• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Mayıs-Haziran-Temmuz Tüp Bebek Düşünenler

alemsin ayy kendi takvimini yaparsın inşşallah bende çok sevinmek istemiyorum malum önceki düşükler vs ne bilimmm

amin arkadaşım darısı sağlıkla ablama ve sizlere olsun. ilk tüp bebek denemeniz mi benim daha önceki denemem de acıbadem maslakta oldu 3 yaşında bi kızım var yıllarca bebek tedavisi gören bi insan olarak kafamda hep diordum 2. çocuğuda düşünürsem daha zaman ve para harcamayıp direk gidicem tüp bebeğe die... normal yoldan bi mucize demişlerdi yuzume bundan 2-3 ay önce yumurta rezervi bitmişdi çunku.. olgun 3 yumurtamın 3 de döllendi normalde test gunum yarın 1 nisanda transver oldumm... acıbadem labaratuar yönunden turkıyede ki en gelişmiş yer die biliorum o yuzden orayı tercih ettim başarı oranları çok yuksek ama ilgi naz vs beklerseniz o biraz şansa ;)
cevabin için çok sağol canım. ilgi naz olayını geçtim artık. :)evet ilk olacak benim. doktorun bülent beymydi. ona güveneblrmym dersin çok sordum değil mi :)

Kızka
ben tokattayım kayseride tedavi görüüyorum 31 yaşındaym...
kızkardeşimde Tokat'ta ben yazmak istemedim kendisi yazınca yazdm elinde tedavisinden kalma ilaçlar var düşünürseniz sislicam kendiside size Yazmış zaten

Çinşallah
ya deme öyle. :KK43: bende hiç yaş takıntısı da yoktu ama bebek gelmeyince iyice panik oldum. inşallah hepimiz hayırlı zamanda hamile kalırız arkadaşım.
inşallah Hayırlısıyla Canm Allah'ım isteyen herkese versin

alemsin ayy kendi takvimini yaparsın inşşallah bende çok sevinmek istemiyorum malum önceki düşükler vs ne bilimmm

amin arkadaşım darısı sağlıkla ablama ve sizlere olsun. ilk tüp bebek denemeniz mi benim daha önceki denemem de acıbadem maslakta oldu 3 yaşında bi kızım var yıllarca bebek tedavisi gören bi insan olarak kafamda hep diordum 2. çocuğuda düşünürsem daha zaman ve para harcamayıp direk gidicem tüp bebeğe die... normal yoldan bi mucize demişlerdi yuzume bundan 2-3 ay önce yumurta rezervi bitmişdi çunku.. olgun 3 yumurtamın 3 de döllendi normalde test gunum yarın 1 nisanda transver oldumm... acıbadem labaratuar yönunden turkıyede ki en gelişmiş yer die biliorum o yuzden orayı tercih ettim başarı oranları çok yuksek ama ilgi naz vs beklerseniz o biraz şansa :KK66:
Hayirli olsun canim.cok sevindik senin adina.bize de dua et lutfen.senin sorun yumurta rezerviymis.tedaviye baslarken fsh in kacti hatirliyomusun.ben de tedaviye baslamak icin gun sayanlardanim..

Pa
ben tokattayım kayseride tedavi görüüyorum 31 yaşındaym...
pardon Canm sen dondrulmuşlarla tedavi devam ediyordun kızkardeşimde Tokat'ta olunca sana elinde fazla ilaç OLDUĞUNU Yazmış ama başı okumadı dolayısıyla senin Şuan ilaç kullanma ihtimalin yok sadece transfer olucakSın Allah'ın izniyle

Kızlar Günaydın adet oldum çok şükür ki fazla umutlanmadan ve beklenenden 5gün önce oldum ;) hayırlısı artık. Yarın gideceğim merkeze aşılama tedavisi başlayacak önerileriniz neler arkadaşlar

Mesela direk tüp bebek mi yaptırmalıyım ????
canım aşılama erkekte sorun varsa öyle yaptırın diyorlar. ama senin durumun nedir doktor ne diyor? bir de nerde gidiyrosun doktora.
tecrübeli arkadaşlar daha tatmin edici cevaplar verir eminim :)

kızlar günaydın. ben adetim 5 gün gecikti kan testi yaptırdım ve negatif. hiç gecikmez tam gününde gelirdi ama ne gebelik var ne adet. sarı akıntım var. ne olabilir acaba. inşallah kist olmamıştır. hali hazırda bir tane var zaten :)

canım aşılama erkekte sorun varsa öyle yaptırın diyorlar. ama senin durumun nedir doktor ne diyor? bir de nerde gidiyrosun doktora.
tecrübeli arkadaşlar daha tatmin edici cevaplar verir eminim :)
WALLA biraz onda biraz bende problem var galiba o yüzden direk tüp düşündüm

kızlar günaydın. ben adetim 5 gün gecikti kan testi yaptırdım ve negatif. hiç gecikmez tam gününde gelirdi ama ne gebelik var ne adet. sarı akıntım var. ne olabilir acaba. inşallah kist olmamıştır. hali hazırda bir tane var zaten :)
Geçen yıl aynısı bana da olmuştu ve çpk büyük bir sancıyla adet olmuştum canım benim

Azeee selamm.endiselenme kist oldugunda adette degisiklik yada degisik renkte akinti oluyo.gerci senin kistin hangi tur kist bilmiyorum ama benimki cikolata kisti ve bu tarz seyler cok yasadim.bu arada ameliyatin guzel gecer umarim bir an once kurtulursun

Kızlar Günaydın adet oldum çok şükür ki fazla umutlanmadan ve beklenenden 5gün önce oldum :KK66: hayırlısı artık. Yarın gideceğim merkeze aşılama tedavisi başlayacak önerileriniz neler arkadaşlar
Niye aşılama yaptırıyosun canım doktorun mu önerdi bende direk tüp bebek diyenlerdenim ama aşılamayla hamilede kalan var sen bilirsin yinede

B
Niye aşılama yaptırıyosun canım doktorun mu önerdi bende direk tüp bebek diyenlerdenim ama aşılamayla hamilede kalan var sen bilirsin yinede
Ben de iğnelerden ve sürekli hormon iğnesi almaktan korkuyorum. O bakımdan acaba direk tüpmü yaptırsam diyorum. Tüp bebekte de yumurtlama iğnesi yapılıyor mu ??

B

Ben de iğnelerden ve sürekli hormon iğnesi almaktan korkuyorum. O bakımdan acaba direk tüpmü yaptırsam diyorum. Tüp bebekte de yumurtlama iğnesi yapılıyor mu ??
Korkma hiç canım ben nisan 2 de başladım tedaviye o günden düne kadar bikaç çeşit iğne ve hap kullandım bugünde çatlamasın diye bi iğnem bide çatlatma iğnem var 2 tane opum olduğu için daha sonra bekleme süreci bekliyo beni 5. Ve 6. Güne kadar embriyolarım bekletilcek kaç tane kaldıysa onlardan biyopsi alınıp amerikaya genetik taramaya gidicek 10-15 güne sonuçlar geliyo ( benim düşüklerim olduğu için uyguluyoruz sende böyle bi geçmiş yoksa yapılmaz ) sağlıklı gelirsede bu sefer yine ilaç tedavisine başlıyosun rahim duvarını falan kalınlaştırmak için rahim duvarı yeterli kalınlığa ulaştığında transfer oluyo

Korkma hiç canım ben nisan 2 de başladım tedaviye o günden düne kadar bikaç çeşit iğne ve hap kullandım bugünde çatlamasın diye bi iğnem bide çatlatma iğnem var 2 tane opum olduğu için daha sonra bekleme süreci bekliyo beni 5. Ve 6. Güne kadar embriyolarım bekletilcek kaç tane kaldıysa onlardan biyopsi alınıp amerikaya genetik taramaya gidicek 10-15 güne sonuçlar geliyo ( benim düşüklerim olduğu için uyguluyoruz sende böyle bi geçmiş yoksa yapılmaz ) sağlıklı gelirsede bu sefer yine ilaç tedavisine başlıyosun rahim duvarını falan kalınlaştırmak için rahim duvarı yeterli kalınlığa ulaştığında transfer oluyo
Ne kadar büyük bir nimet hiçbir zorluk yaşamadan tek seferde çocuk sahibi olmak. Kıymetini bilmeyenlere yazıklar olsun.

Back