Canim emriyo tranfer edildikten sonra gunde bir bardak icecekmissin ibrahim saracoglu dun tv de soyledi.Ne zaman iceyim havuç suyunu canım ben şimdi tüp bebek diyetine girdim zaten protein Calcium takviyesi alıyorum benim bağışıklık sistemim çok zayıf bünye de zayıf biraz guclendirmem lazım bebek tutsun diye kemik suyu kaynattim yemrklerimi o suda pisiriyorum yiyiyorum ben ki et yemeyen şimdi zorluyorum kendimi mecbur yiyiyorum
Evimde olsam icerimde şimdi başkasının evinde nasıl olcak acaba onlarda katı meyve sıkacağı varmı direk havuç yesem olmazmi acaba canımCanim emriyo tranfer edildikten sonra gunde bir bardak icecekmissin ibrahim saracoglu dun tv de soyledi.
Umarim seninkide tutar hepimiz derin bi nefes aliriz benim de cok sisti bu ikinci catlatma ignem ilk defa asilama yapiyorumYok canım iki asilamada tutmadı bende bu ay tüp bebek yapcam allahın izniyle ben üç nisanda aşılama yaptım hâlâ Karnım şiş biraz ben normalde 53 kiloyum ama şişlik oluştu bende
İnş canım yüzümüz güler en yakın zamanda neden iki tane catlatma iğnesi vurdun ki ?Umarim seninkide tutar hepimiz derin bi nefes aliriz benim de cok sisti bu ikinci catlatma ignem ilk defa asilama yapiyorum
Bilmiyorum ki canim olur belkiEvimde olsam icerimde şimdi başkasının evinde nasıl olcak acaba onlarda katı meyve sıkacağı varmı direk havuç yesem olmazmi acaba canım
En iyisi bi kilo havuç koyim önüme kütür kütür yiyim :)Bilmiyorum ki canim olur belki
Bencede canimEn iyisi bi kilo havuç koyim önüme kütür kütür yiyim :)
Günaydın canım ben icecegim tüp bebek yapcam arkadaş dün tv de dinlemiş tüp bebek sonrası havuç suyu içmem gerekiyormuş onu söyledikızlar ne içeceğiz???
Gecen ayda catlatma ignesi denedik olmadi onunla beraber ikiİnş canım yüzümüz güler en yakın zamanda neden iki tane catlatma iğnesi vurdun ki ?
Iki tane arka arkaya yaptirmissin canımGecen ayda catlatma ignesi denedik olmadi onunla beraber iki
Canim sen dusukten sonra korundun nu doktirun biri korunma digeru 3 ay korun dio korunmak istememyorum seninde kanaman hemen hemen ayni surmjs nekadr sure korundun zaten dogalla yolla kalamyoruz ki dedim olsun rahmin bir badire atltti korun dedi15 gün sürdü benim canım
Canim bilimsel olarak bilemiyorum ama brnce bu ayi tamamla bi sonraki adetin sonra dene derim bi ay ara vermis olursunKorunmayida hic istemyorum ama yine duscek korkusuda var acikcasi 3 ay ertekemek istemem ben aslinda neden iki doktor farkli konusur anlamam
Canim vala dun doktor 3 ay korun dedi ne yapcam bu ay olmaz zatendeCanim bilimsel olarak bilemiyorum ama brnce bu ayi tamamla bi sonraki adetin sonra dene derim bi ay ara vermis olursun
Bana üç ay dedi doktorum canım zaten ben psikolojik olarak hazır değildim pek.ama korunmadım zaten olmuyo yani doğal yoldanCanim sen dusukten sonra korundun nu doktirun biri korunma digeru 3 ay korun dio korunmak istememyorum seninde kanaman hemen hemen ayni surmjs nekadr sure korundun zaten dogalla yolla kalamyoruz ki dedim olsun rahmin bir badire atltti korun dedi
Canım nasılsın belirtiler var mıEvet Tatlim çarşamba gittim doktora salı günü testi yaptirmistim ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?