• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama 2015 nisan ayında aşılama olacak arkadaşlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Slm kizlar bugun asilama yapildi ilk defa yapildi. Bana yardimci olur musunuz agrim var ama bu konuyla ilgili hicbir fikrim yok:110:
Canım öncelikle hayırlı olsun inş tutar ağrı olması normal çatlatma iğnesinin etkisidir bol bol dinlen canım sırt üstü uzan iki günde bir eşinle beraber ol on güne kadar hamile kalma şansın artsın diye sık sık banyo yapma takıldığın bir konu olursa sor

İnş canım rabbim kucağına alma sevincinide tattırsın:anneadayı::KK46::nazar:seni böyle görcez artık darısı tüm isteyenlerin başına çokkkk amin diyin kızlar :-)
Allah razi olsun canim insallah o gunleride gosterir rabbim hayirla o kadar icten söylüyorum ki burda dışarda nerde evlat hasretiyle yanan varsa rabbim herkesin kucağını doldursun insallah

Canım öncelikle hayırlı olsun inş tutar ağrı olması normal çatlatma iğnesinin etkisidir bol bol dinlen canım sırt üstü uzan iki günde bir eşinle beraber ol on güne kadar hamile kalma şansın artsın diye sık sık banyo yapma takıldığın bir konu olursa sor
Cok tesekkur ederim umarim tutar biraz korkuyorum delalimmm delalimmm

mrb kizlar ben daha once yazmistim adet olmayi bekliyorum asilama icin demistim. zamanim geldi dun gittim ama malesef dr muayene ederken 3 tane kist gordu ve bu ay asilama yapamam dedi onumuzdeki adetle belki kistler gider o zaman yapalim dedi. o kadar uzuldum ki masadan kalkamadim aglamaktan :KK43: dunden beri zor kendime geldim.
Allahim simdi de bumu diye cok uzuldum cokkk.....

bu arada guzel haber alan arkadaslari kutluyorum. dualarinizi bizden esirgemeyin....
yani bir umutla gittigim hastaneden yine husranla dondum. simdi bekle ki diger ay gelsinnnn

mrb kizlar ben daha once yazmistim adet olmayi bekliyorum asilama icin demistim. zamanim geldi dun gittim ama malesef dr muayene ederken 3 tane kist gordu ve bu ay asilama yapamam dedi onumuzdeki adetle belki kistler gider o zaman yapalim dedi. o kadar uzuldum ki masadan kalkamadim aglamaktan :KK43: dunden beri zor kendime geldim.

bu arada guzel haber alan arkadaslari kutluyorum. dualarinizi bizden esirgemeyin....
yani bir umutla gittigim hastaneden yine husranla dondum. simdi bekle ki diger ay gelsinnnn
Canim üzülme nolur gec olsun güç olmasın rabbim hayirli zamani bilir bol bol dua et ben herkes icin ediyorum rabbim kabul etsin

Ayy canim sorma ya vallahi ustumden yük kalktim sanki haftaya devamini görene kadar rahatlayamacagiz insallah kesesicigi se goruruz sen ne zaman gidicen
Ben yarin gidecem tatlim basim cok agryo parol aldim.ondan mi medir kanamam azalmaya basladi ayyyy uc kere gttm lavobaya affedersin idrarimi yaprken gelen kan gelmyor safce solerken gelyorr bende kese gorene kadar rahat edemem birde kanamam tamamen gecene kadar

Canım önce senin sağlığın daha önemli sen sağlıklı olki bebişinde sağlıklı olsun

Ben yarin gidecem tatlim basim cok agryo parol aldim.ondan mi medir kanamam azalmaya basladi ayyyy uc kere gttm lavobaya affedersin idrarimi yaprken gelen kan gelmyor safce solerken gelyorr bende kese gorene kadar rahat edemem birde kanamam tamamen gecene kadar
Canım senin durumuna tıp bile şaşırdı yarın inş keseyi görürsün hepimiz bu mucizeye seviniriz :-)

Back