• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama 2015 nisan ayında aşılama olacak arkadaşlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Canim hic umut yok bende malesef doktor da vermiyor zaten sadece vicdani olarak rahatlamak icin biraz beklemek ve kendimi alıştırmak istedim yapacak bisi yok nasipten oteye gidilmiyor canim sakın isyan etme ben agladim zaman bile rabbim nolur gücüne gitmesin kendi zayifligima agliyorum dedim.ama şunu net soyleyeyim ki ben artik aşılamaya malesef guvenmiyorum tutanlarin bir çoğu sağlıksız gelisiyor sanirim bende klomen ve ovitrelleyle kendim nederim diye düşünüyorum

benmde aşılamayla kimyasal oldu kendiliğinden olanda kimyasal oldu sanırım zamanı gelmediği için rabbim nasip etmiyor zamanı gelemden önce istersen zamnından önce kaybedersin diye bir söz var sanırım onu yaşıyoruz allah yardımcın olsun ben çok isyan ettim bagırdım agladım allahım canımı al dedim kardeşim canından önemlimi dedi öenmli diye bagırdım agladım ama pişmanım allah affetsin alllah sanada en kısa zamnda hayılsından nasip etsin canım en azından hamile kalabildigini ögrenmiş oldun bu şekilde düşün saglıksız bebeklerde gelişme geriliği ve düşük oluyır bu şekilde düşün ve içini rahatlat

benmde aşılamayla kimyasal oldu kendiliğinden olanda kimyasal oldu sanırım zamanı gelmediği için rabbim nasip etmiyor zamanı gelemden önce istersen zamnından önce kaybedersin diye bir söz var sanırım onu yaşıyoruz allah yardımcın olsun ben çok isyan ettim bagırdım agladım allahım canımı al dedim kardeşim canından önemlimi dedi öenmli diye bagırdım agladım ama pişmanım allah affetsin alllah sanada en kısa zamnda hayılsından nasip etsin canım en azından hamile kalabildigini ögrenmiş oldun bu şekilde düşün saglıksız bebeklerde gelişme geriliği ve düşük oluyır bu şekilde düşün ve içini rahatlat
Canim tövbe et rabbim kabul eder inşallah sende isteyerek soylemedin ki canin aciyodu rabbim hepimizi guldursun kalbimize göre versin inşallah ne diyeyim tek tesellim bu zaten sağlıksız di ve sonlanacak diorum başka care yok malesef

Canim tövbe et rabbim kabul eder inşallah sende isteyerek soylemedin ki canin aciyodu rabbim hepimizi guldursun kalbimize göre versin inşallah ne diyeyim tek tesellim bu zaten sağlıksız di ve sonlanacak diorum başka care yok malesef
allah yardımcın olsun 2. sağlıkla doğar inşallah canım allah birdaha aynı acıyı yaşatmasın

allah yardımcın olsun 2. sağlıkla doğar inşallah canım allah birdaha aynı acıyı yaşatmasın
canım senden haber aldıgımıza sevındım yaa cok şukur.. benım gebelıgımde sonlanacak sanırım bebıs var kalp atmıyor kesemın ICINDE yogun kanama gozukuyor ve o kanama kesemın seklını bozmuş haftaya bellı olacak durumum ama doktor pek umıtlı konursmadı.. kendılıgınden dusmezse kurtaj dedı :(:(:( hayırlısı buymus

canım senden haber aldıgımıza sevındım yaa cok şukur.. benım gebelıgımde sonlanacak sanırım bebıs var kalp atmıyor kesemın ICINDE yogun kanama gozukuyor ve o kanama kesemın seklını bozmuş haftaya bellı olacak durumum ama doktor pek umıtlı konursmadı.. kendılıgınden dusmezse kurtaj dedı :KK43::KK43::KK43: hayırlısı buymus
Of ya ne oluyo bize rabbim veriyo ama sonradan sorun çıkıyo çok üzüldüm canım ya inş bir sorun cikmaz :(

canım senden haber aldıgımıza sevındım yaa cok şukur.. benım gebelıgımde sonlanacak sanırım bebıs var kalp atmıyor kesemın ICINDE yogun kanama gozukuyor ve o kanama kesemın seklını bozmuş haftaya bellı olacak durumum ama doktor pek umıtlı konursmadı.. kendılıgınden dusmezse kurtaj dedı :KK43::KK43::KK43: hayırlısı buymus
canım henüz erken oldugundan kalp atısı olmayabilir kaç haftalık olduki daha cook üzüldüm ne oldu böyle herkes düşük yapıyor yaa aofff

canım benmde kanamam olunca annemler bizdeydi onlarla berbaer memlekete gittim biraz kafam acılsın diye kk ya girdikce bebek fikri aklımdan çıkmıyodu bdv de bir konu okudum nasıl dayanıyorsunuz bebek olmamasına diye bir konuydu orda yazılan cvplar beni azda olsa rahatlattı yavas yavas hiç olmayabilir fikrine alıstırıyorum kendimi yoksa dayanılmaz bir hal alıyor bu istek bu umut ve sonunda hayalkırıklıgı cok kötü oluyır inşallah olur ama hiç olmayada bilir diyerek kendimi kötüyede alıstıryorum 15 gün bekleyecegim regl olmazsam tarlusal içer adet olurum belki ramazanlıkta iğneli yumurtlama tedavisi olur norml yoldan denerim

Kader arkadaşım benim :(

Of ya ne oluyo bize rabbim veriyo ama sonradan sorun çıkıyo çok üzüldüm canım ya inş bir sorun cikmaz :KK43:
farkediyormusunuz arkadaşlar hep bu düşük olayı bizim gibi bebek hasrtei çekenlerin başında %90

allah bizi bu ebbek meselesiyle sınıyor işte ya hiç vermiyor ya bekletip veriyor ya verip alıyor vs vs

farkediyormusunuz arkadaşlar hep bu düşük olayı bizim gibi bebek hasrtei çekenlerin başında %90

allah bizi bu ebbek meselesiyle sınıyor işte ya hiç vermiyor ya bekletip veriyor ya verip alıyor vs vs
Evet canim topikte bir sürü kisi olumlu sonuc aldi ama devam eden yok malesef çok şükür sadece iki kisinin sorunsuz gidiyordu onlarinda rabbim tamamina erdirsin insallah

canım henüz erken oldugundan kalp atısı olmayabilir kaç haftalık olduki daha cook üzüldüm ne oldu böyle herkes düşük yapıyor yaa aofff
canım kesedekı kanama ve seklının bozuk oolması bebegı engellıyormus zaten bugun 7 haftalık oldu.. kısmet canım rabbım boyle layık gordu.. en azından gebe kalabılıyormusum dıye avutuyırum kendımı

Kader arkadaşım benim :KK43:
inan şua içim parçalanıyor sizi okadar iyi anlıyorum ki düşük yapmadan önce düşük yapmak bana normal gibi gelirdi ama çok büyük bir acıı

ben ilk düşüğümde aylarca kendime gelemedim allah affetsin isyan ettim ağladım uyumadım yemedim içmedim bbek agıtları dinledim allahım beterinden sakınsn belki abartı gelebilir ama bu acıyı yogun bir eşkilde yasadım sonra suriye olaylrı o ara çok şiddetliydi eşim bana haberlerde ölmüş bebekleri kucaklayan anneleir babaları gösterdi haline şükret bak bebekleri gözlerinn önünde öldürüldü dedi ve kendimi toparladım azda olsa beterin beterini düşünp avunmaktan başka çaremiz yok

allah affetsin sosyalmedyada bebekli cocuklu arkadaşlar akrabalar boy boy cocuklarıyla pozlar verip cocuklarının her karesini çekip mutlu aile fotoları paylaşıp mutlu olurken ben onlar abakıp allahım neden ben eksiğim herkesin var neden ben diyerek agladıgım günleri hiç bir zaman unutmyacagım kıskanıyormuyum evet kötü anlamdamı hayır

benm neden yok diye hiçbirşeye özenmedim kıskanmadım ne ev ne araba ne meslek ne esya ne mal ne para vs vs ama bu konuda kıskanıyorum özeniyorm içim yanıyor özelliklede karakterini sevmediğim her kötülüğü yapmış insanların kucaklarında bebekler görünce isyana düşüorm bir tanıdıgım var kimsyei inancıyla yargılamak bana düşmez ama allaha inanmıyorlar karıkoca günahı haramı bilmiyorlar ama 4 4 lük hayatları var hayat hiç adil değil allah herkese evlat versin tabi benm yok diye başkasınında mı olmasın asla böyle düşünmüyorum özelliklede cocuk hasreti çekmiş insanların hamileklerine ve bebeklerine cok seviniyorum yanlış anlaşılmasın ama rabbim bizlerede versin bizi eksik bırakmasın herkes cogalırken biz eksilmeyelim istiyorum

canım kesedekı kanama ve seklının bozuk oolması bebegı engellıyormus zaten bugun 7 haftalık oldu.. kısmet canım rabbım boyle layık gordu.. en azından gebe kalabılıyormusum dıye avutuyırum kendımı
kader ortagı olarak hamile kalan arkadaşlara kendim kalmıs gibi sevinmiştim suanda kendm düşük yapmış gibi üzüldüm hamiel kalabildiğini öğrendin en azından allahım 2.sini sağlıklı versin inşallah senn değerin flan çok iyi ilerliyordu senden çok umutluydum ama kısmet herşeyin hayırlsııs olur inşallah üzülme diyecegim ama üzülürsün biliyorum rabbim sabrınızı versin

Evet canim topikte bir sürü kisi olumlu sonuc aldi ama devam eden yok malesef çok şükür sadece iki kisinin sorunsuz gidiyordu onlarinda rabbim tamamina erdirsin insallah
inşallah onlarınki sorunsuz devam eder hayırlısıyla kucaklarına alırlar temmuz aşılamasındada 2 kişi pozitfti birisi bendim benmki düşmüştü diğer arkadaşda neyaptı bilmiyorum herşeyin hayırlısı allah zamanı gelince verecektir inşallah ozaman çok kısadır cok bekletmedn veriir rbbim

kanaman vs varmı canım belki bir mucize olur kan görmeden korkmayın bence henüz çıkmamış canda umut vardır başka bir dr daha görünseydn keşke

kanaman vs varmı canım belki bir mucize olur kan görmeden korkmayın bence henüz çıkmamış canda umut vardır başka bir dr daha görünseydn keşke
kanamam lekelenmem kahrengısı bıle yok yanı ama doktor her an baslayabılır baslamazsa kurtaj dedı... cok arastırdım sonuc husran.. herseye hazırlıklıyım ısyan etmıyorum kendımı avutuyorum halıme sukredıyorum dokuz ay tasıyıp onca hazırlıktan sonra bebeklerının olu dogması... en baasıtı ablamın bırı dokuz ay tasıdı yengemle aynıydı hamıleleıklerı aynı gun dogum yaptı ablamınkı oldu yengemın kı yasıyor o onun sınavı goozunun onunde cok yakınlar.. doger ablamın bebegı ıkı ay yasadı oda öldü.. bunları dusunuyorum sukredıyorum.. vardır bır hayır dıyorum.. ılk duydugumda uzulmedım mı uzuldum ınsanız cunku.. ama ısyan etmeden ...

kanamam lekelenmem kahrengısı bıle yok yanı ama doktor her an baslayabılır baslamazsa kurtaj dedı... cok arastırdım sonuc husran.. herseye hazırlıklıyım ısyan etmıyorum kendımı avutuyorum halıme sukredıyorum dokuz ay tasıyıp onca hazırlıktan sonra bebeklerının olu dogması... en baasıtı ablamın bırı dokuz ay tasıdı yengemle aynıydı hamıleleıklerı aynı gun dogum yaptı ablamınkı oldu yengemın kı yasıyor o onun sınavı goozunun onunde cok yakınlar.. doger ablamın bebegı ıkı ay yasadı oda öldü.. bunları dusunuyorum sukredıyorum.. vardır bır hayır dıyorum.. ılk duydugumda uzulmedım mı uzuldum ınsanız cunku.. ama ısyan etmeden ...
allahım beterinden saklasın canım hayırlsıı olsun kuluz aciziz elimizden gelen seyler sınırlı rabbimin gücü hersye yeter allahım hayırlısıyla ol der olur inşallah ablaların adına çok üzüldüm suan çocukalrı varmı ablalarının peki canm

allahım beterinden saklasın canım hayırlsıı olsun kuluz aciziz elimizden gelen seyler sınırlı rabbimin gücü hersye yeter allahım hayırlısıyla ol der olur inşallah ablaların adına çok üzüldüm suan çocukalrı varmı ablalarının peki canm
var cok sukur bırının ondan sonra bır tane, ıkı ay yasayıp olen bebekten sonrakı ablamın ıkı tane cocukları oldu cok şukur..

Back