim bilemiyorum.ama günler daraldikca inanilmaz korkmaya başladım bende madem oyle keske kese görünmeden dusseydi diyorum kendi kendime ama sanirim kanama baslayinca daha ağrılı oluyormus okuduklarim öyleydi bi kiz yazmış igne olup vakumla almışlar rahmim hic zarar gormesin diye falan demis oda kafami karistirdi simdi kurtaj zarar verirmi diye allak bullak oldum nasil dayanicam bilmiorum.muhtemelen kurtaja da tek giderim zaten bu hayatta bi çok şeyi hep tek başıma yaptim kaderim bu sanirimRabbim bilir biz duamizi ediyoruz bakarsın Allah yüceliğini gösterir..benide öyle kürtaj olmak bedenimi korku aklımı deli ediyor. Bu nasıl bir korku endişe anlamadım.içim buna hazirsin alıştır kendini diyor.. Ama birşey oluyor tekrar basa dönüyorum..kendilginden düsse oyle daha cok mu aci cekecrm onuda bilmiyorum.Kocamdan başka kimsem yok burds.. Annemi ablalarimi yanımda olsun çok isterdim. Kocam olmadığı zaman evde gözyaşlarımi tutamıyorum.. O bana o kadar destek oluyor ki o olunca yüzüm gülüyor. Çok şükür Rabbim onlara sağlık sihat versin başımızdan eksik etmesin insaAllah.