- 24 Nisan 2015
- 2.154
- 964
- 43
Cikmadimi sonuç tatlım ben burda heyecandan dokuz dogurdum haaaaBenimde cok agrio ya regl olcak gibiyim ya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cikmadimi sonuç tatlım ben burda heyecandan dokuz dogurdum haaaaBenimde cok agrio ya regl olcak gibiyim ya
Yok canm cikmadi benimde karnim kotu oldu yaCikmadimi sonuç tatlım ben burda heyecandan dokuz dogurdum haaaa
Ayy bilmiyorm canm karnim cok feci ama bekliyorum son bi saatSonuca cok az kaldi senin ama bence %80 hamilesin insallah herseyde yolundadir bence seninki belki piskolojiktir sabirsizlikla haberi beklyiorummm cnmmmm :)
Hayırlı haberle hayırlı olsun inşallahAyy bilmiyorm canm karnim cok feci ama bekliyorum son bi saat
Merakla bekliyoruz tatlımYok canm cikmadi benimde karnim kotu oldu ya
80.2 cikti canimMerakla bekliyoruz tatlım
Tatlim çok sevindim kesinlikle stres yapma bebeğini etkiler güzel düşün.. Benimde 14.gün 81 çıkmıştı iki gün sonra 279 çıkmıştı..80.2 cikti canim
Hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah tebrik ederimKizlar sonuc cikti 80.2 yani pozitiffffff ama doktr birden yukseldigi icin dis gebelik olabilir dedi o yuzden bi hafta bekleyelim dedi
Kizlar sonuc cikti 80.2 yani pozitiffffff ama doktr birden yukseldigi icin dis gebelik olabilir dedi o yuzden bi hafta bekleyelim dedi
Yuppppiiii bebisimiz geliyo gözün aydın canım çok sevindim :)80.2 cikti canim
Cok tesekkur ederim umarim hersey yolunda giderTatlim çok sevindim kesinlikle stres yapma bebeğini etkiler güzel düşün.. Benimde 14.gün 81 çıkmıştı iki gün sonra 279 çıkmıştı..
Cok tesekkur ederimHayırlı olsun Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah tebrik ederim
Canim insallah hersey yolunda gider saglikla buyutursun bebisiniCok tesekkur ederim umarim hersey yolunda gider
Yuppppiiii bebisimiz geliyo gözün aydın canım çok sevindim :)
Cok tesekkurler canim sagol insallah bi sorun cikmazYuppppiiii bebisimiz geliyo gözün aydın canım çok sevindim :)
Amin canim aminnn sagollllCnmm cok sevindimm insalllah doktorun dedigin gibin degildir sakin kötü düsünme iyi düsün iyi olsun :) :) valla cok sevindimm insallah rabbin kucagina almayida nasip eder cnm :)
Amin canim insallahhCanim insallah hersey yolunda gider saglikla buyutursun bebisini
İnş çıkmaz canım dikkat et kendineCok tesekkurler canim sagol insallah bi sorun cikmaz