• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Mayıs-Haziran-Temmuz Tüp Bebek Düşünenler

Ne kadar büyük bir nimet hiçbir zorluk yaşamadan tek seferde çocuk sahibi olmak. Kıymetini bilmeyenlere yazıklar olsun.
Bu aşamalardan geçince gerçekten çocuk sahibi olabilmenin ne kadar mucizevi bişey olduğunu daha iyi anlıyosun kıymetini bilemeyenlerede Allah akıl fikir versin

Azeee selamm.endiselenme kist oldugunda adette degisiklik yada degisik renkte akinti oluyo.gerci senin kistin hangi tur kist bilmiyorum ama benimki cikolata kisti ve bu tarz seyler cok yasadim.bu arada ameliyatin guzel gecer umarim bir an once kurtulursun
benimki paravorian kist canım. şimdiye kadar hiç zararı yok dediler ama hamile kalamaynca ondan şüphelendi doktor.

Kızlar bir akıl verin ya direk tüp bebek mi yaptırayım yarın gideceğim saricicek saricicek ankada ya gideceğim napayım ben ya feza bey ile devam etmek durumundayım ama zaten tüp bebek düşünüyorum artık ne diyorsun

Fsh 12 e2 de 5 di evet benim sorun yumurta reverviydi.Allah yardimciniz olsun.dualarim tum isteyenle
Hayirli olsun canim.cok sevindik senin adina.bize de dua et lutfen.senin sorun yumurta rezerviymis.tedaviye baslarken fsh in kacti hatirliyomusun.ben de tedaviye baslamak icin gun sayanlardanim..

Arkadaslar saricicek suan hastanede. Gece fenalasti hastaneye kaldirdilar pankreastan sanirim bi kac gece yatista

Kızlar bir akıl verin ya direk tüp bebek mi yaptırayım yarın gideceğim saricicek saricicek ankada ya gideceğim napayım ben ya feza bey ile devam etmek durumundayım ama zaten tüp bebek düşünüyorum artık ne diyorsun
. Fsh ve E2 degerin nedir. Ne kadarlik evlisin bilmiyorum ama 1-2yildir olmyorsa maddi olarakta hazirsaniz bence en kestirme yol tup bebek. Ben kizimdan sonra tecrube ettim. Borc alip gittiik merkeze o o kadar yani

Canim tabiki en dogrusunu doktorun ve sen bilirsin ama benim fikrim direk tup yaptirman yonunde.cunku asilamanin sansi tup bebege gore daha yuksek.bu islerde az cok tecrubem oldu canm tekrar tekrar yipranmani istemem.cunku ben de senin gibi sehir disindan gidiyorum ankaraya.cidden yipratici.

Arkadaslar saricicek suan hastanede. Gece fenalasti hastaneye kaldirdilar pankreastan sanirim bi kac gece yatista
Ya canım benim ya inşallah biran önce sağlığına kavuşur :( arasam ayıp olur mu bilmiyorum ki. Çok üzüldüm ya Rabbim yardımcısı olsun

Hormon değerlerim normaldi cnm şimdi net hatırlamıyorum da. O zaman kızlar ben yarın tüp dicem doktora. Allahım yardımcımız olsun ve öncelikle sariçiçek için acil şifalar diliyorum Rabbim den

Canim tabiki en dogrusunu doktorun ve sen bilirsin ama benim fikrim direk tup yaptirman yonunde.cunku asilamanin sansi tup bebege gore daha yuksek.bu islerde az cok tecrubem oldu canm tekrar tekrar yipranmani istemem.cunku ben de senin gibi sehir disindan gidiyorum ankaraya.cidden yipratici.
Canım acaba yanlış yazmış olabilir misin aşılamanın şansı mı yüksek tüp bebek in mi

. Fsh ve E2 degerin nedir. Ne kadarlik evlisin bilmiyorum ama 1-2yildir olmyorsa maddi olarakta hazirsaniz bence en kestirme yol tup bebek. Ben kizimdan sonra tecrube ettim. Borc alip gittiik merkeze o o kadar yani
Hormonlar normal cnm. Ben çok fazla ilaç almak istemediğim için tüp diyorum bir kere kullanayım bir daha da gerek etmesin Rabbim. Cnm ysklaşık 3 yıldır evliyim 1yıldır olmuyor bebek. Hayırlısı ile nasip etsin Rabbim herkesle birlikte bana da.

Hormonlar normal cnm. Ben çok fazla ilaç almak istemediğim için tüp diyorum bir kere kullanayım bir daha da gerek etmesin Rabbim. Cnm ysklaşık 3 yıldır evliyim 1yıldır olmuyor bebek. Hayırlısı ile nasip etsin Rabbim herkesle birlikte bana da.
daha önce klomen vari hafif tedavi yöntemleri denediniz mi bi kaç kez deneyipte olmadıya aşılamayla vs uğraşmaan gitmenizde fayda var. adetin 2. gunu görüşmeye gidiyorsunuz

Az önce çatlatma iğnelerimi vuruldum çok heycanlandım niyeyse:KK17:

Back