• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama 2015 nisan ayında aşılama olacak arkadaşlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Haklisin simdiye kadar hic catlama sorunu yada yumurta sayisinda bir sorun görmedi doktorlar trde gittim ordakide dedi yumurta rezervin cok iyi cok sagliklisin dedi doktor bu sefer asilamadan önce ultrason yapti sesli saydi 7 tane dedi sagda da bir o kadar dedi bastan sevindim cok diye ama simdide cogul gebelik olursa risk büyük ama artik hayirlisi tutmassa diye tüp bebek merkezinden rsndevu aldim ön görüsmeye bide oraya gdip onlarla görüscem hakkimizda hayirlisi
Sen benden de umutsuzsun :) sizin sorun var mi neden hemen tup bebek dusundun sormamin sakincasi yoksa ? Bizde sorun bulamiyolar Benimde yumurta rezervime AMH testiyle baktilar cok iyi cikti yine de klomenle 1 tane olustu yumurta yani klomen kullanmasamda olusuyodu bi farki olmadi Sende cok fazla olmus o yuzden bence erkek faktoru yoksa hamile olma sansin yuksek

Aşılamada tecrübeli arkadaşlar cevap verirse çok sevinirim bugün aşılamamın 3. günü bende aşılama esnasında hiç kanama olmadı ilk gün sadece kasıklarda hafif bir şişkinlik vardı o kadar. Ve şuan ağrı batma herhangi ufak bir değişiklik yok sanki hiç aşılama yapılmamış gibi benim gibi olan var mıydı aranızda normal bir durum mudur?

Aşılamada tecrübeli arkadaşlar cevap verirse çok sevinirim bugün aşılamamın 3. günü bende aşılama esnasında hiç kanama olmadı ilk gün sadece kasıklarda hafif bir şişkinlik vardı o kadar. Ve şuan ağrı batma herhangi ufak bir değişiklik yok sanki hiç aşılama yapılmamış gibi benim gibi olan var mıydı aranızda normal bir durum mudur?
benim 22 sinde asilama yapildi ve dedigin gibi kanama olmadi zaten normali bu.3.gun herhangi bi degisiklik olmasi icin coook erken Yani dollenme olmussa bile su an embriyo tuplerdedir Dollenmeden yaklasik 6 gun sonra rahime iner yine de bu zamanda bi degisiklik hissetmeyebilirsin

benim 22 sinde asilama yapildi ve dedigin gibi kanama olmadi zaten normali bu.3.gun herhangi bi degisiklik olmasi icin coook erken Yani dollenme olmussa bile su an embriyo tuplerdedir Dollenmeden yaklasik 6 gun sonra rahime iner yine de bu zamanda bi degisiklik hissetmeyebilirsin[
artık her şeyden nem kapar olmaya başladık ağrı olunca neden ağrı var olmayınca neden ağrı olmuyor yoksa tutmadı mı :) Senin sonuç belli oldu mu peki? Umarım tutmuştur.

Sen benden de umutsuzsun :) sizin sorun var mi neden hemen tup bebek dusundun sormamin sakincasi yoksa ? Bizde sorun bulamiyolar Benimde yumurta rezervime AMH testiyle baktilar cok iyi cikti yine de klomenle 1 tane olustu yumurta yani klomen kullanmasamda olusuyodu bi farki olmadi Sende cok fazla olmus o yuzden bence erkek faktoru yoksa hamile olma sansin yuksek

2 sene oldu cocuk isteyeli simdiye kadar hic bir sorun bulamadilar esimde de bende de laporoskopie yaptrdm hersey yolunda.. tüp bebek derken (kiwu) gidicez ordada tekrar herseye baksinlar muayenne etsinler diye belki daha iyi olur daha tecrübeliler bu konuyla ilgili keske imkanim olsa tr gidebilsem ama calistigim icin cok zor merkezde ne derlerse ama bana birakirlarsa hemen tüp isticem yasim 27 ve hic cocugum yok ilk 5 yildirda evliyiz(3sene istemedik.büyük bir hata yaptik) artik evimize bir degisiklik gerekiyo :)

Kizlar calla moralim acayip bozuk kese 3mm dedi olmasi gerekenden küçük yalanci kese de olabilir dedi progesteron ile beta istedi onlara bi bakalim net konusuruz dedi :(

Kizlar calla moralim acayip bozuk kese 3mm dedi olmasi gerekenden küçük yalanci kese de olabilir dedi progesteron ile beta istedi onlara bi bakalim net konusuruz dedi :KK43:
Tatlim ben 5+3ken benim kese 3-4mm dedi doktor hatta dış gebelik falan değil sağlıklı bir gebelik insaAllah dedi.. Sen kaç haftalık oldun peki

Ya ne bilim Insallah canim kafam allak bullak oldu yani bi türlü sevinemiyorum ya sinir geldi yani hamilemiyim neyim ben anlamadim gitti
Şuan sitelere baktım 5haftalik kese kaç mm diye milletin ki uçmuş ya 16-17 mm lerden bahsediyorlar şuan çok saskinim ve moralim yerlerde ... Offf yarin cabuk gel

Şuan sitelere baktım 5haftalik kese kaç mm diye milletin ki uçmuş ya 16-17 mm lerden bahsediyorlar şuan çok saskinim ve moralim yerlerde ... Offf yarin cabuk gel
Canim üzülme ya belkide benim doktor elhamlidir bende bakindim 6 haftalikken 4.5 mm olanlar var ya neye inanacagimi şaşırmış durumdayim suan da

2 sene oldu cocuk isteyeli simdiye kadar hic bir sorun bulamadilar esimde de bende de laporoskopie yaptrdm hersey yolunda.. tüp bebek derken (kiwu) gidicez ordada tekrar herseye baksinlar muayenne etsinler diye belki daha iyi olur daha tecrübeliler bu konuyla ilgili keske imkanim olsa tr gidebilsem ama calistigim icin cok zor merkezde ne derlerse ama bana birakirlarsa hemen tüp isticem yasim 27 ve hic cocugum yok ilk 5 yildirda evliyiz(3sene istemedik.büyük bir hata yaptik) artik evimize bir degisiklik gerekiyo :)
Yasin daha cok genc ben 29 um 2.5 yildir evliyim Biz de 14 aydir istiyoruz . Insallah olucak sabret Demekki zamanini bekliyo sizinki de Belki de asilaman tutmustur :)

benim sonuc belli degil Bugun asilamayi ilk gun sayarsak 14.gunum Dun test yaptim negatifti Kan testi yaptirma imkanim yok yurtdisindayim bi de isteyim calisiyorum O yuzden bekliycem bikac gun Bi de hicbi belirtim yok o yuzden cok umutlu degilim

benim sonuc belli degil Bugun asilamayi ilk gun sayarsak 14.gunum Dun test yaptim negatifti Kan testi yaptirma imkanim yok yurtdisindayim bi de isteyim calisiyorum O yuzden bekliycem bikac gun Bi de hicbi belirtim yok o yuzden cok umutlu degilim
inşallah güzel haberleri alırsın canım. İlk aşılamanmıydı? Yurt dışında daha zor bu işlemler.

inşallah güzel haberleri alırsın canım. İlk aşılamanmıydı? Yurt dışında daha zor bu işlemler.
Insallah.Ilk asilamamdi hatta asilama olcagini doktor bize soylememisti habersiz oldu 2 gun onceden soyledi .Aslinda zor degil burdaki doktorlar hem iyi hem cok ilgililer ve cok insancil davraniyolar Bi de maddi acidan da cok uygun burda biz 50 Euro odedik (yaklasik 150 tl) Turkiyede cok fazla oduyolar

Yasin daha cok genc ben 29 um 2.5 yildir evliyim Biz de 14 aydir istiyoruz . Insallah olucak sabret Demekki zamanini bekliyo sizinki de Belki de asilaman tutmustur :)

Insallahhh :) aynen öyle hayirlisi ne zamansa o zaman olsun cümlemize insallah.. sende adet olmazsin insallah hepimiz hamileyizdir :) :)

Canim üzülme ya belkide benim doktor elhamlidir bende bakindim 6 haftalikken 4.5 mm olanlar var ya neye inanacagimi şaşırmış durumdayim suan da
kızlarr bunlar kişiden kişiye değişen şeylerr kese boyu hcg değeri filan takılmayın böyle şeylere yaa moralinizde bozmayın. yavrukartalim yavrukartalim bu doktorlar insanın moralini bozmak için yapıolar sanki ben keseyi görüdm ama hala hamileyim diyemiom aysemzumram bilio işte. Kalp atışını duyana kadar tam olarak rahatlıyamıcaz ama doktorlara da çok bakmayalım yaa ben bıraktım vala dediklerini sallamayı doktorumun .Yok daha kimseye söyleme yok bilmem ne deyip dururyo bana da sanki bişi varmış giibi. Sorunca da herşey yolunda diyor.ee madem öle nie böle konuşup insanda kuşku uyandırıyon yaa. genel prensipleri bu kalp atışlarını görmeden hamilesin gözüyle bakmıyuolar sana. Moralimizi bozmayalım söyledikleri üzerinde düşünüp bence.Herşey yolunda inşallah

Back