- 15 Nisan 2015
- 1.347
- 712
- 53
- 34
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin canım büyük bir heyecanla sonucu yazmanı bekleyecem.. Allahın izniyle herşey yolunda gidecek . bebisimizin kesesi görünecek.dua et umutsuzluğa kapılma..Kizlar yarin doktorum çağırdı kese için inşallah görürüz dualarinizi eksik etmeyin nolur nedense icimde bi korku endişe var hadi hayirlisi rabbim müjdeyi verdi devamini da nasip etsin inşallah
Yumurtlama sancısı bence canımNormal canim benimde oyleydi yeni gecti bugun 21. Gunum
İnş canım sorunsuz geçer keseyi görürsün darısı bizim ve tüm isteyenlerin başınaKizlar yarin doktorum çağırdı kese için inşallah görürüz dualarinizi eksik etmeyin nolur nedense icimde bi korku endişe var hadi hayirlisi rabbim müjdeyi verdi devamini da nasip etsin inşallah
İnşallah canm allah razı olsunCanimm insallah pozitif sonuc alirsin allahin izniyle
Canim insallah keseyi gorur guzel haberlerle gelirsin dualarimiz seninleİnşallah göreceğim bol bol dua ediyorum kizlar hem kendim icin hem sizler ve baska yerlerde evlat sahibi olmak isteyen herkes icin.pozitifi görmekle bitmiyor iste malesef insallah tamami da gelir rabbimin izniyle
Uyumaya çalış canımOff beni sinir basti gecmio bu zaman ya basim catliyo sinirden boynum tutuldu
Korkma cnm güzel bir şekilde görürsün gelirsin hayırlısıylaKizlar yarin doktorum çağırdı kese için inşallah görürüz dualarinizi eksik etmeyin nolur nedense icimde bi korku endişe var hadi hayirlisi rabbim müjdeyi verdi devamini da nasip etsin inşallah
Insallah canımKorkma cnm güzel bir şekilde görürsün gelirsin hayırlısıyla
Günaydın canım belirti arama yarın test yap bugün sık dişini stres yapma tmmGunaydin kizlar bugun 9.gun azicik akinti vardi o da gitti goguslerdeki sislik hassasiyet azaldi sanirim tutmadi. Ama cok kotu bi sekilde ishal oldum
Yarin belli olur mu doktr 12. Gun demisti o da cumartesiye denk geliyo bende cuma yaptirirm demistim acaba yarin da belli olur muGünaydın canım belirti arama yarın test yap bugün sık dişini stres yapma tmm
Bence test yapip moralini bozma cunku 8.gun cok erken gozukmesi icin biraz sabret derim :)Benimde bugun 8. Gunum hassas test aldim bir tanesini simdi yapsam mi ki ya cok sabirsizlaniyorum
Aşılama yaptığım zaman doktor bana on gün sonra gel gebelik testi yapcaz dedi yani belli olur canım yarın sen yapYarin belli olur mu doktr 12. Gun demisti o da cumartesiye denk geliyo bende cuma yaptirirm demistim acaba yarin da belli olur mu
Erken daha canım yapma negatif çıkarsa moralin bozulur iki gün sonra yapBenimde bugun 8. Gunum hassas test aldim bir tanesini simdi yapsam mi ki ya cok sabirsizlaniyorum