- 9 Nisan 2015
- 186
- 142
- 23
Evet canimKarnında şişlik varmı canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet canimKarnında şişlik varmı canım
bende bugün ilk iğnemi oldum salıya tekrar randevu verdi. bende adetimin ikinci günündeyim. galiba bana da başka bi iğne vericek bu gidişimde. bu arada iğneni kendin mi yaptın. ben çok korkuyorum nasıl yapıcamHayırlı olsun canım insaAllah güzel haberler alırsın.ben iki yumurtayla asilamam yapıldı. Fazla olmuş olsaydı doktorum iptal edeceğini söylemişti en fazla uç tane kabul ediliyormuş. Bende adetin ikinci gününden baslayarak beş gün klomen sonra sekiz gün puregon 75cc kullandım hergun göbekten vurdum.bu süreçte doktor yumurtanın gelişimine gore iğnenin dozunu arttırabilir azaltabilir benim yumurtalar 20 ve 21mm olduğunda çatlatma ignesi vurduım 36 saat sonra asilamaa yapıldı.ilk asilamamdi tuttu çok şükür Rabbime.sadece inan ve bolca dua et yasin ve fetih suresini oku hergun ben öyle yaptim
İğneden dolayı oluyo canım bi baskı oluyo sanki karnındaEvet canim
İğneden dolayı oluyo canım bi baskı oluyo sanki karnında[/QUOTE
catlatma ignesinden mi canim
benim cok sancim var ama ya gaz sancisi gibiKarnında şişlik varmı canım
Bende korkuyordum ama korkulacak hiçbirşey yok canım ben kendim vurdum yanibende bugün ilk iğnemi oldum salıya tekrar randevu verdi. bende adetimin ikinci günündeyim. galiba bana da başka bi iğne vericek bu gidişimde. bu arada iğneni kendin mi yaptın. ben çok korkuyorum nasıl yapıcam
Bu belirtiler normal kızlar ben aşılama yaptiktan sonra bi saat hastanede dinlendim kalkıp giyindigimde pantolonun düğmesini kapatamadim Karnım birden şişti ve bir kaç gün sürdü bu dört aylık hamile gibi dolandim evde çok rahatsız edici bir şişliklti sonra geçti zatenbenim cok sancim var ama ya gaz sancisi gibi
Çatlama iğnesi öyle yapiyo canım valla bu ilaçlar bir yandan iyi geliyo bir yandan bozuyo allah yardimcimiz olsunbenim cok sancim var ama ya gaz sancisi gibi
Canim bu ikinci asilamam benim digerinde boyle bir sikintim olmamisti her asilama farkli olacak galiba kullandigim ilaclarin etkiside olabilir tabi. Yardimci oldugun icin tesekkur ederim canimEvet canim çatlama iğnesi etkisi bu korkulacak bir durum değil normal yani
Rica ederim canım ben ilk asilamami 2008 de yapmıştım ne ağrı hissetmistim nede şişlik ama üç nisanda yaptığım aşılama canima okudu resmen çok ağrı cektim hele bel ağrısı uyuyamiyodum zaten tutmadı inş ikinizinkide tutar hayırlısıylaCanim bu ikinci asilamam benim digerinde boyle bir sikintim olmamisti her asilama farkli olacak galiba kullandigim ilaclarin etkiside olabilir tabi. Yardimci oldugun icin tesekkur ederim canim
Insallah canim sende en yakin zamanda hamile olursun insallah rabbim tez zamanda yüzümüzü güldursunRica ederim canım ben ilk asilamami 2008 de yapmıştım ne ağrı hissetmistim nede şişlik ama üç nisanda yaptığım aşılama canima okudu resmen çok ağrı cektim hele bel ağrısı uyuyamiyodum zaten tutmadı inş ikinizinkide tutar hayırlısıyla
Amin canim tüm isteyenlere nasip etsin inş ben bu ay tüp bebek yapcam aşılama çok yipratici bir süreç tutma ihtimalide çok düşük iki aşılama yaptım tutmadı bu yüzden tüp bebek yapcaz inş tutarInsallah canim sende en yakin zamanda hamile olursun insallah rabbim tez zamanda yüzümüzü güldursun
Insallah tutar canim. 3 asilama olmadan tup bebek yapilabiliyor muAmin canim tüm isteyenlere nasip etsin inş ben bu ay tüp bebek yapcam aşılama çok yipratici bir süreç tutma ihtimalide çok düşük iki aşılama yaptım tutmadı bu yüzden tüp bebek yapcaz inş tutar
Yapılıyor canım iki aşılama yapman bide üç yıllık evli olman gerekiyo ben temmuz ayında 11. yıla gircem benim hersey uyuyoda ilk aşılama yaptigim doktor mersine gitmiş onun için raporu çıkaramadımInsallah tutar canim. 3 asilama olmadan tup bebek yapilabiliyor mu
Anladim canim insallah sorun cikmaz. Dun tv de izlemistim sana soyleyeyim tup bebekde emriyo tranferinden sonra bebegin tutunmasi icin havuc suyu icmek gerekiyormus sende ilerliyen asamada yaparsinYapılıyor canım iki aşılama yapman bide üç yıllık evli olman gerekiyo ben temmuz ayında 11. yıla gircem benim hersey uyuyoda ilk aşılama yaptigim doktor mersine gitmiş onun için raporu çıkaramadım
Ne zaman iceyim havuç suyunu canım ben şimdi tüp bebek diyetine girdim zaten protein Calcium takviyesi alıyorum benim bağışıklık sistemim çok zayıf bünye de zayıf biraz guclendirmem lazım bebek tutsun diye kemik suyu kaynattim yemrklerimi o suda pisiriyorum yiyiyorum ben ki et yemeyen şimdi zorluyorum kendimi mecbur yiyiyorumAnladim canim insallah sorun cikmaz. Dun tv de izlemistim sana soyleyeyim tup bebekde emriyo tranferinden sonra bebegin tutunmasi icin havuc suyu icmek gerekiyormus sende ilerliyen asamada yaparsin
Yok canım iki asilamada tutmadı bende bu ay tüp bebek yapcam allahın izniyle ben üç nisanda aşılama yaptım hâlâ Karnım şiş biraz ben normalde 53 kiloyum ama şişlik oluştu bendesen olumlu sonuca ulasmis miydin canim bilgilendirir misin bizi ya bu agrilar karin şişkinliği nezaman gecicek sende durumlar nasil delalimmm