• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama 2015 nisan ayında aşılama olacak arkadaşlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Canım nasılsın belirtiler var mı
İyiyim Tatlim yok hic bir belirtim sadece uykum geliyor ve bir damla idrar beni rahatsız ediyor çok sık çıkıyorum yani idrare. JEL beni mahvetti ya bir ay oldu hemen hemen hic bir skinti yasamiyordum iki gündür krem gibi topaklanip geri çıkıyor. Birikti mi ne yaptı anlamadım. Doktora soracam gidince

İyiyim Tatlim yok hic bir belirtim sadece uykum geliyor ve bir damla idrar beni rahatsız ediyor çok sık çıkıyorum yani idrare. JEL beni mahvetti ya bir ay oldu hemen hemen hic bir skinti yasamiyordum iki gündür krem gibi topaklanip geri çıkıyor. Birikti mi ne yaptı anlamadım. Doktora soracam gidince
O jel öle oluyo canım ben jeli bıraktım Progestan kullanıyorum.jel hala geliyo benimde topak topak.bide göğüslerim acayip acıyo ya sende de varmı?

O jel öle oluyo canım ben jeli bıraktım Progestan kullanıyorum.jel hala geliyo benimde topak topak.bide göğüslerim acayip acıyo ya sende de varmı?
Yok Tatlim baslarda agridi simdi herşey yolunda mide bulantısı bas dönmesi falanda yok sende var mi. Bide doktora soyledin mi sana progesteron verdi

Yok Tatlim baslarda agridi simdi herşey yolunda mide bulantısı bas dönmesi falanda yok sende var mi. Bide doktora soyledin mi sana progesteron verdi
Evet doktorum değiştirdi ilki düşük olduğu için bide adet ağrısı gibi ağrım vardı Progestan ve coraspin başladı.progestan çok baş Dönmesi yapıyo bende..mide bulantım yok şuan

Canım ben E="l. G., . atiğnenin pot s_07, post: 40770303, member: 658118"]bende bugün ilk iğnemi oldum salıya tekrar randevu verdi. bende adetimin ikinci günündeyim. galiba bana da başka bi iğne vericek bu gidişimde. bu arada iğneni kendin mi yaptın. ben çok korkuyorum nasıl yapıcam :KK43:[/QUOTE]
Canim ben de 7gunumdeyim ignenin pzt tekrar gidecem insan alisiyor korkacak birsey yok hangi igneyi kullniyorsun

Ay kiyamam sana hormonların tavan mi yapıyor.. Ağla kuzum mutluluktan ağla ama :KK36:
Canim sorma ya o kadarsebepsiz ağladım ki iki kere ama varya sanki bi yerimi kesmisler nasil bağıra bağıra ağladım.bide ara ara adet sancisi ve bölgesel agri giriyo böyle sanki kalp atiyo gibi oluyo bi kac saniye geciyo sonra 1 saat falan böyle sürüyor.anormal göğüslerim büyüdü ve dokunamiyorum

Ya kizlar bisey soracam bugun davetsiz misafirlerim vardi aksama kadar hic oturmadim neredeyse oradan oraya kostur dur asilamamin da daha 4. Gunuydu sizce bisey olmus mudur off cok umutsuzluga kapildim ya bu sefer dinlenecektim soz vermistim kendime ama olmadi ya kesin buda tutmayacak offfff:KK12::KK61:

Ya kizlar bisey soracam bugun davetsiz misafirlerim vardi aksama kadar hic oturmadim neredeyse oradan oraya kostur dur asilamamin da daha 4. Gunuydu sizce bisey olmus mudur off cok umutsuzluga kapildim ya bu sefer dinlenecektim soz vermistim kendime ama olmadi ya kesin buda tutmayacak offfff:KK12::KK61:
Canim oyle düşünme bende 5.gunu hep disardaydim islerim vardi mecburen kafana takma bence o dort gunde olusmustur zaten insallah allahin izniyle icini ferah tur olumsuz düşünme kimseyi de kabul etme bi süre :) belim tutuk yatiorum de

Canim oyle düşünme bende 5.gunu hep disardaydim islerim vardi mecburen kafana takma bence o dort gunde olusmustur zaten insallah allahin izniyle icini ferah tur olumsuz düşünme kimseyi de kabul etme bi süre :) belim tutuk yatiorum de
Canim cat kapi geldiler soranlara bir bahane buluyordum ama cok uzuldum olmuyacaksa biseyler sebep oluyor iste umudum kalmadi benim cunku asiri yoruldum

Back