cnm bnm zaten azalmıştı sorun yaşamadım umarım sende sorunsuz atlatırsın :)Kızlar selam bende cumartesi günü bıraktırcam emmeyi bayram tatili boyunca eşimde evde destek olur diye düşündük aktardan bugün sabır taşı aldım onunla bıraktırmayı düşünüyorum stresi beni sardı kaç gündür oğlumda çok düşkün sadece emerek uyuyo üZülüyorum vicdan yapıyorum bi yandan da artık yeterince emdi faydasını gördü diyorum .birde bıraktıranlar gögüslerinizde süt birikmesi oldumu sıkıntı oldumu naptonız
Canım bizde hala emiyoruz gundüz işte oldugum için gelince daha çok emiyor. Senin minik hiç zayıf gelmesin bizimki 8,5-9 kg arası. hep zayıftı hala zayıf:) bizimkinin kan değerleri gayet iyi çıktı en son ve 2-3 aydır kan ilacını kullanmıyoruz dvit ide kesmiştik zaten şu an hiç bir vitamin kullanmıyorum.Çok şükür bir sıkıntı yok az yemesine ragmen. Galiba hala emdiği için benden alıyor bazı şeyleri:)))slm kızlar buraya cok sık giremiyorum :) umarım herkes iyidir, biz memeden kestik hemen hemen bir ay olcak niye derseniz çalıştığım için sütüm iice azalmıştı minada gönülsüz emiyodu istemeyerekte olsa kesmek zorunda kaldımbu arada mina 10 kg bana çok zayıf geliyor sizinkiler ne durumda? birde vitamin neler veriyorsunuz enson kansızdı 6 ay önce bi daha baktırmadım ve kan ilacınıda düzenli vermedik, kan ilacı ne versem
Canım bende 3 aydır çalışıyorum çok zor başladım ne dert ne sıkıntı etmişim kendime.Hattamrb kızlar baya oldu girmeyeli 18 aylık oldu benim minik emiyo hala ilac kullanmam gerek ama erteliyorum emdiği için.aramızda hamişler var ne güzel Allah hayırlı ugurlu eylesin saglıklı sıhatli dogsunlar insallah:)işe baslayacagım ekim basında bakıcı ayarladım arkadasın tavsiyesi ile.cok alısmısım.cok zor olacak biraz asırı duygusal bir insanım.bide nasıl güzel vakıt gecirecegim ?iş dönüsü onunla nasıl davranmalıyım işe giderken ve gelirken?
canım korkma aşılar rahat geçti bizim az ağlayıp hemen sustu. 2 yaş sendromunu nası anladı dr?. bence belizde tam suan 2 yas sendromunda. inatçılık yaramazlık dorukta. bu gecede sabaha kadar hiç uyumadı agladı agladı neyi var anlamadımSelamlar kızlar nasılsınız hiç sesiniz çıkmıyor? Oğlumun bugün 18 ay aşıları var herzaman ki gibi yine bem strese girdim umarım çok ağlamaz.geçen hafta kontrole gittik doktora boyumu 84.5 cm kg 11.200 bir sıkıntı yok çok şükür doktorumuz değişti yeni bir doktorumuz var 2 yaş sendromu baslamış şuan iyi hafif atlatıyosunuz dedi odasını mutlaka ayırın ve emZirmeyi bıraktırın artık dedi oğlumun odası ayrıydı ama son 1 aydır geri bizimle yatmaya basladı kendi yatagına koyunca uyanıo ağlıo bakalım geri nasıl alıştırcaz ekim ortasında küçük bir tatil yapıcaz tatil dönüşü bikaç gün annemde kalıp emzirmeyi bıraktırmayı düşünüyorum sonrasında da odasına geri alıştırmayı hayırlısı :)
Aşımızı olduk şükür rahat geçti ağladı çabuk sustu canım davranışlarından sanırım aynı inatçı sinirli sürekli mızmız 2 yas sendromudur belizde genelde bu aylarda baslıyomuş.kıyamam tam dertlerini anlatmaya baslasAlar bizde anlasak keşkecanım korkma aşılar rahat geçti bizim az ağlayıp hemen sustu. 2 yaş sendromunu nası anladı dr?. bence belizde tam suan 2 yas sendromunda. inatçılık yaramazlık dorukta. bu gecede sabaha kadar hiç uyumadı agladı agladı neyi var anlamadım
tatilden döndüğümüzden beri uykular 1-2 uyanmalı geceleri. uyanıp aglıyo niye bilmiyorum diştenmi yada bizimle uyumayamı alıstı bılmıyorum. 2 haftadır gunde 1 uyku uyuyor 1.5-2 saat. neyseki o düzenli. yemesi berbat oldu. hiçbişey yemiyo sabahları yumurtayı guzel yıyor bıde makarna pilav varsa yıyo. annem dondu koyden dun.. kampa soktum onu dıyo.. sabah herseyden yedırmıs kahvaltıda. bı tatıle gıttık yeme uyku butun duzen alt ust oldu yenıden kurmaya calısıyoruz ıste. kılosu bızımde 1 yastan berı aynı 12.5 bucuktu tam 18 aylık sabah tarttım 12.8 kg. artık cok yavas kılo alacaklar o da boydan olacak onu takma. oturmama aynı bızdede asla oturmuyor yemek yerken bıle ayakta oturmanın ne demek oldugunu bılmıyo bunlar nasıl kılo alacaklarkiSlm kızlar nasılsınız..uykulariniz nasıl beslenmeniz. Uyku ve beslenme benim için çok büyük handikap. Uykumuz düzenli ama gece en az 5 kez kalkiyor. Gündüzde iki saat uyuyacak ama 3 kez kalkiyor . Neden böyle anlamıyorum. Kilo almıyor 5 aydır 11.2 kg. Beslenmesi beni tatmin etmesede baskı yapan anne olmak istemiyorum. Yemek yerken bile oturmak istemiyor. Sadece bazn kendi hevesle kaşığı tutmak istiyor o zaman oturuyor. Napcm bilmiyor um.odasını ayır uykusu düzelir diyorlar deneyecegim
Çok haklısın ya dursa yediği içinde kalck azıcık ama gece bile hemen ayaklaniyor. yine maşallah diyeyim belizin kilosu iyiymiş canm. Evet boya gitmiş bende farkettim kıyafetlerinden . Geçen bahar uzun kollularini büyük almıştım. Şimdi baktım kısa geliyor koldan bacaktan sevindim. Maşallah belize bugün o zaman insallah yemesi düzelir . Kızimda kahvaltıda yalnızca peynir zeytin ekmek simit yiyor. Suyla kandırarak birer kaşık bal pekmez yiyor. Yanına krep pisi yaparsam yiyor. Ama kuş kadar yiyor Yumurta cani isterse yer istemiyorsa zorlamiyorum napayım artk.dediğin gibi makarna pilavı bayila bayila yiyor. Ama gerisi biraz zorluyor. Halbuki pirasa ispanak çok severdi yerdi herşeyden . Degisiyor huyları zamanla. Biz hala tatildeuiz. Eve gidip yeniden duzenimi oturtmak istiyorum. Gerçi değişmez nerdeyse bir aydır yerken beni mahvediyor. Bir saatte kesik kesik yiyor.Eve gidip yemek düzeni kuracağım insallah.tatilden döndüğümüzden beri uykular 1-2 uyanmalı geceleri. uyanıp aglıyo niye bilmiyorum diştenmi yada bizimle uyumayamı alıstı bılmıyorum. 2 haftadır gunde 1 uyku uyuyor 1.5-2 saat. neyseki o düzenli. yemesi berbat oldu. hiçbişey yemiyo sabahları yumurtayı guzel yıyor bıde makarna pilav varsa yıyo. annem dondu koyden dun.. kampa soktum onu dıyo.. sabah herseyden yedırmıs kahvaltıda. bı tatıle gıttık yeme uyku butun duzen alt ust oldu yenıden kurmaya calısıyoruz ıste. kılosu bızımde 1 yastan berı aynı 12.5 bucuktu tam 18 aylık sabah tarttım 12.8 kg. artık cok yavas kılo alacaklar o da boydan olacak onu takma. oturmama aynı bızdede asla oturmuyor yemek yerken bıle ayakta oturmanın ne demek oldugunu bılmıyo bunlar nasıl kılo alacaklarki
Emzirmeyi neden bıraktırin dedi doktorumuz ben o kısmı anlayamadım arkadaşım. İki yaşına kadar tavsiye ediyor dr lar genellikle. Ben dahada fazla emzirmek istiyorum hatta.Selamlar kızlar nasılsınız hiç sesiniz çıkmıyor? Oğlumun bugün 18 ay aşıları var herzaman ki gibi yine bem strese girdim umarım çok ağlamaz.geçen hafta kontrole gittik doktora boyumu 84.5 cm kg 11.200 bir sıkıntı yok çok şükür doktorumuz değişti yeni bir doktorumuz var 2 yaş sendromu baslamış şuan iyi hafif atlatıyosunuz dedi odasını mutlaka ayırın ve emZirmeyi bıraktırın artık dedi oğlumun odası ayrıydı ama son 1 aydır geri bizimle yatmaya basladı kendi yatagına koyunca uyanıo ağlıo bakalım geri nasıl alıştırcaz ekim ortasında küçük bir tatil yapıcaz tatil dönüşü bikaç gün annemde kalıp emzirmeyi bıraktırmayı düşünüyorum sonrasında da odasına geri alıştırmayı hayırlısı :)
cumartesi gübü babasını göremeyince 'babam nerde ' dedi. ben şok ama o kadar düzgün soyledıkı şoka girdim. biraz biraz konuşmaya başladı derdini anlatıyo işteBebekleriniz neler söyleyebiliyor kızlar. Çok konuşuyorum herşeyi tanitiyorum ama istediğini alıyor anlıyor hemen söylüyor istemediğini bin kez tekrarlasam söylemiyor. Bebekler bakar diyorum ağlama taklidi yaptım hemen kaptı sorduğumda hemen söylüyor. Arablari sayıyorum o da sayıyormuş gibi yapıyor. Araba demeye çalışıyor toka kraker ev amca çiçek demeye çalışıyor kendince.
Artık 18 aylık bundan sonra daha zor bıraktırılır dedi iyice anneye bağlı bir çocuk olur dedi bagımlı bile değil direk bağlı dedi gece sürekli emmek için uyanıyor bunlar hep alışkanlıktan dedi bıraktırmanız lazım ve odayı ayırmanız lazım dedi sadece emerek uyuyo uyumayı öğrenmeside gerekirEmzirmeyi neden bıraktırin dedi doktorumuz ben o kısmı anlayamadım arkadaşım. İki yaşına kadar tavsiye ediyor dr lar genellikle. Ben dahada fazla emzirmek istiyorum hatta.
belizde öyle dün gece uyumamasının sebebi oymuş. burnu su gibi akıyo baska hıcbısey yok. alerjik diye umuyorum çünkü beliz ne zmn kedi köpekle oynasa böyle oluyo. tavsanla oynamıstı pazar günü gece hasta oldu.Kızlar oğlusum hasta oldu şakır şakır burnu akıo birazda öksürüo ve hapşırıyo çok mızmız hep memede kalmak istiyo
Aynısı bizde de yaşanıyor canım hatta bi arkadaşım da oglusu aynı durumda mevsimler geçiş de bütün çocuklar hasta takma çok annene yakınsan biraz ona geç 1-2 gün kucak istiçek meme istiçek sürekli malesef geçecek ama calpol içir rahatlar biraz istahsiz olabilir o da hastalıktan bizde oyleyiz üzülme.Kızlar oğlusum hasta oldu şakır şakır burnu akıo birazda öksürüo ve hapşırıyo çok mızmız hep memede kalmak istiyo
Kıyamam geçmiş olsun belizede olabilir belkide mikrobik ya da mevsimsel belli olmuyo ki ne olcağı urazında eli hep ağzında son en arka azılar kaldı çıkmayan belki onlar çıkıcaktır diyorum diğer azılar çıkmadan öncede böle hasta olmuştıbelizde öyle dün gece uyumamasının sebebi oymuş. burnu su gibi akıyo baska hıcbısey yok. alerjik diye umuyorum çünkü beliz ne zmn kedi köpekle oynasa böyle oluyo. tavsanla oynamıstı pazar günü gece hasta oldu.
Sizede geçmiş olsun çok kıyamam ya çocuk bu hasta oluyo tabide kıyamıyo insan annem yakın dün annemleydik şimdide onunda boğazı ağrıyomuş sanırım onada geçti maalaef annemlede kalamayız maalesef iştahsız zar zor oyunla fln yediriyorum bişeyler soğuk algınlığı içinde şurup veriyorumAynısı bizde de yaşanıyor canım hatta bi arkadaşım da oglusu aynı durumda mevsimler geçiş de bütün çocuklar hasta takma çok annene yakınsan biraz ona geç 1-2 gün kucak istiçek meme istiçek sürekli malesef geçecek ama calpol içir rahatlar biraz istahsiz olabilir o da hastalıktan bizde oyleyiz üzülme.
cok sagol canım sükür kaynanam ben bakarım gelip giderim demiş gözüm arkada kalmayacak o bakacak sagolsun.haftasonları gidiyoduk yabancılıkta cekmez.ama ilk baslar zor olacak sanırım bende görünmem aglayacagından eminim.cok zor özlemi bide cok alıstım ama mecbur işte gecim zor oluyor böylede.Allah yardımcın olsun seninde.iş dönüşü kızıma kavuşmayı beklemekte güzel olacak ve kavuşma anı:)Canım bizde hala emiyoruz gundüz işte oldugum için gelince daha çok emiyor. Senin minik hiç zayıf gelmesin bizimki 8,5-9 kg arası. hep zayıftı hala zayıf:) bizimkinin kan değerleri gayet iyi çıktı en son ve 2-3 aydır kan ilacını kullanmıyoruz dvit ide kesmiştik zaten şu an hiç bir vitamin kullanmıyorum.Çok şükür bir sıkıntı yok az yemesine ragmen. Galiba hala emdiği için benden alıyor bazı şeyleri:)))
Bu günlerde bizimkinde bir kıyafet takıntısı başladı istediğini giyiyor istemediği kıyafeti giydirmıyor ağlıyor çırpınıyor hatta eşimle şaşkınlıktan ne yapacağımızı şaşırıryoruz.
Canım bende 3 aydır çalışıyorum çok zor başladım ne dert ne sıkıntı etmişim kendime.Hattanix cim sağolsun çok destek oldu.Zamanla alışıyor insan.Öncelikle bakıcıya şimdiden alıştır nerede bakacaksa hergun düzenli gidin beraber vakit gecirin. Sonra sen 1-2 saatliğine bırak cocugu o şekilde kademeli olarak işe başlayıncaya kadar bir alışkanlık kazansın. İşe giderken vedalaşıp ayrılmak lazım ama ben başlarda yapamadım çünkü cocuk ağlıyordu genelde görünmeden kaçtım ilk başlarda. Ama şu an arabadan bile inmiyorum annem koltuktan alıyor ben devam ediyorum:) Akşam gelincede seni görünce yaşadığı sevinç görmeye değer öpüp koklaşma zamanı:) Sonra zaman sizin yatıncaya kadar oynayın vakit geçirin
cok gecmiş olsun benle esimde oldu cocuga bulasmadı sükür ama zor kış geldi artık hastalık cok ugramaz insallah yavrularımıza.Kızlar oğlusum hasta oldu şakır şakır burnu akıo birazda öksürüo ve hapşırıyo çok mızmız hep memede kalmak istiyo