• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama 2015 nisan ayında aşılama olacak arkadaşlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Vala dedigin gbi benim herseyim bole herkezden ayri olur zaten bu arada kanamam azaldi azaldi Allahim sanirm kesiliyor lavobada kan gormyrm artik 7kere gttm yok yok

Aman olmasin canim bosver yahu isler lehimize dönüyor cok şükür canim
Vala insallah bebegim duruyordur degerim yuksek cikar ins alt tarfim arada zonklyor ya ama resmen kesildi ins yeniden baslamaz bugun ezanlar.okunurken Allaha yalvardim kanaman kesilsin yarabbim die duydu yaradan sesimi bir iki gune kesmeizde gorrsek mahalledeki cocuklra cikolata dagtcam hediye alacklrmda var

Vala insallah bebegim duruyordur degerim yuksek cikar ins alt tarfim arada zonklyor ya ama resmen kesildi ins yeniden baslamaz bugun ezanlar.okunurken Allaha yalvardim kanaman kesilsin yarabbim die duydu yaradan sesimi bir iki gune kesmeizde gorrsek mahalledeki cocuklra cikolata dagtcam hediye alacklrmda var
Oooh maasallah canım baya niyet adamissin insallah bak rabbim dualarini kabul etmis çok şükür kizlar gogusleriniz büyüdü mu benim fena da :)

Vala dedigin gbi benim herseyim bole herkezden ayri olur zaten bu arada kanamam azaldi azaldi Allahim sanirm kesiliyor lavobada kan gormyrm artik 7kere gttm yok yok
Canım benim çok sevindim hadi bakalım bebise iyi bak annesi.. Yat uzan dinlen ... Ohh sende ona iyi bakiyorsun Allahın izniyle herşey yoluna girecek insaAllah

mrb kizlar ben daha once yazmistim adet olmayi bekliyorum asilama icin demistim. zamanim geldi dun gittim ama malesef dr muayene ederken 3 tane kist gordu ve bu ay asilama yapamam dedi onumuzdeki adetle belki kistler gider o zaman yapalim dedi. o kadar uzuldum ki masadan kalkamadim aglamaktan :KK43: dunden beri zor kendime geldim.
Allahim simdi de bumu diye cok uzuldum cokkk.....

bu arada guzel haber alan arkadaslari kutluyorum. dualarinizi bizden esirgemeyin....
yani bir umutla gittigim hastaneden yine husranla dondum. simdi bekle ki diger ay gelsinnnn

canım üzülme geçen ay bende de 5 tane kist gördü, tedaviye ara verdik, ben de çok üzülmüştüm ama alışıyor insan , bak doktorun dediklerini uyguladım bu ay kistler temizlenmiş tedaviye yeniden başladık, aşılama yapacak.... Moral çok önemli, hep yüksek tutmalıyız , sakın soğan suyu falan da kullanma canım... ben allah var bir ara düşünmüştüm ama doğum kontrol hapları temizleyince kistleri gerek kalmadı, soğan suyu olayına da doktor çok karşı çıktı zaten :D

canım üzülme geçen ay bende de 5 tane kist gördü, tedaviye ara verdik, ben de çok üzülmüştüm ama alışıyor insan , bak doktorun dediklerini uyguladım bu ay kistler temizlenmiş tedaviye yeniden başladık, aşılama yapacak.... Moral çok önemli, hep yüksek tutmalıyız , sakın soğan suyu falan da kullanma canım... ben allah var bir ara düşünmüştüm ama doğum kontrol hapları temizleyince kistleri gerek kalmadı, soğan suyu olayına da doktor çok karşı çıktı zaten :KK70:

Canim inan ertelenince masadan kalkamadim yıkıldım resmen :(
Bu arada bana ilac vermedi büyük ihtimal kendi kendine onumuzdeki adetle gecer dedi. Dogum kontrol hapi olur ama gerek yok dedi. Valla niye yalan söyleyim sogan kurune basliycam bir zarari yok diye biliyorum ama.....

Back