• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama 2015 nisan ayında aşılama olacak arkadaşlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
inşallah artar hergün stres oluyo insan bişey olcak diye bide ilki düşükle sonuçlanınca hep olsada dşcek gibi geliyor ama kötü düşünmemeye çalışıyorum
günaydın kızlar. O kötü düşünceler hic bitmiyor ya:( benim değer 3000 i geçti çok şükür ama dün doktora gittim kese görünmedi:( değerim çok yüksek normalde görünmesi gerekirdi dış gebelik filan mi diye içim içimi yiyo ya.baya moralim bozuldu.doktor olamaz dedi ama ben kurtulamıyorum bu düşünceden ya neden gözükmedi:( yarın yeniden çağırdı nolur kızlar dualriniza çok ihtiyacım var ya:(

günaydın kızlar. O kötü düşünceler hic bitmiyor ya:KK43: benim değer 3000 i geçti çok şükür ama dün doktora gittim kese görünmedi:KK43: değerim çok yüksek normalde görünmesi gerekirdi dış gebelik filan mi diye içim içimi yiyo ya.baya moralim bozuldu.doktor olamaz dedi ama ben kurtulamıyorum bu düşünceden ya neden gözükmedi:KK43: yarın yeniden çağırdı nolur kızlar dualriniza çok ihtiyacım var ya:KK43:
karından mı vajinal mi baktırdın canım karındansa bazen geç görünüyo dış gebelik değildir büyük ihtimal

karından mı vajinal mi baktırdın canım karındansa bazen geç görünüyo dış gebelik değildir büyük ihtimal
Vala iki türlüde baktı hayal meyal bisi görünüyo gibi dedi ama emin değil yani. benim tahminim ikiz olduğu için hcg yüksek kese küçük ondan gözükümuyo olabilir dedi. Ama ben ne bilim hep kötüsünü dusunuyom ya.

Vala iki türlüde baktı hayal meyal bisi görünüyo gibi dedi ama emin değil yani. benim tahminim ikiz olduğu için hcg yüksek kese küçük ondan gözükümuyo olabilir dedi. Ama ben ne bilim hep kötüsünü dusunuyom ya.
aa evet olabilir ikiz çok tatlı olur ya inşallah ikiz ya da tek sağlıklıdır

günaydın kızlar. O kötü düşünceler hic bitmiyor ya:KK43: benim değer 3000 i geçti çok şükür ama dün doktora gittim kese görünmedi:KK43: değerim çok yüksek normalde görünmesi gerekirdi dış gebelik filan mi diye içim içimi yiyo ya.baya moralim bozuldu.doktor olamaz dedi ama ben kurtulamıyorum bu düşünceden ya neden gözükmedi:KK43: yarın yeniden çağırdı nolur kızlar dualriniza çok ihtiyacım var ya:KK43:
Ya canim telaslanma lutfen 7haftada keseyi görenler var hic bisi olmaz allahin izniyle merak etme

Kizlar ben bebegimi dusuryorum bugun kan sonucumu aldim 86.li nisi cikti sol karnim agryo nasim

Basim donuyor doktor amaliyattydi ben degeri gorunce bekeldim eve geldim neden dustu anlamdim gercekten perdemi var omu etki yapti acaba fiziksel.olrak sancidan bunyem yorldu ama hic uzgun degilm taaa em basimda aksilik oldgunu hisetmstm doktora sordum cok harekte etmekten veya alttan muayne olmktan bisi olur mu dio olmaz drdi korunmanada gerek yok belki diger ynurtlama zamani hamile kalirsin vucudun kendi kendini rahmin temizler dedi Allah hayrli ve saglikli evlatlar versin kismet degilmis ne yapalm

Basim donuyor doktor amaliyattydi ben degeri gorunce bekeldim eve geldim neden dustu anlamdim gercekten perdemi var omu etki yapti acaba fiziksel.olrak sancidan bunyem yorldu ama hic uzgun degilm taaa em basimda aksilik oldgunu hisetmstm doktora sordum cok harekte etmekten veya alttan muayne olmktan bisi olur mu dio olmaz drdi korunmanada gerek yok belki diger ynurtlama zamani hamile kalirsin vucudun kendi kendini rahmin temizler dedi Allah hayrli ve saglikli evlatlar versin kismet degilmis ne yapalm
Canım çok geçmiş olsun:(

merhaba arkadaşlar ben yeni katıldım aranıza benimde aşılamam bugün yapıldı inşallah hayırlı bir sonuç alırız

Canim.ne diyecegimi bilemiyorum ama helal olsun sana dimdik ayaktasin ve yipranmadin rabbim bir dahaki hamileligini sağlık ve sihhatli nasip eder insallah canim.dün bende giderken o kadar rahattim ki rabbim hayirlisini bilir cikmazsada uzulmeyecegim dedim cok şükür biraz artti ama bakalim devami olacakmi rabbim hakkimizda hayirlisini nasip etsin ne diyelim canim

Canim.ne diyecegimi bilemiyorum ama helal olsun sana dimdik ayaktasin ve yipranmadin rabbim bir dahaki hamileligini sağlık ve sihhatli nasip eder insallah canim.dün bende giderken o kadar rahattim ki rabbim hayirlisini bilir cikmazsada uzulmeyecegim dedim cok şükür biraz artti ama bakalim devami olacakmi rabbim hakkimizda hayirlisini nasip etsin ne diyelim canim
artti artmadı, kese göründü görmedi, kalp atışı duyuldu duyulmadı amma büyük stres ya...ilk 3 ayı atlatsam bi oh çekecem.en sıkıntıli dönem çünkü. Daha kimseye soylemedim ben tam olarak hamileyim diyemedimki:(

artti artmadı, kese göründü görmedi, kalp atışı duyuldu duyulmadı amma büyük stres ya...ilk 3 ayı atlatsam bi oh çekecem.en sıkıntıli dönem çünkü. Daha kimseye soylemedim ben tam olarak hamileyim diyemedimki:KK43:
Canimmm sorma ya bende soyleyemedim dün biraz yukselince bi tek annelere söyledik o kadar bende diyemiyorum hamileyimmmm diye sevinemiyorum o kadar zor ki haklisin napicaz kalp atışını duyana kadar bilmiorum

Kizlar ben bebegimi dusuryorum bugun kan sonucumu aldim 86.li nisi cikti sol karnim agryo nasim
Canım benim boyle dimdik dur Rabbim herşeyin hayirlisini verir belki ilerde daha kotu şeyler yasayacaktin.. Sen dua et canım benim

çok geçmiş olsun canım hep sağlıklı sıhhatlı olsun diye dua ediyoruz demek sağlıklı değilmiş.inşallah en kısa zamanda tekrar hamilelik yaşarsın

Back