• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama 2015 nisan ayında aşılama olacak arkadaşlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Dün aşılamam yapıldı bekliyorum 14 gün sonra inşallah güzel haberleri alırım. İlk aşılamamdı eşimde ve bende sorun yoktu ama bir yıldır olmuyordu zaman kaybetmeden aşılamayı denemek istedim umarım ilkinde tutar :)

Tanıdık doktor olunca daha iyi ilgileniyo canım devam et hiç birakma mücadeleyi

bırakmicam cnm sonuna kadar devam. miyom var bende rahmin dış duvarında onun etkisinden mi tutmadı ama etkilemez demişti bana anlamadım. çok umutluydum ya.Kısmet önümüze bakacaz artık

Dün aşılamam yapıldı bekliyorum 14 gün sonra inşallah güzel haberleri alırım. İlk aşılamamdı eşimde ve bende sorun yoktu ama bir yıldır olmuyordu zaman kaybetmeden aşılamayı denemek istedim umarım ilkinde tutar :)
İnş sonuç pozitif olur bol bol dua et ve dinlen

Cvp icin cok tsk ederim bir cok yerde aynisini okudm ve ondan cok korkuyorum saglikli olsun yeterki bir iki üc fark etmez :) ama dedigin gibi risk artiyo allah büyükkkk :KK43:(
kesinlikle allah büyük hiç stres yapma düşünmemeye çalış zor oluyo biliyorum :)

Cok kotu bi bas agrkm var agri kesici de icmeye cekiniyorum. Tum gun ogrencilerim beynimi yedi resmen

Back