Inşallah canım herşey gönlünce olur kötü Düşünme hiçCanim ben biraz erken baslamistim tahlile bu gun 19.gün adet gunum pazardi iste adet gecince artmaya basladi çok şükür rabbime insallah keseyide görürüm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Inşallah canım herşey gönlünce olur kötü Düşünme hiçCanim ben biraz erken baslamistim tahlile bu gun 19.gün adet gunum pazardi iste adet gecince artmaya basladi çok şükür rabbime insallah keseyide görürüm
Yok bu noktadan sonra kötüyü düşünmüyorum artik cok şükür rabbimeInşallah canım herşey gönlünce olur kötü Düşünme hiç
Aman olmasin canim bosver yahu isler lehimize dönüyor cok şükür canimVala dedigin gbi benim herseyim bole herkezden ayri olur zaten bu arada kanamam azaldi azaldi Allahim sanirm kesiliyor lavobada kan gormyrm artik 7kere gttm yok yok
Vala insallah bebegim duruyordur degerim yuksek cikar ins alt tarfim arada zonklyor ya ama resmen kesildi ins yeniden baslamaz bugun ezanlar.okunurken Allaha yalvardim kanaman kesilsin yarabbim die duydu yaradan sesimi bir iki gune kesmeizde gorrsek mahalledeki cocuklra cikolata dagtcam hediye alacklrmda varAman olmasin canim bosver yahu isler lehimize dönüyor cok şükür canim
Oooh maasallah canım baya niyet adamissin insallah bak rabbim dualarini kabul etmis çok şükür kizlar gogusleriniz büyüdü mu benim fena da :)Vala insallah bebegim duruyordur degerim yuksek cikar ins alt tarfim arada zonklyor ya ama resmen kesildi ins yeniden baslamaz bugun ezanlar.okunurken Allaha yalvardim kanaman kesilsin yarabbim die duydu yaradan sesimi bir iki gune kesmeizde gorrsek mahalledeki cocuklra cikolata dagtcam hediye alacklrmda var
Canim üzülme nolur gec olsun güç olmasın rabbim hayirli zamani bilir bol bol dua et ben herkes icin ediyorum rabbim kabul etsin
Canım önce senin sağlığın daha önemli sen sağlıklı olki bebişinde sağlıklı olsun
canım yaaa çok sevindim senin bebis geç dolleniyor sanırım annesi.. İnsaAllah herşey yolunda gider..Kızlar degerim 243 olmus çok şükür haftaya ultrasonda bakacak insallah görürüz keseyi ve mercimegi :))
Maşallah canım Allah sağlıcakla kucağına almayı da nasip eder inşallah :)Kızlar degerim 243 olmus çok şükür haftaya ultrasonda bakacak insallah görürüz keseyi ve mercimegi :))
Canım benim çok sevindim hadi bakalım bebise iyi bak annesi.. Yat uzan dinlen ... Ohh sende ona iyi bakiyorsun Allahın izniyle herşey yoluna girecek insaAllahVala dedigin gbi benim herseyim bole herkezden ayri olur zaten bu arada kanamam azaldi azaldi Allahim sanirm kesiliyor lavobada kan gormyrm artik 7kere gttm yok yok
Aynen oyle canim nazli büyüyor biraz insallah haftaya keseyi görürsek rahatlicamcanım yaaa çok sevindim senin bebis geç dolleniyor sanırım annesi.. İnsaAllah herşey yolunda gider..
İnsaAllah insaAllah canım benimAynen oyle canim nazli büyüyor biraz insallah haftaya keseyi görürsek rahatlicam
Canim senin ne cikmisti kacinci gununYarın tekrar hcg baktıracam inşallah artmıştır ya
mrb kizlar ben daha once yazmistim adet olmayi bekliyorum asilama icin demistim. zamanim geldi dun gittim ama malesef dr muayene ederken 3 tane kist gordu ve bu ay asilama yapamam dedi onumuzdeki adetle belki kistler gider o zaman yapalim dedi. o kadar uzuldum ki masadan kalkamadim aglamaktan dunden beri zor kendime geldim.
Allahim simdi de bumu diye cok uzuldum cokkk.....
bu arada guzel haber alan arkadaslari kutluyorum. dualarinizi bizden esirgemeyin....
yani bir umutla gittigim hastaneden yine husranla dondum. simdi bekle ki diger ay gelsinnnn
14.gün 158 çıktı canım yarın 16.günCanim senin ne cikmisti kacinci gunun
canım üzülme geçen ay bende de 5 tane kist gördü, tedaviye ara verdik, ben de çok üzülmüştüm ama alışıyor insan , bak doktorun dediklerini uyguladım bu ay kistler temizlenmiş tedaviye yeniden başladık, aşılama yapacak.... Moral çok önemli, hep yüksek tutmalıyız , sakın soğan suyu falan da kullanma canım... ben allah var bir ara düşünmüştüm ama doğum kontrol hapları temizleyince kistleri gerek kalmadı, soğan suyu olayına da doktor çok karşı çıktı zaten
Ohhh maasallah canim gayet iyi degerin tamamına ersin insallah14.gün 158 çıktı canım yarın 16.gün