- 15 Nisan 2015
- 1.347
- 712
- 53
- 34
Valla dun iki kere beni aglama krizi tuttu sanirim gebelik depresyonu olacamCanım nasılsın belirtiler var mı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Valla dun iki kere beni aglama krizi tuttu sanirim gebelik depresyonu olacamCanım nasılsın belirtiler var mı
Bizimde olmyor da iste birde olacgi tutar misBana üç ay dedi doktorum canım zaten ben psikolojik olarak hazır değildim pek.ama korunmadım zaten olmuyo yani doğal yoldan
Çok erken düştü senin canım korunmayabilirsin zaten ilk adetin ne zaman olcak bakalımBizimde olmyor da iste birde olacgi tutar mis
Neden ağladın canım daha çok erken depresyon için şimdi sevinme zamanı dahaValla dun iki kere beni aglama krizi tuttu sanirim gebelik depresyonu olacam
İyiyim Tatlim yok hic bir belirtim sadece uykum geliyor ve bir damla idrar beni rahatsız ediyor çok sık çıkıyorum yani idrare. JEL beni mahvetti ya bir ay oldu hemen hemen hic bir skinti yasamiyordum iki gündür krem gibi topaklanip geri çıkıyor. Birikti mi ne yaptı anlamadım. Doktora soracam gidinceCanım nasılsın belirtiler var mı
Doktor adet olmazsan bu ay korkma biraz degisir adet tarhin dediÇok erken düştü senin canım korunmayabilirsin zaten ilk adetin ne zaman olcak bakalım
O jel öle oluyo canım ben jeli bıraktım Progestan kullanıyorum.jel hala geliyo benimde topak topak.bide göğüslerim acayip acıyo ya sende de varmı?İyiyim Tatlim yok hic bir belirtim sadece uykum geliyor ve bir damla idrar beni rahatsız ediyor çok sık çıkıyorum yani idrare. JEL beni mahvetti ya bir ay oldu hemen hemen hic bir skinti yasamiyordum iki gündür krem gibi topaklanip geri çıkıyor. Birikti mi ne yaptı anlamadım. Doktora soracam gidince
Yok Tatlim baslarda agridi simdi herşey yolunda mide bulantısı bas dönmesi falanda yok sende var mi. Bide doktora soyledin mi sana progesteron verdiO jel öle oluyo canım ben jeli bıraktım Progestan kullanıyorum.jel hala geliyo benimde topak topak.bide göğüslerim acayip acıyo ya sende de varmı?
Evet doktorum değiştirdi ilki düşük olduğu için bide adet ağrısı gibi ağrım vardı Progestan ve coraspin başladı.progestan çok baş Dönmesi yapıyo bende..mide bulantım yok şuanYok Tatlim baslarda agridi simdi herşey yolunda mide bulantısı bas dönmesi falanda yok sende var mi. Bide doktora soyledin mi sana progesteron verdi
Ay kiyamam sana hormonların tavan mi yapıyor.. Ağla kuzum mutluluktan ağla amaValla dun iki kere beni aglama krizi tuttu sanirim gebelik depresyonu olacam
bende bugün ilk iğnemi oldum salıya tekrar randevu verdi. bende adetimin ikinci günündeyim. galiba bana da başka bi iğne vericek bu gidişimde. bu arada iğneni kendin mi yaptın. ben çok korkuyorum nasıl yapıcam
Biraz zaman alcak canım geçmesi inş iyiye işarettir bu ağrılarınGoguslerim sisti karnim da cok agriyo bu zaman nasil gecicek ya
Hadi inşallah canımBiraz zaman alcak canım geçmesi inş iyiye işarettir bu ağrıların
Canim sorma ya o kadarsebepsiz ağladım ki iki kere ama varya sanki bi yerimi kesmisler nasil bağıra bağıra ağladım.bide ara ara adet sancisi ve bölgesel agri giriyo böyle sanki kalp atiyo gibi oluyo bi kac saniye geciyo sonra 1 saat falan böyle sürüyor.anormal göğüslerim büyüdü ve dokunamiyorumAy kiyamam sana hormonların tavan mi yapıyor.. Ağla kuzum mutluluktan ağla ama
Canim oyle düşünme bende 5.gunu hep disardaydim islerim vardi mecburen kafana takma bence o dort gunde olusmustur zaten insallah allahin izniyle icini ferah tur olumsuz düşünme kimseyi de kabul etme bi süre :) belim tutuk yatiorum deYa kizlar bisey soracam bugun davetsiz misafirlerim vardi aksama kadar hic oturmadim neredeyse oradan oraya kostur dur asilamamin da daha 4. Gunuydu sizce bisey olmus mudur off cok umutsuzluga kapildim ya bu sefer dinlenecektim soz vermistim kendime ama olmadi ya kesin buda tutmayacak offfff
Canim cat kapi geldiler soranlara bir bahane buluyordum ama cok uzuldum olmuyacaksa biseyler sebep oluyor iste umudum kalmadi benim cunku asiri yoruldumCanim oyle düşünme bende 5.gunu hep disardaydim islerim vardi mecburen kafana takma bence o dort gunde olusmustur zaten insallah allahin izniyle icini ferah tur olumsuz düşünme kimseyi de kabul etme bi süre :) belim tutuk yatiorum de
Canim sakın umudunu yitirme allah sigin ve olumlu düşün insallah pozitif olacakCanim cat kapi geldiler soranlara bir bahane buluyordum ama cok uzuldum olmuyacaksa biseyler sebep oluyor iste umudum kalmadi benim cunku asiri yoruldum