Sağ sonradan büyüyüp catlamistir belki canım onun için ağrı yaparBenim yumurtam sol taraftaydi ama surekli sag kasigim agriyor neden ki acaba.
Bugun benim de beklenen adet gunum ama gecikirse bile kullandigim progestana bagliyorum bu durumu cunku goguslerimdeki dolgunluk gecti ve akinti fln hicbisey yok Karinda gerginlik vardi o da gecti yani adet olucam buyuk ihtimal.Kan testi yaptirmaya da gidemiyorum yurtdisindayim ve de calisiyorum Burda sistem farkli saglikocagi yok ve kendi doktoruma gitmek zorundayim ona da onceden randevu almak gerek boyle iste bekliycem ancak
Bugun benim de beklenen adet gunum ama gecikirse bile kullandigim progestana bagliyorum bu durumu cunku goguslerimdeki dolgunluk gecti ve akinti fln hicbisey yok Karinda gerginlik vardi o da gecti yani adet olucam buyuk ihtimal.Kan testi yaptirmaya da gidemiyorum yurtdisindayim ve de calisiyorum Burda sistem farkli saglikocagi yok ve kendi doktoruma gitmek zorundayim ona da onceden randevu almak gerek boyle iste bekliycem ancak
Kizlar yarin doktorum çağırdı kese için inşallah görürüz dualarinizi eksik etmeyin nolur nedense icimde bi korku endişe var hadi hayirlisi rabbim müjdeyi verdi devamini da nasip etsin inşallah
canım inşallah güzel haberlerle dönüceksin merak etme.bende cumaya randevu aldım umarım görünür
Idrar testini dun yaptim negatifti o yuzden tekrar bugun yapmadim adet olmayi bekliycemGünaydin cnm bende aynen yurtdisindayim ne yazikki burda hersey daha zor bende asilamamin 9.günündeyim kna testi yapma imkanim yok mecbur adeti gecmesini beklicem sen ama idrar testi yapabilirsin ki. Bende progesteron kullaniyorum ilk defa geciktirdigini bilmiyordum
Idrar testini dun yaptim negatifti o yuzden tekrar bugun yapmadim adet olmayi bekliycemProgesteron kullananlar topigine bi bakarsan orda bicok kiside gecikme olmus Gerci ilaci biraktiktan sonra 2-3 gun icinde adet oluyosun Ben gecen ayda kullanmistim 11.gun biraktim 14.gun olmustum
Canim kaçıncı günün erken yaptıysa n ilaarin etkiside olabilir benim çok siik cikmisti 12.gün idrar testimYa kizlar benim testim silik cikti ama gozle gorulebilecek sekilde cok heycanlandim bosa mi umutlaniyorum acaba var midir ki
8. Gun bugun canim ignenin etkisi 10 gun suruyorsa onunda 9. Gunu gecen sefer yapmistim ama cikmamistim ne biliyim umutlandim ama yine de haklisin ilaclarin etkisi buyuk ihtimal Offf offCanim kaçıncı günün erken yaptıysa n ilaarin etkiside olabilir benim çok siik cikmisti 12.gün idrar testim
Insallah olmam.Evet bende asilama oldum hatta asilama olcagini doktor 2 gun once soyledi .Benim de farkliydi asilama yapip 5 dk dinlendirdi yolladi Burda Tr deki gibi uzun uzun dinlendirmiyolar cunku giden spermin geri gelme olasiligi cok dusuk oldugu icin Seninde mi o sekilde oldu ,nesi farkliydi ?Anladim cnm hayirlisi insallah adet olmazsinevet geciktirmeside mantikli.. sende mi asilama oldun bu ay?
Benim asilamam.cok farkli burdaki trdeki arkadaslara göre kafama takildi
Canim bak benin doktorum 12.gün kan testi me ilaclarin etkisi olabilir sevinmeyelim dedi o kadar üzüldüm ki neyse atlattik tabi simdi keseyi görmeyi bekliyorum inşallah.bu sana umut olsun tabiki olumsuz dusunmemen icin belki deilacin etkisi falan degildir kim bilir yani8. Gun bugun canim ignenin etkisi 10 gun suruyorsa onunda 9. Gunu gecen sefer yapmistim ama cikmamistim ne biliyim umutlandim ama yine de haklisin ilaclarin etkisi buyuk ihtimal Offf off
Canım belirtilere takılma inan benimde ilk bir hafta akintim göğüs agrisi vardı sonra geçti senin gibi düşündüm bende ama öyle değilmiş adet belirtileri yaşadım sivilcem falan çıktı hatta Rabbim nasip etti ama bak dua duaaa tek ilacimiz..duamdasinizGunaydin kizlar bugun 9.gun azicik akinti vardi o da gitti goguslerdeki sislik hassasiyet azaldi sanirim tutmadi. Ama cok kotu bi sekilde ishal oldum
ınsallah ya allah seni duysun ınsallah kısmet olur bu defaCanım belirtilere takılma inan benimde ilk bir hafta akintim göğüs agrisi vardı sonra geçti senin gibi düşündüm bende ama öyle değilmiş adet belirtileri yaşadım sivilcem falan çıktı hatta Rabbim nasip etti ama bak dua duaaa tek ilacimiz..duamdasiniz
Insallah olmam.Evet bende asilama oldum hatta asilama olcagini doktor 2 gun once soyledi .Benim de farkliydi asilama yapip 5 dk dinlendirdi yolladi Burda Tr deki gibi uzun uzun dinlendirmiyolar cunku giden spermin geri gelme olasiligi cok dusuk oldugu icin Seninde mi o sekilde oldu ,nesi farkliydi ?
Oncelikle 2 saat cok gec degil spermlere ozel bi solusyonla muamele edildigi icin bence sorun degil sure.Ikinci olarakta sende bi problem yoksa catlatma ignesini vermemesi normal cunku yumurta kendiliginden catlayacaktir bi de bildigim kadariyla birden fazla yumurta olunca coklu gebelik olmasin diye catlatma ignesi pek vermiyolar Bende 1 yumurta olustu yumurtam kendiliginden catliyo zaten yine de catlatma ignesini bana verdi ama yarim doz uygula dedi Cikarken igneyi yapmasi konusunda fikrim yok ama sen istedigin icin yaptilarsada zaten bi zarari olmadigi icin uygulamislardirAslinda bircoksey ayni ben adetimin 3. Klomene ve gonal f ignesine basladim 9.gün yumurtama bakti 13mm en büyügü dedi 12.gün yine gittm istedigmz büyüklükte dedi sadece 13.gün sabah gel dedi asilama icin birdaha ölcüp sayi söylemedi
Kafama takilan 1. catlatma ignesini ben söyledim tamam istiyorsan yapalim dedi asilama yapti sonra bir saat yattim (beni yatirdi sakin kalkma dedi) sonra cikarken yaptilar igneyi
2.se esim 9de sperm verdi 11 de odaya alip asilama yapildi cok gec degil mi?
Ama allah büyükk
Oncelikle 2 saat cok gec degil spermlere ozel bi solusyonla muamele edildigi icin bence sorun degil sure.Ikinci olarakta sende bi problem yoksa catlatma ignesini vermemesi normal cunku yumurta kendiliginden catlayacaktir bi de bildigim kadariyla birden fazla yumurta olunca coklu gebelik olmasin diye catlatma ignesi pek vermiyolar Bende 1 yumurta olustu yumurtam kendiliginden catliyo zaten yine de catlatma ignesini bana verdi ama yarim doz uygula dedi Cikarken igneyi yapmasi konusunda fikrim yok ama sen istedigin icin yaptilarsada zaten bi zarari olmadigi icin uygulamislardir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?