- 23 Mayıs 2013
- 6.283
- 2.955
- 248
- 33
Canim hic umut yok bende malesef doktor da vermiyor zaten sadece vicdani olarak rahatlamak icin biraz beklemek ve kendimi alıştırmak istedim yapacak bisi yok nasipten oteye gidilmiyor canim sakın isyan etme ben agladim zaman bile rabbim nolur gücüne gitmesin kendi zayifligima agliyorum dedim.ama şunu net soyleyeyim ki ben artik aşılamaya malesef guvenmiyorum tutanlarin bir çoğu sağlıksız gelisiyor sanirim bende klomen ve ovitrelleyle kendim nederim diye düşünüyorum
benmde aşılamayla kimyasal oldu kendiliğinden olanda kimyasal oldu sanırım zamanı gelmediği için rabbim nasip etmiyor zamanı gelemden önce istersen zamnından önce kaybedersin diye bir söz var sanırım onu yaşıyoruz allah yardımcın olsun ben çok isyan ettim bagırdım agladım allahım canımı al dedim kardeşim canından önemlimi dedi öenmli diye bagırdım agladım ama pişmanım allah affetsin alllah sanada en kısa zamnda hayılsından nasip etsin canım en azından hamile kalabildigini ögrenmiş oldun bu şekilde düşün saglıksız bebeklerde gelişme geriliği ve düşük oluyır bu şekilde düşün ve içini rahatlat