Aşılama 2015 nisan ayında aşılama olacak arkadaşlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Rabbim ikinizede pozitif sonuc almayi nasip etsin inşallah kendinizi yormayin yatin dinlenin
Aminnn insallah canim Oyle yapmaya calisiyorum ama icimdede sikinti var simdi tutmazsa tekrar ayni surecler insani yipratiyor bide bu ilaclar kilo aldirmaya basladi hamile gibi karnim oldu. Allahim nolur benim gibi anne olmak isteyen herkese ve bana da daha fazla bekletmeden saglikli sihatli bebekler nasip et. Allah hepimizin yardimcisi olsun herkesin ayri ayri derdi var.

Canim evet bende cok kilo aldim hayırlısı olsun iyi düşün iyi olsun olumsuz dusunceleri sil at kafandan hersey güzel olacak insallah baharin gelisi ile birlikte

Canim olumsuzluklari at kafandan boşver iyi düşün iyi olsun rabbim büyük baharin gelisi ile birlikte hersey guzellesecek merak etme.bende aşırı kilo aldim anlatamam yani ilaclar mahvediyo evet

Canim olumsuzluklari at kafandan boşver iyi düşün iyi olsun rabbim büyük baharin gelisi ile birlikte hersey guzellesecek merak etme.bende aşırı kilo aldim anlatamam yani ilaclar mahvediyo evet
Diger asilamamda olmamisti ama bunda bir kac damla lekelenme olmus normal mi ki

Kizlar cok saglun sadce merak ettgim sey neden dolayi dustugu Allah verir ya hayrlisi insallah bencede sagliklo olsa dogardi ancak bugun asilama.oldgum yerin inferilote bolumuni aradim hemen gelim belki yasti verir veya dusuk engellenor denildi iki gun once degrm yuksek iksn aradgimda asilama yapan hemsre ve doktorla konsmustum bunlarin da yapacgi sey ayni ilac vermek olacak tutrsa tutar dusecekse zaten diser gelsende garkli bisi olmaz ama sen bilrsin demislrdi kafam karisti ama sanmam ki iki haftalik bebeg bisi yapmazlrdi ki yapsalrdida duserdi Allah nasip etmeycek ya ne yapsak bos sonucta yapilack bisi olsa bu doktorda yapardi simdi telfondkine zaten kac aylik.oldguni solemdim takip yapan doktor kendi kendine rahmin atar merak etme kurtaja gerek yok korunmanada gerek yok dedi benim. Sadce takildgim nokta dusme sebebi nedir acaba azda olsa rahmimde perde varda omu etki etti onida kafam ve vucudum rahaylyince gidip ogrencem de dusus sirasinda mi dusmenin sebebi arastirlyor daha sonrada gitsem arastirrlarmi acaba bu arada solemsi ayop acaip ishalim mide bulantm da var idararim da halen koyu hormanlr tabi daha tam atilmadi vucuttan saglik olsun yapack birseyimz yok en bastan hiseetmstm zaten ins dogal yolla kalirz bu ayda umreden gelenleri deneyecegim

Cnm zor ama yapacak birşey yok bundan sonra herşey yolunda gider ins rabbim tekrarını sağlıklı bir şekilde nasip eder ins

Canim bence ne olur ne olmaz asilama oldugun yere git doktor bi baksin muaeyenede bence gene de sen bilirsin ama

Çok üzüldüm canım allahtan ümit kesilmez bi sonraki ay inş kendiliğinden olur hiç üzülme sağlık daha önemli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…