- 25 Şubat 2013
- 132
- 58
- 48
14. gün kanda baktırmıştım kısmet napalım daa cekecek çilemiz varmışş hayırlısını versin rabbimCanim kacinci günün kanda mi baktirdin rabbim bir sonrakinda nasip eder insallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
14. gün kanda baktırmıştım kısmet napalım daa cekecek çilemiz varmışş hayırlısını versin rabbimCanim kacinci günün kanda mi baktirdin rabbim bir sonrakinda nasip eder insallah
Rabbim ikinizede pozitif sonuc almayi nasip etsin inşallah kendinizi yormayin yatin dinleninBende bugun yaptirdim asilamami rabbim saglikli sihatli bebekler nasip etsin hepimize ins. Canim
Aminnn insallah canim Oyle yapmaya calisiyorum ama icimdede sikinti var simdi tutmazsa tekrar ayni surecler insani yipratiyor bide bu ilaclar kilo aldirmaya basladi hamile gibi karnim oldu. Allahim nolur benim gibi anne olmak isteyen herkese ve bana da daha fazla bekletmeden saglikli sihatli bebekler nasip et. Allah hepimizin yardimcisi olsun herkesin ayri ayri derdi var.Rabbim ikinizede pozitif sonuc almayi nasip etsin inşallah kendinizi yormayin yatin dinlenin
Canim evet bende cok kilo aldim hayırlısı olsun iyi düşün iyi olsun olumsuz dusunceleri sil at kafandan hersey güzel olacak insallah baharin gelisi ile birlikteAminnn insallah canim Oyle yapmaya calisiyorum ama icimdede sikinti var simdi tutmazsa tekrar ayni surecler insani yipratiyor bide bu ilaclar kilo aldirmaya basladi hamile gibi karnim oldu. Allahim nolur benim gibi anne olmak isteyen herkese ve bana da daha fazla bekletmeden saglikli sihatli bebekler nasip et. Allah hepimizin yardimcisi olsun herkesin ayri ayri derdi var.
Insallah canimCanim evet bende cok kilo aldim hayırlısı olsun iyi düşün iyi olsun olumsuz dusunceleri sil at kafandan hersey güzel olacak insallah baharin gelisi ile birlikte
Canim olumsuzluklari at kafandan boşver iyi düşün iyi olsun rabbim büyük baharin gelisi ile birlikte hersey guzellesecek merak etme.bende aşırı kilo aldim anlatamam yani ilaclar mahvediyo evetAminnn insallah canim Oyle yapmaya calisiyorum ama icimdede sikinti var simdi tutmazsa tekrar ayni surecler insani yipratiyor bide bu ilaclar kilo aldirmaya basladi hamile gibi karnim oldu. Allahim nolur benim gibi anne olmak isteyen herkese ve bana da daha fazla bekletmeden saglikli sihatli bebekler nasip et. Allah hepimizin yardimcisi olsun herkesin ayri ayri derdi var.
Diger asilamamda olmamisti ama bunda bir kac damla lekelenme olmus normal mi kiCanim olumsuzluklari at kafandan boşver iyi düşün iyi olsun rabbim büyük baharin gelisi ile birlikte hersey guzellesecek merak etme.bende aşırı kilo aldim anlatamam yani ilaclar mahvediyo evet
Kizlar cok saglun sadce merak ettgim sey neden dolayi dustugu Allah verir ya hayrlisi insallah bencede sagliklo olsa dogardi ancak bugun asilama.oldgum yerin inferilote bolumuni aradim hemen gelim belki yasti verir veya dusuk engellenor denildi iki gun once degrm yuksek iksn aradgimda asilama yapan hemsre ve doktorla konsmustum bunlarin da yapacgi sey ayni ilac vermek olacak tutrsa tutar dusecekse zaten diser gelsende garkli bisi olmaz ama sen bilrsin demislrdi kafam karisti ama sanmam ki iki haftalik bebeg bisi yapmazlrdi ki yapsalrdida duserdi Allah nasip etmeycek ya ne yapsak bos sonucta yapilack bisi olsa bu doktorda yapardi simdi telfondkine zaten kac aylik.oldguni solemdim takip yapan doktor kendi kendine rahmin atar merak etme kurtaja gerek yok korunmanada gerek yok dedi benim. Sadce takildgim nokta dusme sebebi nedir acaba azda olsa rahmimde perde varda omu etki etti onida kafam ve vucudum rahaylyince gidip ogrencem de dusus sirasinda mi dusmenin sebebi arastirlyor daha sonrada gitsem arastirrlarmi acaba bu arada solemsi ayop acaip ishalim mide bulantm da var idararim da halen koyu hormanlr tabi daha tam atilmadi vucuttan saglik olsun yapack birseyimz yok en bastan hiseetmstm zaten ins dogal yolla kalirz bu ayda umreden gelenleri deneyecegim
Normal hauatim benim de birincide olmuştu ikinci de hic olmadi o belli olmuyor belirti de arama bence ben bilsigin adet oluyorum demistim düşünDiger asilamamda olmamisti ama bunda bir kac damla lekelenme olmus normal mi ki
Canim bence ne olur ne olmaz asilama oldugun yere git doktor bi baksin muaeyenede bence gene de sen bilirsin amaKizlar cok saglun sadce merak ettgim sey neden dolayi dustugu Allah verir ya hayrlisi insallah bencede sagliklo olsa dogardi ancak bugun asilama.oldgum yerin inferilote bolumuni aradim hemen gelim belki yasti verir veya dusuk engellenor denildi iki gun once degrm yuksek iksn aradgimda asilama yapan hemsre ve doktorla konsmustum bunlarin da yapacgi sey ayni ilac vermek olacak tutrsa tutar dusecekse zaten diser gelsende garkli bisi olmaz ama sen bilrsin demislrdi kafam karisti ama sanmam ki iki haftalik bebeg bisi yapmazlrdi ki yapsalrdida duserdi Allah nasip etmeycek ya ne yapsak bos sonucta yapilack bisi olsa bu doktorda yapardi simdi telfondkine zaten kac aylik.oldguni solemdim takip yapan doktor kendi kendine rahmin atar merak etme kurtaja gerek yok korunmanada gerek yok dedi benim. Sadce takildgim nokta dusme sebebi nedir acaba azda olsa rahmimde perde varda omu etki etti onida kafam ve vucudum rahaylyince gidip ogrencem de dusus sirasinda mi dusmenin sebebi arastirlyor daha sonrada gitsem arastirrlarmi acaba bu arada solemsi ayop acaip ishalim mide bulantm da var idararim da halen koyu hormanlr tabi daha tam atilmadi vucuttan saglik olsun yapack birseyimz yok en bastan hiseetmstm zaten ins dogal yolla kalirz bu ayda umreden gelenleri deneyecegim
Çok üzüldüm canım allahtan ümit kesilmez bi sonraki ay inş kendiliğinden olur hiç üzülme sağlık daha önemliBasim donuyor doktor amaliyattydi ben degeri gorunce bekeldim eve geldim neden dustu anlamdim gercekten perdemi var omu etki yapti acaba fiziksel.olrak sancidan bunyem yorldu ama hic uzgun degilm taaa em basimda aksilik oldgunu hisetmstm doktora sordum cok harekte etmekten veya alttan muayne olmktan bisi olur mu dio olmaz drdi korunmanada gerek yok belki diger ynurtlama zamani hamile kalirsin vucudun kendi kendini rahmin temizler dedi Allah hayrli ve saglikli evlatlar versin kismet degilmis ne yapalm
İnş canım hiç korkma artış iyi inş keseyide görürsün13. Gün 75 filan di galiba 17. Gün 499.78 21. Gün 3265 baya hızlı bir b yükseliş var yaklaşık 3 buçuk kat. inşallah sağlıklı bi gebeliktir çok korkuyorum
Tekrar cikmis derken cnm 150 degilmiydi senin zateKızlar kan verdim tekrar 368 e çıkmış hcg
Gerek yok dedi doktor rahmin kendiliginden atar birkac gune degrim sifilrnir zaten simdi 89 kusurlerdeCanim bence ne olur ne olmaz asilama oldugun yere git doktor bi baksin muaeyenede bence gene de sen bilirsin ama
Himmm anladim cnm hayirlisi artik ya insallah bu ay hemen hamile kalirsin cnm eşin nasilGerek yok dedi doktor rahmin kendiliginden atar birkac gune degrim sifilrnir zaten simdi 89 kusurlerde