Aşılama 2015 nisan ayında aşılama olacak arkadaşlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Canim emriyo tranfer edildikten sonra gunde bir bardak icecekmissin ibrahim saracoglu dun tv de soyledi.

Yok canım iki asilamada tutmadı bende bu ay tüp bebek yapcam allahın izniyle ben üç nisanda aşılama yaptım hâlâ Karnım şiş biraz ben normalde 53 kiloyum ama şişlik oluştu bende
Umarim seninkide tutar hepimiz derin bi nefes aliriz benim de cok sisti bu ikinci catlatma ignem ilk defa asilama yapiyorum

kizlar ben dusuk yapyorum ya diger doktorum beklemene gerek yok denistu dun bir doktorda 3 ay korun dio ben hangisine inanacgin yahu

15 gün sürdü benim canım
Canim sen dusukten sonra korundun nu doktirun biri korunma digeru 3 ay korun dio korunmak istememyorum seninde kanaman hemen hemen ayni surmjs nekadr sure korundun zaten dogalla yolla kalamyoruz ki dedim olsun rahmin bir badire atltti korun dedi

Korunmayida hic istemyorum ama yine duscek korkusuda var acikcasi 3 ay ertekemek istemem ben aslinda neden iki doktor farkli konusur anlamam

Bugun asilamanin 5.gunu ve hicbisey hissetmiyorum nasil belirtiler oliyo gebelkle ilgili bilen var mi

Korunmayida hic istemyorum ama yine duscek korkusuda var acikcasi 3 ay ertekemek istemem ben aslinda neden iki doktor farkli konusur anlamam
Canim bilimsel olarak bilemiyorum ama brnce bu ayi tamamla bi sonraki adetin sonra dene derim bi ay ara vermis olursun

Arkadasim 5.gunu belirti araman icin cok erken ki belirti olmasi hamile oldgunuda gostermyor ilk asilamada siddetli kasik agrim gogus sismlerim yogun akntim ates baslamrim olmstu ama tutumadi ilaclarin ignelerin etkiside olyor daha 5.gunu cok cok erken 2.asilamada goguslerm adtten 7 gun once sisti agzaimda aci tad vardi idrar rengim koyulasti kasik agrim vardi tuttu ama dustu malsef kafsno bunalra yorma bence

Canim sen dusukten sonra korundun nu doktirun biri korunma digeru 3 ay korun dio korunmak istememyorum seninde kanaman hemen hemen ayni surmjs nekadr sure korundun zaten dogalla yolla kalamyoruz ki dedim olsun rahmin bir badire atltti korun dedi
Bana üç ay dedi doktorum canım zaten ben psikolojik olarak hazır değildim pek.ama korunmadım zaten olmuyo yani doğal yoldan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…