Aşılama 2015 nisan ayında aşılama olacak arkadaşlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Günaydin cnm bende aynen yurtdisindayim ne yazikki burda hersey daha zor bende asilamamin 9.günündeyim kna testi yapma imkanim yok mecbur adeti gecmesini beklicem sen ama idrar testi yapabilirsin ki. Bende progesteron kullaniyorum ilk defa geciktirdigini bilmiyordum

Günaydin cnm bende aynen yurtdisindayim ne yazikki burda hersey daha zor bende asilamamin 9.günündeyim kna testi yapma imkanim yok mecbur adeti gecmesini beklicem sen ama idrar testi yapabilirsin ki. Bende progesteron kullaniyorum ilk defa geciktirdigini bilmiyordum

Idrar testini dun yaptim negatifti o yuzden tekrar bugun yapmadim adet olmayi bekliycem Progesteron kullananlar topigine bi bakarsan orda bicok kiside gecikme olmus Gerci ilaci biraktiktan sonra 2-3 gun icinde adet oluyosun Ben gecen ayda kullanmistim 11.gun biraktim 14.gun olmustum

Ya kizlar benim testim silik cikti ama gozle gorulebilecek sekilde cok heycanlandim bosa mi umutlaniyorum acaba var midir ki

Anladim cnm hayirlisi insallah adet olmazsin evet geciktirmeside mantikli.. sende mi asilama oldun bu ay?

Benim asilamam.cok farkli burdaki trdeki arkadaslara göre kafama takildi

Canim kaçıncı günün erken yaptıysa n ilaarin etkiside olabilir benim çok siik cikmisti 12.gün idrar testim
8. Gun bugun canim ignenin etkisi 10 gun suruyorsa onunda 9. Gunu gecen sefer yapmistim ama cikmamistim ne biliyim umutlandim ama yine de haklisin ilaclarin etkisi buyuk ihtimal Offf off

Anladim cnm hayirlisi insallah adet olmazsin evet geciktirmeside mantikli.. sende mi asilama oldun bu ay?

Benim asilamam.cok farkli burdaki trdeki arkadaslara göre kafama takildi
Insallah olmam.Evet bende asilama oldum hatta asilama olcagini doktor 2 gun once soyledi .Benim de farkliydi asilama yapip 5 dk dinlendirdi yolladi Burda Tr deki gibi uzun uzun dinlendirmiyolar cunku giden spermin geri gelme olasiligi cok dusuk oldugu icin Seninde mi o sekilde oldu ,nesi farkliydi ?

8. Gun bugun canim ignenin etkisi 10 gun suruyorsa onunda 9. Gunu gecen sefer yapmistim ama cikmamistim ne biliyim umutlandim ama yine de haklisin ilaclarin etkisi buyuk ihtimal Offf off
Canim bak benin doktorum 12.gün kan testi me ilaclarin etkisi olabilir sevinmeyelim dedi o kadar üzüldüm ki neyse atlattik tabi simdi keseyi görmeyi bekliyorum inşallah.bu sana umut olsun tabiki olumsuz dusunmemen icin belki deilacin etkisi falan degildir kim bilir yani

Arkadaslar bi sorum olacak Asilama gununu 1.gun sayarsak mi beklenen adet gunu 14.gun oluyor ?? yoksa asilamadan 1 gun sonrasinda mi saymaya baslayinca ??

Gunaydin kizlar bugun 9.gun azicik akinti vardi o da gitti goguslerdeki sislik hassasiyet azaldi sanirim tutmadi. Ama cok kotu bi sekilde ishal oldum
Canım belirtilere takılma inan benimde ilk bir hafta akintim göğüs agrisi vardı sonra geçti senin gibi düşündüm bende ama öyle değilmiş adet belirtileri yaşadım sivilcem falan çıktı hatta Rabbim nasip etti ama bak dua duaaa tek ilacimiz..duamdasiniz

ınsallah ya allah seni duysun ınsallah kısmet olur bu defa

Aslinda bircoksey ayni ben adetimin 3. Klomene ve gonal f ignesine basladim 9.gün yumurtama bakti 13mm en büyügü dedi 12.gün yine gittm istedigmz büyüklükte dedi sadece 13.gün sabah gel dedi asilama icin birdaha ölcüp sayi söylemedi
Kafama takilan 1. catlatma ignesini ben söyledim tamam istiyorsan yapalim dedi asilama yapti sonra bir saat yattim (beni yatirdi sakin kalkma dedi) sonra cikarken yaptilar igneyi
2.se esim 9de sperm verdi 11 de odaya alip asilama yapildi cok gec degil mi?
Ama allah büyükk

Oncelikle 2 saat cok gec degil spermlere ozel bi solusyonla muamele edildigi icin bence sorun degil sure.Ikinci olarakta sende bi problem yoksa catlatma ignesini vermemesi normal cunku yumurta kendiliginden catlayacaktir bi de bildigim kadariyla birden fazla yumurta olunca coklu gebelik olmasin diye catlatma ignesi pek vermiyolar Bende 1 yumurta olustu yumurtam kendiliginden catliyo zaten yine de catlatma ignesini bana verdi ama yarim doz uygula dedi Cikarken igneyi yapmasi konusunda fikrim yok ama sen istedigin icin yaptilarsada zaten bi zarari olmadigi icin uygulamislardir

ben her regl olcagımda ıshal oluyorm acaba bu yuzdn mı tekrar ishal oldum yıne mi regl olcam ya moralim cok bozuk

Haklisin simdiye kadar hic catlama sorunu yada yumurta sayisinda bir sorun görmedi doktorlar trde gittim ordakide dedi yumurta rezervin cok iyi cok sagliklisin dedi doktor bu sefer asilamadan önce ultrason yapti sesli saydi 7 tane dedi sagda da bir o kadar dedi bastan sevindim cok diye ama simdide cogul gebelik olursa risk büyük ama artik hayirlisi tutmassa diye tüp bebek merkezinden rsndevu aldim ön görüsmeye bide oraya gdip onlarla görüscem hakkimizda hayirlisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…