• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama 2015 nisan ayında aşılama olacak arkadaşlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Aminnn insallah canim Oyle yapmaya calisiyorum ama icimdede sikinti var simdi tutmazsa tekrar ayni surecler insani yipratiyor bide bu ilaclar kilo aldirmaya basladi hamile gibi karnim oldu. Allahim nolur benim gibi anne olmak isteyen herkese ve bana da daha fazla bekletmeden saglikli sihatli bebekler nasip et. Allah hepimizin yardimcisi olsun herkesin ayri ayri derdi var.
Canım ilaçlardan ve iğneden dolayi karnında şişkinlik oluşmuştur inş tutar sıkıntı yapma hayirlisini dile

Kizlar cok saglun sadce merak ettgim sey neden dolayi dustugu Allah verir ya hayrlisi insallah bencede sagliklo olsa dogardi ancak bugun asilama.oldgum yerin inferilote bolumuni aradim hemen gelim belki yasti verir veya dusuk engellenor denildi iki gun once degrm yuksek iksn aradgimda asilama yapan hemsre ve doktorla konsmustum bunlarin da yapacgi sey ayni ilac vermek olacak tutrsa tutar dusecekse zaten diser gelsende garkli bisi olmaz ama sen bilrsin demislrdi kafam karisti ama sanmam ki iki haftalik bebeg bisi yapmazlrdi ki yapsalrdida duserdi Allah nasip etmeycek ya ne yapsak bos sonucta yapilack bisi olsa bu doktorda yapardi simdi telfondkine zaten kac aylik.oldguni solemdim takip yapan doktor kendi kendine rahmin atar merak etme kurtaja gerek yok korunmanada gerek yok dedi benim. Sadce takildgim nokta dusme sebebi nedir acaba azda olsa rahmimde perde varda omu etki etti onida kafam ve vucudum rahaylyince gidip ogrencem de dusus sirasinda mi dusmenin sebebi arastirlyor daha sonrada gitsem arastirrlarmi acaba bu arada solemsi ayop acaip ishalim mide bulantm da var idararim da halen koyu hormanlr tabi daha tam atilmadi vucuttan saglik olsun yapack birseyimz yok en bastan hiseetmstm zaten ins dogal yolla kalirz bu ayda umreden gelenleri deneyecegim
Canım inş normal yolla kalırsın tekrar aşılama stresine girmezsin ama bir iki hafta sonra git doktora iyice muayene etsin seni bi parça kalmasın kalırsa sende iltihab yapar

Canım inş normal yolla kalırsın tekrar aşılama stresine girmezsin ama bir iki hafta sonra git doktora iyice muayene etsin seni bi parça kalmasın kalırsa sende iltihab yapar
cok ufakti ya kalacgini sanmiyorum ya doktor kendilignden atarsin dedi sy arada hic doktora gtmek istemtorum.midem bulandi hemen hamile kalmak istiyormuyum oda mechul yani degisik duygular icindeyim esimde cok hasta konusmaya mecali yok vala yemekte yiyemyoruz bogazlri dopdolu adamin

Benim tek dert ettgim acaba yeniden duser mi tamam hamile kaliyoruz onu anldik cok gezdim is falanda yaptm ondan mi die sordum senin hareketli olmanla bir lakasi yok dedi doktor su anda circirim.midem bozuk bulanip druyor yahu simdi kizlar bir dahaki adet zamanin 12gun sonra yine adet kanamam olacak mi ozaman benim

cok ufakti ya kalacgini sanmiyorum ya doktor kendilignden atarsin dedi sy arada hic doktora gtmek istemtorum.midem bulandi hemen hamile kalmak istiyormuyum oda mechul yani degisik duygular icindeyim esimde cok hasta konusmaya mecali yok vala yemekte yiyemyoruz bogazlri dopdolu adamin
Canım sen yinede bir kontrole git ne olur ne olmaz diye Eşine de bir yemek kaşığı bal ver ama yutmasin ağzında biraksin o yavaş yavaş eriyerek boğazınin içine gitsin bademcikleri indirecek

Benim tek dert ettgim acaba yeniden duser mi tamam hamile kaliyoruz onu anldik cok gezdim is falanda yaptm ondan mi die sordum senin hareketli olmanla bir lakasi yok dedi doktor su anda circirim.midem bozuk bulanip druyor yahu simdi kizlar bir dahaki adet zamanin 12gun sonra yine adet kanamam olacak mi ozaman benim
Adet olcan canım çünkü kanama yaptın sen adet olmadin belki gecikme olur oda dusukten dolayı circirsan sende bir yemek kaşığı fazla tepeleme değil kahve ve üstüne yarım limon sık yut üstünede su iç yarım saat sonra hem circir sancısı hemde circirin kesilecek

Adet olcan canım çünkü kanama yaptın sen adet olmadin belki gecikme olur oda dusukten dolayı circirsan sende bir yemek kaşığı fazla tepeleme değil kahve ve üstüne yarım limon sık yut üstünede su iç yarım saat sonra hem circir sancısı hemde circirin kesilecek

Kahve ictim aslinda birde dedigini yapagim sagolsin

Canım sen yinede bir kontrole git ne olur ne olmaz diye Eşine de bir yemek kaşığı bal ver ama yutmasin ağzında biraksin o yavaş yavaş eriyerek boğazınin içine gitsin bademcikleri indirecek
Bal verdim ya uzerine karabiber doktum de dunde vermstm

Bi kendimize gelelimde nie dusuk oldu die arastrlmasni istemeye gdcegom ozaman bakarlr zTen

Esimde asla hasta olan biri degil ilk defa bole gordum onu vala iki yillik evli olacaz iki ay sonra ilk defa bole

Twety arkadsim nerde ki simdi bu dusugun sebep oldgu seyi dusukten sonra kanama bitincede arastrabiliyorlar mi ki bir aklim diyor git 3.asilama yap ama bana hamilelik bir hastalik gbi geldi kandan falan tiksindim korktum sanrm ondan zaman kaybetme dior bir aklim kendligine birak kafandan at biraz dyor valahi ne yapacagimi sasirdim inanin

Twety arkadsim nerde ki simdi bu dusugun sebep oldgu seyi dusukten sonra kanama bitincede arastrabiliyorlar mi ki bir aklim diyor git 3.asilama yap ama bana hamilelik bir hastalik gbi geldi kandan falan tiksindim korktum sanrm ondan zaman kaybetme dior bir aklim kendligine birak kafandan at biraz dyor valahi ne yapacagimi sasirdim inanin
Canım bence oluruna bırak hemen aşılama yapma bırak biraz rahmin kendine gelsin bunyen ilaçlardan kurtulsun korunmada ama bırak oluruna bir iki aya bi sürpriz olabilir

Back