2015 Mayıs-Haziran-Temmuz Tüp Bebek Düşünenler

Dondurulmuşların şansının daha çok OLDUĞUNU duydum umarım bu sefer Bebeğin gelir seni daha faZla bekletmeden

kızlar bu arada istanbulda önerebileceğiniz bir doktor var mı. geçmişi okuyamadım daha. yazdıysanız da kusura bakmayın artık :)
Canm ben adanadayım imkanım olsa İstanbul'a gidicem kız kardeşim 1nisanda İstanbul Acıbadem maslakta transfer oldu ve Şuan hamile bugun 11.günü.benim imkanım yok İstanbul'a gidicek hem iznim hem imkanım yok olsa bir dak beklemem bence Acıbadem Maslak yada bahçeci derim çok araştırdım ikisi diyorlar

teşekkürler canım. peki doktor olarak önerebileceğin var mı

Kız k
teşekkürler canım. peki doktor olarak önerebileceğin var mı
kız kardeşime seslendim o daha bilgili bu konuda malum pozitif sonuçta Aldı kız kardeşim Bülent tıraş diyor çok iyiymiş seslendim belki gelir ona sorarız

heheee geldim.. topik hayırlı olsun
Sağol bacım sen Nisan topiğinde hamile haberini aldın bize tenezzül etmezsin sanmıştım :) bacım yukarıda bir arkadaşımız İstanbul'da merke ve doktor soruyo bende senin bilgili OLDUĞUNU söyledim bu arada inşallah bizde burda alırız mutlu pozitif haberlerini .şu hamilelik takvimini yapsana Benm içimde kala o hamilelik takvimi arada nickini verirsin ben girerim hamile havasında :)

teşşekürler canım :)
S sislicam canm geldi kız kardeşim o Maslak Acıbadem diyor ama son gitmesinde pek memnun kalmadı ama şükür pozitif sonuç Aldı oladar olumsuzluğa rağmen pozitif sonuç aldıysa bende Orayı tek geçerim bende fırsat bulsam düşünüyorm ama çok zor

tamam canım araştıracağım. iyi geceler kızlar. :)

Ah ah

ah ah keşke bende 30 olsaydım değerini bilin valla Benm yas yolun yarısına geldi :))
ya deme öyle. bende hiç yaş takıntısı da yoktu ama bebek gelmeyince iyice panik oldum. inşallah hepimiz hayırlı zamanda hamile kalırız arkadaşım.

alemsin ayy kendi takvimini yaparsın inşşallah bende çok sevinmek istemiyorum malum önceki düşükler vs ne bilimmm

tebrikler arkadaşım hamile kalmışsın. allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. bülent Traş mı diyorsun. önümüzdeki hafta gideceğim inşallah. :)
amin arkadaşım darısı sağlıkla ablama ve sizlere olsun. ilk tüp bebek denemeniz mi benim daha önceki denemem de acıbadem maslakta oldu 3 yaşında bi kızım var yıllarca bebek tedavisi gören bi insan olarak kafamda hep diordum 2. çocuğuda düşünürsem daha zaman ve para harcamayıp direk gidicem tüp bebeğe die... normal yoldan bi mucize demişlerdi yuzume bundan 2-3 ay önce yumurta rezervi bitmişdi çunku.. olgun 3 yumurtamın 3 de döllendi normalde test gunum yarın 1 nisanda transver oldumm... acıbadem labaratuar yönunden turkıyede ki en gelişmiş yer die biliorum o yuzden orayı tercih ettim başarı oranları çok yuksek ama ilgi naz vs beklerseniz o biraz şansa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…