• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama 2015 nisan ayında aşılama olacak arkadaşlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Ben 5 ay sonra gittim 30 yaşındayım.hiç bişeye bakmadılar ilk düşük olduğu için parçası olsa belki patolojiye göndeririz ama o da yoktu.
Hani bazilrinda kan pihtilasmsi olyor onu hormon testinden mi anlayorlr acaba patolojiye de parcayi canim dis gebelik mi normal gebelik mi oni arastrmak icin gonderyolrmis aslinda dusuk sebebmi sanrm net bilen yok

Hani bazilrinda kan pihtilasmsi olyor onu hormon testinden mi anlayorlr acaba patolojiye de parcayi canim dis gebelik mi normal gebelik mi oni arastrmak icin gonderyolrmis aslinda dusuk sebebmi sanrm net bilen yok
canım rahim duvarına bakilmismiydi ince olması da düşüge neden oluyor diye okumuştum

Amin canim bende bu ay tüp bebek yapcam yine stres bekleyiş ilaçlar yorcak beni şimdiden stres olmuş bende sen iki yıl cekiyon bu acıyı ben onbir yıldır cekiyorum allah sabır veriyo
Canimsin belki bizimde ole olacak bilemyiz ki Allab dagina gore kar verir

canım rahim duvarına bakilmismiydi ince olması da düşüge neden oluyor diye okumuştum
Yani ilkinde bana hic ilac vermdiler sordum rahim duvari kalinligin cok iyi dediler sonra az incelms die ilac kullandim su an dusuk yaptm belki asilama yapmayalm bu ay da diebilirler kanamamda cok oldu dahada incelmis olabilir duvarm ama genel anlamda iyiydi tatlm

Bu ay nie dustu die sorarim iste arastrma yaparlsa ne ala babannemin getrdgi hurma tozunu yarim kilo bala katip sabah aksam ac karnina icecem birde ot gbi bisi getrmis onuda cay yapip icecem gecen ay ben yaki yapmstm ondan sonrda kalmis olablrm kizlar bu yakinin yararini gorende cok etrafimda bu ay bunlari yaparm.esime keciboynuzunu devam etrrim gun asiri iliski de iste bu ay yumrtlama tarihlermi asla bilemycem cok karisti bu ay tam su anda yunurtlama zamanim ama kanamam var degismis oldu

Canım rahim filmi normalde çok sancılı olur o ilacı biraktiklarinda omrunden ömür gidiyor yani yumurtaliklarin iyi çalıştığı için sancı yapiyo değil bide perde varsa rahim filmin golgeli çıkardı net hersey cikmissa sorun yok
Rahim filmimde cok sanciliydi iki kere ilac gonderildi sanci cekmen iyi tuplernin acik oldgnj gisterr dedi.bakalm ne yapsam karar vercegim bu ay belki gitsem ara verlim de die bilirler ama sanmam ben istrsem yaparlar hemen asilama

Aynen canım benim ben kimi görsem çocuk isteyenleri diyorum onlara sakın üzülmeyin ben çok üzüldüm çok ağladım çok yiprattim kendimi ama sonuç hiçbir şey elde edemedim kendimi mahvetmekten başka mücadele edin ama yipratmadan allah alnimizda yazmışsa anne olmayı er yada geç olcaz kaderden ötesine geçilmez bu yüzden kendinizi yipratmayin benim yaşım 29 saçlarım bembeyaz olmuş :(
Canimsin belki bizimde ole olacak bilemyiz ki Allab dagina gore kar verir

Canım rahim filmi normalde çok sancılı olur o ilacı biraktiklarinda omrunden ömür gidiyor yani yumurtaliklarin iyi çalıştığı için sancı yapiyo değil bide perde varsa rahim filmin golgeli çıkardı net hersey cikmissa sorun yok
Ebet saclarim diplerne kadar islanmisti cok agridi evet netmis bende netten karsilastrma yaptm da pek anlayamdm ama pek yamukluk yok

Bu ay nie dustu die sorarim iste arastrma yaparlsa ne ala babannemin getrdgi hurma tozunu yarim kilo bala katip sabah aksam ac karnina icecem birde ot gbi bisi getrmis onuda cay yapip icecem gecen ay ben yaki yapmstm ondan sonrda kalmis olablrm kizlar bu yakinin yararini gorende cok etrafimda bu ay bunlari yaparm.esime keciboynuzunu devam etrrim gun asiri iliski de iste bu ay yumrtlama tarihlermi asla bilemycem cok karisti bu ay tam su anda yunurtlama zamanim ama kanamam var degismis oldu
Canım kasiklarinda sancı hissettinmi bilki yumurtlama donemindesin bide şu sana dediğim jelatini kullansan belini kuvvetlendirir ben şimdi iciyom sabah akşam bir hafta icecem belim kuvvetlenip bebeği tutsun diye inş sonuç alırım

Aynen canım benim ben kimi görsem çocuk isteyenleri diyorum onlara sakın üzülmeyin ben çok üzüldüm çok ağladım çok yiprattim kendimi ama sonuç hiçbir şey elde edemedim kendimi mahvetmekten başka mücadele edin ama yipratmadan allah alnimizda yazmışsa anne olmayı er yada geç olcaz kaderden ötesine geçilmez bu yüzden kendinizi yipratmayin benim yaşım 29 saçlarım bembeyaz olmuş :KK43:
Benim 15 yasindan beri var o beyazlr sac deyince uzun zamandir saclrmi boyamiyrdum hani uclrda boya var bi saclarmi kestrym biyatayim kendime geleyim degisiklik sart oldu Allah sana bebekler nasip etsin ikiser ucer tatlim

Benim 15 yasindan beri var o beyazlr sac deyince uzun zamandir saclrmi boyamiyrdum hani uclrda boya var bi saclarmi kestrym biyatayim kendime geleyim degisiklik sart oldu Allah sana bebekler nasip etsin ikiser ucer tatlim
Biraz kendinle ilgilen tatlım düşündükçe insan kafayı yiyiyo

kasiklarimda sanci varda ben gunleridr sanci cekyrm ya tatlim dusukten dolayi kanamamda var birliktelik olmaz ki bende yaki yaptm bu ay oda cok iyi geldi bana su anda resmen atiyirlar kalp gbi sanciyor canim ama dusukten mi yumrtlamdan mi anlayamdm yeni yumrtayi ne ara uretecek gbi vucut bebek vardi

kasiklarimda sanci varda ben gunleridr sanci cekyrm ya tatlim dusukten dolayi kanamamda var birliktelik olmaz ki bende yaki yaptm bu ay oda cok iyi geldi bana su anda resmen atiyirlar kalp gbi sanciyor canim ama dusukten mi yumrtlamdan mi anlayamdm yeni yumrtayi ne ara uretecek gbi vucut bebek vardi
Canım banada yakılar yaptılar birini rakidan yapmistilar birinide siyah bir şeyden ama işe yaramadı maalesef

Yok canım patolojide kromozomlarda sıkıntı var mı diye bakıyorlar dış Gebeliği anlıyorlar zaten

Canm benim 8 mm di bu asilamamda da 7mm di zaten az incelms die ilac kullandim[/QUOTEcanım doktorlar daha iyi bilir ama benim 7 iken de ince Demişti estrofem verdi 10 nun üzerine çıkarmıştı. Mesela bu aşılamam da günde üç tane estrofem içiyordum kısmet olmadı ne yazık ki

Senin durum tutmadi miyi canim 3.deneyeckmisin peki kusura bakma cok kisi ile konstgmzdan hatrlamyorum
Evet canim ilki tutmadi simdi 2. Asilama oldu beklemedeyim tutmazsa 3. Deneyecegim olmazsa tup bebek birakmak yok ben elimden geleni yapayim sebepler dairesinde olmazsa rabbi siginiyorum keske demek istemiyorum ilerede acikcasi insallah rabbim hic birimizi boyle ugrastirmasin hayirlisiyla saglikli sihatli bebekler nasip etsin daha fazla bekletmeden insallah

Back