- 24 Nisan 2015
- 2.154
- 964
- 43
Tanıdık doktor olunca daha iyi ilgileniyo canım devam et hiç birakma mücadeleyiok sağol. Öyle yapacaz artık. Gittiğim hastane uzak biraz ama tanıdık doktr olunca başka bir yere gitmek istemiyorum.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tanıdık doktor olunca daha iyi ilgileniyo canım devam et hiç birakma mücadeleyiok sağol. Öyle yapacaz artık. Gittiğim hastane uzak biraz ama tanıdık doktr olunca başka bir yere gitmek istemiyorum.
güzel haberleri alırsın inşallah rabbim isteyen herkezin kucağını boş bırakmasın.Kızlar yarın aşılama sonucun belli olucak çok tirsiyorum
Tanıdık doktor olunca daha iyi ilgileniyo canım devam et hiç birakma mücadeleyi
Mayıs hamislerinden olursun inş canım hayırlı haberler alırsın inşKızlar yarın aşılama sonucun belli olucak çok tirsiyorum
İnş sonuç pozitif olur bol bol dua et ve dinlenDün aşılamam yapıldı bekliyorum 14 gün sonra inşallah güzel haberleri alırım. İlk aşılamamdı eşimde ve bende sorun yoktu ama bir yıldır olmuyordu zaman kaybetmeden aşılamayı denemek istedim umarım ilkinde tutar :)
Miyom alinmiyomu canım rahim dış duvarindaysa sorun olmaz bencebırakmicam cnm sonuna kadar devam. miyom var bende rahmin dış duvarında onun etkisinden mi tutmadı ama etkilemez demişti bana anlamadım. çok umutluydum ya.Kısmet önümüze bakacaz artık
kesinlikle allah büyük hiç stres yapma düşünmemeye çalış zor oluyo biliyorum :)Cvp icin cok tsk ederim bir cok yerde aynisini okudm ve ondan cok korkuyorum saglikli olsun yeterki bir iki üc fark etmez :) ama dedigin gibi risk artiyo allah büyükkkk (
Çok aminnnnnnnİnşallah canlar bu mübarek günlerde rabbim yüzümüze baksın
İnşallah iyi haberler getirirsin bizeKızlar yarın aşılama sonucun belli olucak çok tirsiyorum
kesinlikle allah büyük hiç stres yapma düşünmemeye çalış zor oluyo biliyorum :)
Allah kabul etsin canım az kaldıHic sorma cok zor hemde ama vaktimin cogunu dua okumakla geciriyorun fetih süresi salati tefriciye mübarek günlerde rabbim kabul eder insallah :)
Anladım sağol Cnm ☺Bende gobekten vurdum iğneyi sonra gobegimde kısa süreli bir uyuşma oldu sende olsa korkma geçti bi saate
Normal canim benimde oyleydi yeni gecti bugun 21. GunumKızlar adetin 18.gunu kasiklarda sancı normalmi şu an kasiklarim patliyo agridan
Canimm insallah pozitif sonuc alirsin allahin izniyleKızlar yarın aşılama sonucun belli olucak çok tirsiyorum