• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama 2015 nisan ayında aşılama olacak arkadaşlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Normal yolls hic kalamadim ki ama tatlim
Canım ilaçlardan sonra kalma Şansın var bide rahim alıştı tutunmaya belki olur hiç olmaz deme çoğu kişi rahim filmini cektikten sonra hamile kaliyo örnek annem üç yıl çocuğu olmadı diyarbakira gitti rahim filmi çekti o ay hamile kaldı

Normal yolls hic kalamadim ki ama tatlim
Bence tedaviyi hic birakma canim sanki ben tedaviyi birakirsam gebeligi erteliyormus gibi hissediyorum simdi 3. Asilamayi yaptir zaten sonra tup bebek yapila biliyor galiba onda sans daha yuksek ben kendim icin boyle dusunuyorum tedavimi birakmiyacam ama sen bilirsin tabi esinle karar ver buna

Bence tedaviyi hic birakma canim sanki ben tedaviyi birakirsam gebeligi erteliyormus gibi hissediyorum simdi 3. Asilamayi yaptir zaten sonra tup bebek yapila biliyor galiba onda sans daha yuksek ben kendim icin boyle dusunuyorum tedavimi birakmiyacam ama sen bilirsin tabi esinle karar ver buna
Banada erteliyormusum gbi hisettryor ama benim yumurtlarm buyurken catlarken cok sancim olyor bedenim yorulde her goren ne kadar zayflamsn dio goz altlarim bike siyahlasti yani devamli kasim agrisi cekmek beklentiye grmek uzucu yorucu umut guzel seyde sonrasinin husrani mahvediyor birde korkuyorjm 2.de dusuk olur die bukadr sanciya daha dayanama ust uste vala cok karasizim ya

Canım ilaçlardan sonra kalma Şansın var bide rahim alıştı tutunmaya belki olur hiç olmaz deme çoğu kişi rahim filmini cektikten sonra hamile kaliyo örnek annem üç yıl çocuğu olmadı diyarbakira gitti rahim filmi çekti o ay hamile kaldı
Evet beide cekileli 2 yada 3 ay oldu zaten de ben sanirim asilamdan sonra kaldim gun asiri iliskide gec dolendi cnku bilmyorum ki annemlrde ole diyor biraz kafani bosalt birak gtme oluruna birak diyolr bilemedim

Asilama zaten cok cabuk gelyorda bes gunde buyuyor yumrtlarm da iste catlarken akintisi agrisi buyurken bike sanci veryor bas agrisi yaptor birde tutunurken goguslerm ole sisti agridi derken belim karnima siddtli agri girdi ve dustu yani 2 aydir asilama icin agri cektm vala bilemedim valahi perde var gbi dediler bana ama rahim filmin tertemiz dediler oda kafama takildi yunurta takibinde sordum takilma buna bariz bisi degil dediler hamilesin dediklerinde sordjm doktora ole bisi yok onj kim dedi rahim flmin cok guzel dedi ondan dolayi dusuyor die teee tuttgunda bile sevinemedim

Ben asilama tedavisne ilk basldgim siralrda bir bayan ilr konstm 4 asilama olmus 3 ude tutmjs dusmus demislerki perde var ama hamile kalmana engel degil ama hepsu dusunce ancak amaliyat etmisler kadinin rahmindeki perdyi almoslr bazen net solemyolr dedi bende doktorlara sordum neden rahatsizlginizi solemeylim bole sey olur mu sacmalik dedi kadin o ay amcasi olmstu dedi cok uzuldjm agaldim bu ayda buyumemstr sitresten yumrtam evet olede oldu buyumemis simdi banada sanki dediler takildim oraya ole bayanlr varki dogumlarina goryoruz saglikli bir sekilde dogum yapyor sasiryoruz perde var rahminde bole seylere takilma senin filmin cok guzel sdec alt ultrasyonda az bisi diplere dogru var gbi dedi ahaaa bu benim beynime yer etti ki sormayin sirf bunun icin baska bir yere gidbkrm ama alt ulrsyonlada cogu farktmyebilir

Cnm OTE="hllal, post: 40741073, member: 646640"]Banada erteliyormusum gbi hisettryor ama benim yumurtlarm buyurken catlarken cok sancim olyor bedenim yorulde her goren ne kadar zayflamsn dio goz altlarim bike siyahlasti yani devamli kasim agrisi cekmek beklentiye grmek uzucu yorucu umut guzel seyde sonrasinin husrani mahvediyor birde korkuyorjm 2.de dusuk olur die bukadr sanciya daha dayanama ust uste vala cok karasizim ya[/QUOTE]cnm düşük tehlikesi herkes için var onu düşünerek kendini korkutma rabbim herşeyin dayanma gücünü verir sen devam et umutsuzluğa kapilma

Belkide alaksi yok sagliksiz bir bebekti nasip olmadi dustu bilemeyorum ki inanin kafam karmkarisik ama sanki yeniden asilama yaptrsam tutcak gbi hissedyrm he

Senin dediginde dogru canin bilemedin vala Allah hepmze en kisa zamanda nasio etsinnn

Senin bu 2.asilamanmiydi canim

Belkide alaksi yok sagliksiz bir bebekti nasip olmadi dustu bilemeyorum ki inanin kafam karmkarisik ama sanki yeniden asilama yaptrsam tutcak gbi hissedyrm he
Canım bu dönem hep bunu sorguluyor insan neden düştü şunu yapsam düşmezdi belki diye ama bi çaresi yok düşünmenin.ben artık uyku ilacı alarak uyumaya başlamıştım.kaç doktora sorduk hepsi aynı şeyi söyledi erken dönemde olan düşüklerin yüzde seksen beşinde kromozom anamolisi oldunu söyledi.sende atlatıcaksın bu dönemi inşallah geçicek bu günlerin

Canım bu dönem hep bunu sorguluyor insan neden düştü şunu yapsam düşmezdi belki diye ama bi çaresi yok düşünmenin.ben artık uyku ilacı alarak uyumaya başlamıştım.kaç doktora sorduk hepsi aynı şeyi söyledi erken dönemde olan düşüklerin yüzde seksen beşinde kromozom anamolisi oldunu söyledi.sende atlatıcaksın bu dönemi inşallah geçicek bu günlerin
Olemi diyoraun evet sagliksiz gebelik die ona diyolr biliyorumda ben dyrm perdeden mi acaba ole olsa biraz daha buyuyunce duserdi sanrm bilemedim ki iste Allah emretse hic birseycik olmada gelir dunyaya

Olemi diyoraun evet sagliksiz gebelik die ona diyolr biliyorumda ben dyrm perdeden mi acaba ole olsa biraz daha buyuyunce duserdi sanrm bilemedim ki iste Allah emretse hic birseycik olmada gelir dunyaya
Rahim filmini iyi çektiklerse sanmam perde olduğunu

Rahim filmim cok temiz diyorlar ama hemsire dedi ki rahim filminde cikmayan sey nasil ultrasyonda gorunsun hocada dediki yani cok gerilerde iyce itince farkedilir gbi bana dediki filmin cok guzel bunlarla kafani yorma sen sebebsiz inferlitesin sebep buda olamayblr bilmyoruz ki dedi iste sonra polikilikteki de kim dedi buni sana ole birsey yok dedi ilk defa tuttu buda bir umut tabi sonucta hic kalamamstm ilk defa kaldim

Rahim filmimde cok sanciliydi iki kere ilac gonderildi sanci cekmen iyi tuplernin acik oldgnj gisterr dedi.bakalm ne yapsam karar vercegim bu ay belki gitsem ara verlim de die bilirler ama sanmam ben istrsem yaparlar hemen asilama

Rahim filmim cok temiz diyorlar ama hemsire dedi ki rahim filminde cikmayan sey nasil ultrasyonda gorunsun hocada dediki yani cok gerilerde iyce itince farkedilir gbi bana dediki filmin cok guzel bunlarla kafani yorma sen sebebsiz inferlitesin sebep buda olamayblr bilmyoruz ki dedi iste sonra polikilikteki de kim dedi buni sana ole birsey yok dedi ilk defa tuttu buda bir umut tabi sonucta hic kalamamstm ilk defa kaldim
Aynen banada dedikleri ilk şey en azından gebe kalabildiğini gördük bu güzel bişey diye.gerçektende öyle belki kendi kendine bile kalabilirsin istersen yaşın çok değilse iki üç ay Kafanı boşalt sonra bi kez daha deneyebilirsin.o Sırada belkide kendiliğinden olacak

Aynen banada dedikleri ilk şey en azından gebe kalabildiğini gördük bu güzel bişey diye.gerçektende öyle belki kendi kendine bile kalabilirsin istersen yaşın çok değilse iki üç ay Kafanı boşalt sonra bi kez daha deneyebilirsin.o Sırada belkide kendiliğinden olacak
Sen hemen gittin mi peki neden dustu die arastrmaya baktilrmi kandan sundan bundan nir dustu die 24 yasindyim

Sen hemen gittin mi peki neden dustu die arastrmaya baktilrmi kandan sundan bundan nir dustu die 24 yasindyim
Ben 5 ay sonra gittim 30 yaşındayım.hiç bişeye bakmadılar ilk düşük olduğu için parçası olsa belki patolojiye göndeririz ama o da yoktu.

Back