Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım seninki bayağı acemi isi olmuş gibi benimki 10-15 dk surdu çok şükür rahatti. Ben Fındıkzade radyatomda cekildim 10dk da sonucu verdiler.banyoyu ve ilişkiyi ilk günler yapmayın demişlerdi. Ama geçer ya sıkıntı yapma baktı geçmiyor gidersin doktora.önemli olan sonuç insaAllah herşey güzel olacakMrb kizlar dün filmimi cektirdim herkesten 15 dk da bitiyor die duydugum film bende 40 dk surdu beynime kadar ilaci hissettim anestezi olmadi cok kanamam oldu su gibi 3 defa ilac sikti off puff ala ala die die dr mu acemiydi anlamadim gata da cekindim saglam olsun yanlis olnasin dedim ama bi cocuk dr u vermisler enjektoru begenmedi yok alta mi gudiyor dedi allah im ne sanssizum 3 defa aci cektim bitmedi gitti cok sukur bitti de benim sorum kanamam hala devam ediyor neden aceba dun kanaman olur korkma dedi ama bugun de devam etti normal mi bi de daha yeni ojudum dus alnayin 3 gun falan demidler neden ki ben tiksindiM hemen gelince aldim sonra baska sorum iliski hemen mi olmali benim cok agrim var bi de antublyotik kullaniyorum enfeksiyon kapna ihtimalim var mi bu işlemden 5 gun devam edecegim bi de sonuc ne zaman cikar ben sormayi unuttum agridan
Canm benim 8 mm di bu asilamamda da 7mm di zaten az incelms die ilac kullandim
Cnm peki ne zmn ilaç kullanmaya başladın benim de ince ama doktor birşey demediYani ilkinde bana hic ilac vermdiler sordum rahim duvari kalinligin cok iyi dediler sonra az incelms die ilac kullandim su an dusuk yaptm belki asilama yapmayalm bu ay da diebilirler kanamamda cok oldu dahada incelmis olabilir duvarm ama genel anlamda iyiydi tatlm
Mrb kizlar dün filmimi cektirdim herkesten 15 dk da bitiyor die duydugum film bende 40 dk surdu beynime kadar ilaci hissettim anestezi olmadi cok kanamam oldu su gibi 3 defa ilac sikti off puff ala ala die die dr mu acemiydi anlamadim gata da cekindim saglam olsun yanlis olnasin dedim ama bi cocuk dr u vermisler enjektoru begenmedi yok alta mi gudiyor dedi allah im ne sanssizum 3 defa aci cektim bitmedi gitti cok sukur bitti de benim sorum kanamam hala devam ediyor neden aceba dun kanaman olur korkma dedi ama bugun de devam etti normal mi bi de daha yeni ojudum dus alnayin 3 gun falan demidler neden ki ben tiksindiM hemen gelince aldim sonra baska sorum iliski hemen mi olmali benim cok agrim var bi de antublyotik kullaniyorum enfeksiyon kapna ihtimalim var mi bu işlemden 5 gun devam edecegim bi de sonuc ne zaman cikar ben sormayi unuttum agridan
Cnm geçmiş olsun gata da genelde acemi doktorlar olabiliyor sana da denk gelmiş demek neyseki bitmiş kurtuldum o sıkıntıdan hemen belli oluyor sonuç doktora sorsaydinMrb kizlar dün filmimi cektirdim herkesten 15 dk da bitiyor die duydugum film bende 40 dk surdu beynime kadar ilaci hissettim anestezi olmadi cok kanamam oldu su gibi 3 defa ilac sikti off puff ala ala die die dr mu acemiydi anlamadim gata da cekindim saglam olsun yanlis olnasin dedim ama bi cocuk dr u vermisler enjektoru begenmedi yok alta mi gudiyor dedi allah im ne sanssizum 3 defa aci cektim bitmedi gitti cok sukur bitti de benim sorum kanamam hala devam ediyor neden aceba dun kanaman olur korkma dedi ama bugun de devam etti normal mi bi de daha yeni ojudum dus alnayin 3 gun falan demidler neden ki ben tiksindiM hemen gelince aldim sonra baska sorum iliski hemen mi olmali benim cok agrim var bi de antublyotik kullaniyorum enfeksiyon kapna ihtimalim var mi bu işlemden 5 gun devam edecegim bi de sonuc ne zaman cikar ben sormayi unuttum agridan
e benim kolay geçmişti 3dakika falan ama iki gün kanama olmustuCnm geçmiş olsun gata da genelde acemi doktorlar olabiliyor sana da denk gelmiş demek neyseki bitmiş kurtuldum o sıkıntıdan hemen belli oluyor sonuç doktora sorsaydin
Günaydın canım sana en acemi doktor denk gelmiş normalde uzun surmuyo bu işlem bir iki hafta rahmini dinlendir sonra çalışmalara başla çok yormuslar rahminiMrb kizlar dün filmimi cektirdim herkesten 15 dk da bitiyor die duydugum film bende 40 dk surdu beynime kadar ilaci hissettim anestezi olmadi cok kanamam oldu su gibi 3 defa ilac sikti off puff ala ala die die dr mu acemiydi anlamadim gata da cekindim saglam olsun yanlis olnasin dedim ama bi cocuk dr u vermisler enjektoru begenmedi yok alta mi gudiyor dedi allah im ne sanssizum 3 defa aci cektim bitmedi gitti cok sukur bitti de benim sorum kanamam hala devam ediyor neden aceba dun kanaman olur korkma dedi ama bugun de devam etti normal mi bi de daha yeni ojudum dus alnayin 3 gun falan demidler neden ki ben tiksindiM hemen gelince aldim sonra baska sorum iliski hemen mi olmali benim cok agrim var bi de antublyotik kullaniyorum enfeksiyon kapna ihtimalim var mi bu işlemden 5 gun devam edecegim bi de sonuc ne zaman cikar ben sormayi unuttum agridan
Erken daha canım belirtide arama stres yapma düşünme en iyi tavsiyem bu sanaaşılamamin ucuncu ama hicbisey hissetmiyorum
üçüncü gun ama aklimdan cikmiyo stresim cok fazla napcam bilmiyorum zaman nasil gecicek onu hic bilmiyorumErken daha canım belirtide arama stres yapma düşünme en iyi tavsiyem bu sana
Canım allah yardimcin olsun gerçekten çok zor bir süreç çeken bilirüçüncü gun ama aklimdan cikmiyo stresim cok fazla napcam bilmiyorum zaman nasil gecicek onu hic bilmiyorum
Ben yumurta takibinde yumrtlarm yeteri olgunlaga geldigi an basladim canim asilamadan sonrada kullandim bir sabah bir aksam ufak mavi haptiCnm peki ne zmn ilaç kullanmaya başladın benim de ince ama doktor birşey demedi
Benim hic kanamam olmamti sadce 20dakika surdu evet sancili bir islem baya sanci veryor ama sonra hemen gecyor anlik bir sanci bana kanaman cok fazla olursa bir acil servise gidip bugun rahim filmi cektrdgini sole demislerdiMrb kizlar dün filmimi cektirdim herkesten 15 dk da bitiyor die duydugum film bende 40 dk surdu beynime kadar ilaci hissettim anestezi olmadi cok kanamam oldu su gibi 3 defa ilac sikti off puff ala ala die die dr mu acemiydi anlamadim gata da cekindim saglam olsun yanlis olnasin dedim ama bi cocuk dr u vermisler enjektoru begenmedi yok alta mi gudiyor dedi allah im ne sanssizum 3 defa aci cektim bitmedi gitti cok sukur bitti de benim sorum kanamam hala devam ediyor neden aceba dun kanaman olur korkma dedi ama bugun de devam etti normal mi bi de daha yeni ojudum dus alnayin 3 gun falan demidler neden ki ben tiksindiM hemen gelince aldim sonra baska sorum iliski hemen mi olmali benim cok agrim var bi de antublyotik kullaniyorum enfeksiyon kapna ihtimalim var mi bu işlemden 5 gun devam edecegim bi de sonuc ne zaman cikar ben sormayi unuttum agridan
Canim evet böyle şeyler söylenir ama inanma sakın lütfen rabbim masum bir cani bunlara teslim edermi sence bol bol yatarken ayetel kursi fatiha ihlas felak ve nas oku allahin izniyle hic bisi olmaz bunlarla kafani doldurup dillendirme derimKizlar dum nette gezinirken ummu subyan die birsey okudum ben dusuk yamadan once karin agrisi cekrekn yanima biri gelip kulagima bisiler soledi sabaha kadar anne anne die bagrmisim esim.ole siledi tesaduf gorunca aklima takildi belki kiminize sacma gelecek ama ben senelerdi korkardim sanora bana muska yaptrdik onu yatagimin bas ucunda saklrim uzun zamndir ilk defa ogun korkuttula sonra dusurdum
Sağol cnm benim yumurta daha 11mm . Pzt tekrar gidecegim bakalımBenimde siddetli bir ageim olmstu ama sad
Ben yumurta takibinde yumrtlarm yeteri olgunlaga geldigi an basladim canim asilamadan sonrada kullandim bir sabah bir aksam ufak mavi hapti