• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama 2015 nisan ayında aşılama olacak arkadaşlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Kizlae benimde sol kasigim agryo yani bole tokluk var bir batma gbi kanamam azaldi valahi herkez diyorki dusukten sonra ardina hemen kalinir diyorlar bakalm kismet belki bir dahaki aya klomen kullanip catlamta ignesi yaptrmayi isteyp kendmiz deneyelim diyecegim bole bisi yaprsa doktor ole denemeyi dusunyrm

Kizlae benimde sol kasigim agryo yani bole tokluk var bir batma gbi kanamam azaldi valahi herkez diyorki dusukten sonra ardina hemen kalinir diyorlar bakalm kismet belki bir dahaki aya klomen kullanip catlamta ignesi yaptrmayi isteyp kendmiz deneyelim diyecegim bole bisi yaprsa doktor ole denemeyi dusunyrm
tatlım bıraz once bır tpıkte okudum kımyasal gebelık yasayan bır bayan ardından hemen hamıle kalmış hemde dogal yolla.. ınsaAllah rabbım yuzunu guldurur sansını dene yanı boş geccırme o ay.hatta ust komşumda dusuk yaptı ıkı aya hamıle kaldı..

Evet bugun bir arkdsa gttik oda dediki bekim arkdsda dusuk yapti 2ay sonra kendliginden kaldi yanlz benim goguslerm bugun yine agrimaya basldi kizlar tek kasgim tas gbi oturp kalkrken batyor gbi olyor nasil desem sert ben diyrm ki bu ay iki yumrtam vardi ikisinden biri dustude digeri varmi acaba bile bisi mumkun mu ya cnku degrln birden 512iken 89a dusmus neden goguslerm agryo analmdim yeni basldi sol kasgimda ayni sekilde agryor uc gundaha beklycegim kan vercegim sonra

Evet bugun bir arkdsa gttik oda dediki bekim arkdsda dusuk yapti 2ay sonra kendliginden kaldi yanlz benim goguslerm bugun yine agrimaya basldi kizlar tek kasgim tas gbi oturp kalkrken batyor gbi olyor nasil desem sert ben diyrm ki bu ay iki yumrtam vardi ikisinden biri dustude digeri varmi acaba bile bisi mumkun mu ya cnku degrln birden 512iken 89a dusmus neden goguslerm agryo analmdim yeni basldi sol kasgimda ayni sekilde agryor uc gundaha beklycegim kan vercegim sonra
Tekrar test yaptirsana

Okadar olumsuz seyler duydum ve okudumki gitgide umjdum azaliyo tukeniyo. Asilamanin 3. Gunu ama ben artik stresten ne uuyabiliyorum ne debbas agrim diniyor surekli nefesim daraliyor:63:

Sanmiyorumda canim pazrtesi sifirlanmis die kan veririm artik kasigim agryo bole bisi imkansiz gbime gelyor benim ya degerlr dusupte sonra geri yukselmez bence ama iste aklimada gelmyor degil
Iste o akıl takilanlar mahvediyo insanı benim değer de 1 çıktı 14. Gün yok bebek falan ama böyle testte çıkmayıp sonra degerin yükseldiği de oluyormuş buda benim kafama takıldı adet olsam da rahatlasam sorularım bitse kafamda

Iste o akıl takilanlar mahvediyo insanı benim değer de 1 çıktı 14. Gün yok bebek falan ama böyle testte çıkmayıp sonra degerin yükseldiği de oluyormuş buda benim kafama takıldı adet olsam da rahatlasam sorularım bitse kafamda
Benim 46cikti 3 gun sinra kanamam basldogi hakde 166 iki gun kanama devam ettihi hakde 512 sonra hopp birgun sonra 89.06 ya dusus simdi yuklseyormjus ne garip.oluradet gunun gectmi

Benim 46cikti 3 gun sinra kanamam basldogi hakde 166 iki gun kanama devam ettihi hakde 512 sonra hopp birgun sonra 89.06 ya dusus simdi yuklseyormjus ne garip.oluradet gunun gectmi
Benim aşılama erken olmuştu adetin 10.günü o yüzden pek hesaplayamiyom aşılamanın da 16. Gunu yumurta catlsfik tan 14 gün sonra adet olunuyomus ya onu baz alirsak olmam lazımdı gerçi düzensizdir benim adet ama o kadar ilaçtan sonra olmam lazımdı

Merhabalar ben de 15 Nisan'da 2.aşılamamı oldm eşimde morfoloji sorunu vardı ilk aşılama tutmadığı için cok ümidim yoktu.dün kan testi yaptrdm ve sonuç 431 pozitif cıktı hala inanamıyorm Rabbm isteyince oluyor cok dua ediyorm 10 aydr istiyordm morfoloji sorunu bizi cok üzdü eşimle zor günler yaşadık internette cok olumsz seyler okumuştum ama rabbm bu mucizeyi nasip etti daha keseyi görmek için cok erken adetime bir iki gün kala öğrenmiş oldm inş değerim yükselir bebegmi kucağıma alırım.

Back