Aşılama 2015 nisan ayında aşılama olacak arkadaşlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Kizlar yarin doktorum çağırdı kese için inşallah görürüz dualarinizi eksik etmeyin nolur nedense icimde bi korku endişe var hadi hayirlisi rabbim müjdeyi verdi devamini da nasip etsin inşallah

Kizlar yarin doktorum çağırdı kese için inşallah görürüz dualarinizi eksik etmeyin nolur nedense icimde bi korku endişe var hadi hayirlisi rabbim müjdeyi verdi devamini da nasip etsin inşallah
Amin canım büyük bir heyecanla sonucu yazmanı bekleyecem.. Allahın izniyle herşey yolunda gidecek . bebisimizin kesesi görünecek.dua et umutsuzluğa kapılma..

Normal canim benimde oyleydi yeni gecti bugun 21. Gunum
Yumurtlama sancısı bence canım
İnş canım sorunsuz geçer keseyi görürsün darısı bizim ve tüm isteyenlerin başına

İnşallah göreceğim bol bol dua ediyorum kizlar hem kendim icin hem sizler ve baska yerlerde evlat sahibi olmak isteyen herkes icin.pozitifi görmekle bitmiyor iste malesef insallah tamami da gelir rabbimin izniyle

Gunaydin kizlar bugun 9.gun azicik akinti vardi o da gitti goguslerdeki sislik hassasiyet azaldi sanirim tutmadi. Ama cok kotu bi sekilde ishal oldum

Benim yumurtam sol taraftaydi ama surekli sag kasigim agriyor neden ki acaba.

Benimde bugun 8. Gunum hassas test aldim bir tanesini simdi yapsam mi ki ya cok sabirsizlaniyorum

Bugun benim de beklenen adet gunum ama gecikirse bile kullandigim progestana bagliyorum bu durumu cunku goguslerimdeki dolgunluk gecti ve akinti fln hicbisey yok Karinda gerginlik vardi o da gecti yani adet olucam buyuk ihtimal.Kan testi yaptirmaya da gidemiyorum yurtdisindayim ve de calisiyorum Burda sistem farkli saglikocagi yok ve kendi doktoruma gitmek zorundayim ona da onceden randevu almak gerek boyle iste bekliycem ancak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…