Aşılama 2015 nisan ayında aşılama olacak arkadaşlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
bende bugün ilk iğnemi oldum salıya tekrar randevu verdi. bende adetimin ikinci günündeyim. galiba bana da başka bi iğne vericek bu gidişimde. bu arada iğneni kendin mi yaptın. ben çok korkuyorum nasıl yapıcam

E="delalimmm, post: 40770240, member: 675745"]Sancı normal canım adet sancısı gibi bendede oldu bir kaç güne bel agrinda olur ilaçların etkisi bu fazla takılma[/QUOTE]
gaz sancisi gibi bi sancim var

bende bugün ilk iğnemi oldum salıya tekrar randevu verdi. bende adetimin ikinci günündeyim. galiba bana da başka bi iğne vericek bu gidişimde. bu arada iğneni kendin mi yaptın. ben çok korkuyorum nasıl yapıcam
Bende korkuyordum ama korkulacak hiçbirşey yok canım ben kendim vurdum yani

benim cok sancim var ama ya gaz sancisi gibi
Bu belirtiler normal kızlar ben aşılama yaptiktan sonra bi saat hastanede dinlendim kalkıp giyindigimde pantolonun düğmesini kapatamadim Karnım birden şişti ve bir kaç gün sürdü bu dört aylık hamile gibi dolandim evde çok rahatsız edici bir şişliklti sonra geçti zaten

Evet canim çatlama iğnesi etkisi bu korkulacak bir durum değil normal yani
Canim bu ikinci asilamam benim digerinde boyle bir sikintim olmamisti her asilama farkli olacak galiba kullandigim ilaclarin etkiside olabilir tabi. Yardimci oldugun icin tesekkur ederim canim

Canim bu ikinci asilamam benim digerinde boyle bir sikintim olmamisti her asilama farkli olacak galiba kullandigim ilaclarin etkiside olabilir tabi. Yardimci oldugun icin tesekkur ederim canim
Rica ederim canım ben ilk asilamami 2008 de yapmıştım ne ağrı hissetmistim nede şişlik ama üç nisanda yaptığım aşılama canima okudu resmen çok ağrı cektim hele bel ağrısı uyuyamiyodum zaten tutmadı inş ikinizinkide tutar hayırlısıyla

Insallah canim sende en yakin zamanda hamile olursun insallah rabbim tez zamanda yüzümüzü güldursun

Insallah canim sende en yakin zamanda hamile olursun insallah rabbim tez zamanda yüzümüzü güldursun
Amin canim tüm isteyenlere nasip etsin inş ben bu ay tüp bebek yapcam aşılama çok yipratici bir süreç tutma ihtimalide çok düşük iki aşılama yaptım tutmadı bu yüzden tüp bebek yapcaz inş tutar

Amin canim tüm isteyenlere nasip etsin inş ben bu ay tüp bebek yapcam aşılama çok yipratici bir süreç tutma ihtimalide çok düşük iki aşılama yaptım tutmadı bu yüzden tüp bebek yapcaz inş tutar
Insallah tutar canim. 3 asilama olmadan tup bebek yapilabiliyor mu

Insallah tutar canim. 3 asilama olmadan tup bebek yapilabiliyor mu
Yapılıyor canım iki aşılama yapman bide üç yıllık evli olman gerekiyo ben temmuz ayında 11. yıla gircem benim hersey uyuyoda ilk aşılama yaptigim doktor mersine gitmiş onun için raporu çıkaramadım

Yapılıyor canım iki aşılama yapman bide üç yıllık evli olman gerekiyo ben temmuz ayında 11. yıla gircem benim hersey uyuyoda ilk aşılama yaptigim doktor mersine gitmiş onun için raporu çıkaramadım
Anladim canim insallah sorun cikmaz. Dun tv de izlemistim sana soyleyeyim tup bebekde emriyo tranferinden sonra bebegin tutunmasi icin havuc suyu icmek gerekiyormus sende ilerliyen asamada yaparsin

sen olumlu sonuca ulasmis miydin canim bilgilendirir misin bizi ya bu agrilar karin şişkinliği nezaman gecicek sende durumlar nasil delalimmm

Anladim canim insallah sorun cikmaz. Dun tv de izlemistim sana soyleyeyim tup bebekde emriyo tranferinden sonra bebegin tutunmasi icin havuc suyu icmek gerekiyormus sende ilerliyen asamada yaparsin
Ne zaman iceyim havuç suyunu canım ben şimdi tüp bebek diyetine girdim zaten protein Calcium takviyesi alıyorum benim bağışıklık sistemim çok zayıf bünye de zayıf biraz guclendirmem lazım bebek tutsun diye kemik suyu kaynattim yemrklerimi o suda pisiriyorum yiyiyorum ben ki et yemeyen şimdi zorluyorum kendimi mecbur yiyiyorum

sen olumlu sonuca ulasmis miydin canim bilgilendirir misin bizi ya bu agrilar karin şişkinliği nezaman gecicek sende durumlar nasil delalimmm
Yok canım iki asilamada tutmadı bende bu ay tüp bebek yapcam allahın izniyle ben üç nisanda aşılama yaptım hâlâ Karnım şiş biraz ben normalde 53 kiloyum ama şişlik oluştu bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…