- 24 Nisan 2015
- 2.154
- 964
- 43
Bende ne kabız nede ishal oldu ayaklarını sıcak tut geçer inşamin amin canim insallah. herkes kabizlik diyo da afesersin ben ishal oldum ya ve dokinacak bisi de yemedim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende ne kabız nede ishal oldu ayaklarını sıcak tut geçer inşamin amin canim insallah. herkes kabizlik diyo da afesersin ben ishal oldum ya ve dokinacak bisi de yemedim
Bende gobekten vurdum iğneyi sonra gobegimde kısa süreli bir uyuşma oldu sende olsa korkma geçti bi saateSağol cnm benim de hayırlısıyla bir sonuclansaydi
Evet canım bulunduğun yere gore değişiyor eşim 9bucukta verdi 12bucukta aşılama odasındaydimsagolcnm bide sperm yıkama işlemi ne kadar sürüyor dktor çrb akşam saat 7 de iğneyi vur cuma 9 da asılamaya gel dedi 36 saatten çok oluyor ama
Hic öyle düşünme canım buradaki arkadaşlar var bir yumurtayla hamis kalmis beş yumurtayla hamisi kalamamış. Herşey Allahtan yani bunun için bolca dua etmen lazim dünya dua üzerine kurulu...Sende kac yumurta olusmustu bi de sorun var miydi yoksa sizde sebepsiz infertilite misiniz ?Bizde sorun yok ona ragmen olmuyo bi de bende 1 yumurta olustu sadece O yuzden sansim cok yuksek degil
Evet cok haklisin.Olmazsa zaten Allahin bizim icin daha iyi bi plani vardir diye avutuyorum kendimi .Hic öyle düşünme canım buradaki arkadaşlar var bir yumurtayla hamis kalmis beş yumurtayla hamisi kalamamış. Herşey Allahtan yani bunun için bolca dua etmen lazim dünya dua üzerine kurulu...
hadi insallahBende ne kabız nede ishal oldu ayaklarını sıcak tut geçer inş
Tatlm neyi hemen tutturuyormus ay okadr cok doktor ismi veren var ki hangisine gdecegimi sasirdim cuma gunu hastende emekli bir bayanda verdi ozel cep numarsini doktorun bundoktor ne konida iyimis asilama mi hepsi ayni seyi yapyor asilamanin tutup tutmasi allahtan ama dusuk arstrmasi yapablr belkide iyi davranmsda onemli tabiHilalcim bak bu doktor ankarada buna gorunsene kadın bak ne yazmış
Canım bu aşılama yapiyo okuyunca ilk aklıma sen geldinTatlm neyi hemen tutturuyormus ay okadr cok doktor ismi veren var ki hangisine gdecegimi sasirdim cuma gunu hastende emekli bir bayanda verdi ozel cep numarsini doktorun bundoktor ne konida iyimis asilama mi hepsi ayni seyi yapyor asilamanin tutup tutmasi allahtan ama dusuk arstrmasi yapablr belkide iyi davranmsda onemli tabi
Tatlım adet öncesi belirtileri yasiyosan olabilirsin olsan daha iyi olur dengesi bozulmaz bariBenim gogus agrilrm basldi yeniden kizlar adet gunime 6gun var doktor adet olamaybikrsin dedi ama sanrm ben olacagim bu arafa az ayakta kalinca kasiklrim cok agryo goguslerm sizilyor birde
Devletteki doktor aşılama uygundur derse yapılır bencearkadaşlar normal yolla gebe kalanlara devlet aşılama yapıyormu biliyor musunuz ? ya da özelde fiyatlar nekadar ? bende yaptırmayı düşünüyorum 2 kaybım (kürtaj) var ve bu şekilde 1 buçuk yıl oldu hala kavuşamadım, yaş gidiyor ve uzatmak istemiyorum nasipse bi denesem diyorum olmazsa yine normal yolda devam ederim.
Bilmiyom canım numarasi var istiyosan dene şansınıTarihte taaa 2010 ay cok eski adam acaba hslen ayni hastnede mi ki
Hayırlısı canım üzme kendini yeniden denersinkızlar selam, ben bu gün adet oldum tutmadı.
Hayırlısı canım üzme kendini yeniden denersin