- 15 Nisan 2015
- 624
- 114
- 18
- 38
Bende 28 nisanda yaptirdim umarim iyi sonuclar aliriz esimle cok stresliyiz cok uzuntuluyuz iyi guzel seyler okuyunca moralim duzeliyo. Tebrik ederim sizi allah kucaginiza da almayi nasip etsinMerhabalar ben de 15 Nisan'da 2.aşılamamı oldm eşimde morfoloji sorunu vardı ilk aşılama tutmadığı için cok ümidim yoktu.dün kan testi yaptrdm ve sonuç 431 pozitif cıktı hala inanamıyorm Rabbm isteyince oluyor cok dua ediyorm 10 aydr istiyordm morfoloji sorunu bizi cok üzdü eşimle zor günler yaşadık internette cok olumsz seyler okumuştum ama rabbm bu mucizeyi nasip etti daha keseyi görmek için cok erken adetime bir iki gün kala öğrenmiş oldm inş değerim yükselir bebegmi kucağıma alırım.
Bende 28 nisanda yaptirdim umarim iyi sonuclar aliriz esimle cok stresliyiz cok uzuntuluyuz iyi guzel seyler okuyunca moralim duzeliyo. Tebrik ederim sizi allah kucaginiza da almayi nasip etsin
Eevet canim kese icin adet gecikmesi gerekiyo hayirlisi olsun insallah olucak bu defaAminnn inş însan emîn olamıyor aşılamanın 15.günü 431 cıktı degerim ama önemli olan artışıymş tam olarak sevinemedim bile rabbm inş bebegimi bana bağışlar keseyi görmek için kac gün geçmeli 2 Nisan'dı son adet tarihim 15 nisamda aşılama oldm işte normalde 31 günde adet oluyorm adet tarihimn geçmesi mi lazım ? Allahım isteyen herkese nasip etsn o üzüntüyü cok iyi biliyorm
Hayırlı olsun canım rabbim tamamını erdirsin inş darısı tüm isteyenlerin başınaMerhabalar ben de 15 Nisan'da 2.aşılamamı oldm eşimdemorfoloji sorunu vardı ilk aşılama tutmadığı için cok ümidim yoktu.dün kan testi yaptrdm ve sonuç 431 pozitif cıktı hala inanamıyorm Rabbm isteyince oluyor cok dua ediyorm 10 aydr istiyordm morfoloji sorunu bizi cok üzdü eşimle zor günler yaşadık internette cok olumsz seyler okumuştum ama rabbm bu mucizeyi nasip etti daha keseyi görmek için cok erken adetime bir iki gün kala öğrenmiş oldm inş değerim yükselir bebegmi kucağıma alırım.
Aminn canım inşallah hep yaşadık o duyguları hamile haberi alınca içim acıyordu Allah cok büyük dua etmekten başka bi sey gelmiyor elden sana da isteyen herkese de nasip etsinBende 28 nisanda yaptirdim umarim iyi sonuclar aliriz esimle cok stresliyiz cok uzuntuluyuz iyi guzel seyler okuyunca moralim duzeliyo. Tebrik ederim sizi allah kucaginiza da almayi nasip etsin
Allah tamamina erdirsin cok sevindim drin gaye iyi maasallah artar merak etmeAminnn inş însan emîn olamıyor aşılamanın 15.günü 431 cıktı degerim ama önemli olan artışıymş tam olarak sevinemedim bile rabbm inş bebegimi bana bağışlar keseyi görmek için kac gün geçmeli 2 Nisan'dı son adet tarihim 15 nisamda aşılama oldm işte normalde 31 günde adet oluyorm adet tarihimn geçmesi mi lazım ? Allahım isteyen herkese nasip etsn o üzüntüyü cok iyi biliyorm
Hayırlı cumalar rabbim dualarimizi kabul gunahlarimizi affetsin inşallahHAYIRLI NURLU CUMALAR OLSUN
ღ___________Ey Güzel ''Allah'ım_________ღ
Açtım Sana bu Günahkar Ellerimi ve 'AR'sız KaLßimi
'AF'FINA Sıgınıyorum Ey Güzel ''ALLAH'ım
BU Müßarek Gün Hürmetine ßoş çevirme Ellerimizi
AŞK/ınLa harş ZİKRİNLE HOŞ eyLe Cümlemizi. Amin *✻ღϠ₡ღCUMAMIZ MÜBAREK OLSUN*✻ღϠ₡ღhayırlı sabahlar
Allah razı olsn rabbm herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsinAllah tamamina erdirsin cok sevindim drin gaye iyi maasallah artar merak etme
Aminnn inşallahAllah razı olsn rabbm herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin
15 gün sürdü benim canımArkdaslar dusukte kanama en fazla nekadr surer anlanyorun 8 gun oldu halen devam bazen kesilir gbi olyor sonra bakyrm ayni hizla devam edyot bunaldim
Benimde bugun 3. Gunum ama gaz sancisi gibi bir sanci oluyor sende de boyle bisey var mi canimCok fazla sancim var agrim var asilamanin 4.gunu bugun
Sayisi kac olmali bilmiyorum ama onemli olan yumurtanin kac mm oldugu benim sagda ve solda mm onun altinda cok sayida yumurta vardi solda bir tanesi 19mm oldu ve onunla asilama oldum senin bes yumurtanin mm soyledi mi doktorarkadaşlar mrb
sağda 2 solda 3 toplam 5 yumurtam varmış. doktor yumurtamın düşük olduğunu söyledi ve aşılama yapalım dedi.
yumurta sayısının normalde kaç olması gerekiyor bilen var mı? aşılamayla hamile kalma şansım var mı acaba yardımcı olun.
bugün ilk iğne mi oldum gonal f verdi doktor. salı günü tekrar gel dedi. aşılamada prosedür nasıl oluyor yardımcı olursanız sevinirim
Hayırlı olsun canım insaAllah güzel haberler alırsın.ben iki yumurtayla asilamam yapıldı. Fazla olmuş olsaydı doktorum iptal edeceğini söylemişti en fazla uç tane kabul ediliyormuş. Bende adetin ikinci gününden baslayarak beş gün klomen sonra sekiz gün puregon 75cc kullandım hergun göbekten vurdum.bu süreçte doktor yumurtanın gelişimine gore iğnenin dozunu arttırabilir azaltabilir benim yumurtalar 20 ve 21mm olduğunda çatlatma ignesi vurduım 36 saat sonra asilamaa yapıldı.ilk asilamamdi tuttu çok şükür Rabbime.sadece inan ve bolca dua et yasin ve fetih suresini oku hergun ben öyle yaptimarkadaşlar mrb
sağda 2 solda 3 toplam 5 yumurtam varmış. doktor yumurtamın düşük olduğunu söyledi ve aşılama yapalım dedi.
yumurta sayısının normalde kaç olması gerekiyor bilen var mı? aşılamayla hamile kalma şansım var mı acaba yardımcı olun.
bugün ilk iğne mi oldum gonal f verdi doktor. salı günü tekrar gel dedi. aşılamada prosedür nasıl oluyor yardımcı olursanız sevinirim
Sancı normal canım adet sancısı gibi bendede oldu bir kaç güne bel agrinda olur ilaçların etkisi bu fazla takılmaCok fazla sancim var agrim var asilamanin 4.gunu bugun
Karnında şişlik varmı canımBenimde bugun 3. Gunum ama gaz sancisi gibi bir sanci oluyor sende de boyle bisey var mi canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?