• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Mayıs-Haziran-Temmuz Tüp Bebek Düşünenler

Am
S

sağlıkla kavuşsunlar inşallah :) darısı biLere
amin Canm darısı bizlere Benm umudum kalmadı pek ilk tedâvime başlarken yeniden doğmuş gibiydim ama hersey yarım kalınca ister isteme şevkim kalmadı yine yarım kalabilir hayallerim çok KORKUYORM böyle korka korkmasa psikolojim kalmadı korku ile nasıl tedavimi tamamlayacaksam artık Allah yardımcımız olsun

Canım benim eşimin spermi tam sınırda ve hareketlilik de sınırın biraz altında. Benim de küçük bir polipim var. Tüp bebek için başladık tedaviye Allahım pişman etmesin. Sonuca erdirsin inşallah. Haftaya adet olunca başlayacak tedavim. Bakalım Rabbim ol derse olur.
Aynen öyle canım zamanı geldiyse rabbim ol dediyse oluyo benimde eşimin değerleri sınırda varikosel ameliyatıda oldu ama değerler çok fazla değişmedi normal yolla gebeliklerimi ameliyattan sonra kaldım ama bebeklerin sağlıksız olduğunu bu yüzden düştüğünü söylediler tüp bebekte embriyoları genetik taramayada gönderdik 6 taneden 1 tanesi sağlıklı geldi sağlıklı olan transfer edilmesine rağmen yine olmadı doktorumda hiçbi şekilde açıklayamıyo rahim filmi histereskopi bütün kan testleri şeker yüklemesi ne arasan yapıldı Allaha şükür hiçbişey çıkmadı bebektede bendede hiçbi sorun yok ama yinede olmuyo zamanı var demek ki diyorum artık benim için hayırlı zaman ne zamansa o zaman olur inş diyorum ama yinede evde oturup bekleyemiyorum sonuçta gittiğimiz merkezler birer vesile
Ayyy amma konuştum haaa :KK48:

Am

amin Canm darısı bizlere Benm umudum kalmadı pek ilk tedâvime başlarken yeniden doğmuş gibiydim ama hersey yarım kalınca ister isteme şevkim kalmadı yine yarım kalabilir hayallerim çok KORKUYORM böyle korka korkmasa psikolojim kalmadı korku ile nasıl tedavimi tamamlayacaksam artık Allah yardımcımız olsun
Canım benim herşeyi sil unut sanki yeniden başlamış gibi pozitif ol ne olursun. dua edeceğim hepimiz için :)

Am

Gittiğin merkezde psikolog varsa onunlada görüş canım ben bu tedavimde yardımda alıyorum psikologtan

Bellwywlim
Aynen öyle canım zamanı geldiyse rabbim ol dediyse oluyo benimde eşimin değerleri sınırda varikosel ameliyatıda oldu ama değerler çok fazla değişmedi normal yolla gebeliklerimi ameliyattan sonra kaldım ama bebeklerin sağlıksız olduğunu bu yüzden düştüğünü söylediler tüp bebekte embriyoları genetik taramayada gönderdik 6 taneden 1 tanesi sağlıklı geldi sağlıklı olan transfer edilmesine rağmen yine olmadı doktorumda hiçbi şekilde açıklayamıyo rahim filmi histereskopi bütün kan testleri şeker yüklemesi ne arasan yapıldı Allaha şükür hiçbişey çıkmadı bebektede bendede hiçbi sorun yok ama yinede olmuyo zamanı var demek ki diyorum artık benim için hayırlı zaman ne zamansa o zaman olur inş diyorum ama yinede evde oturup bekleyemiyorum sonuçta gittiğimiz merkezler birer vesile
Ayyy amma konuştum haaa :KK48:
Bekleyelim bakalım sıpaları nazlı sıpalar :D

Gittiğin merkezde psikolog varsa onunlada görüş canım ben bu tedavimde yardımda alıyorum psikologtan
Hiç sormadım Canm eğer varsa destek alırım B batmanbeginn ile aynı kliniğe gidiyoruz varmı acaba onada sorayım ama sanmam hiç memnun kalmadım klinikten ama başka çare yok Adana'nın en tavsiye edilen yeri malesef çok fazla seçeneğim yok

Am

Amin amin tatlım benim sen kötü şeyler yaşadığın için haklı olarak umutsuz düşüncelere kapılıyorsun ama umutsuzluk bizden uzak olmalı dualarım tüm arkadaşlar için ve özellikle senin için canım benim

Hiç sormadım Canm eğer varsa destek alırım B batmanbeginn ile aynı kliniğe gidiyoruz varmı acaba onada sorayım ama sanmam hiç memnun kalmadım klinikten ama başka çare yok Adana'nın en tavsiye edilen yeri malesef çok fazla seçeneğim yok
Bu şekilde içine sinmeyen bi yerde tedavi olamazsın ki canım mekeze en önemliside doktoruna güvenmen inanman çok önemli şehir dışı bi yere gidemez misin

Kız bebişim birbirimize psikolojik destek verelim adana da buluşuruz sohbet ederiz gezeriZ yemek yeriz sıkıntımızı paylaşırız sıkma canını ;)

Genelde 2-3 ay diyolar canım daha fazla beklemek daha iyi mi olur o konuda pek bi bilgim yok
Polikistik overlerde beklettikşerş
Kız bebişim birbirimize psikolojik destek verelim adana da buluşuruz sohbet ederiz gezeriZ yemek yeriz sıkıntımızı paylaşırız sıkma canını :KK66:
inşallah Canm bende çok isterim BELKİDE tedavimiz aynı zaman denk gelir birlikte gider geliriz inşallah

Bu şekilde içine sinmeyen bi yerde tedavi olamazsın ki canım mekeze en önemliside doktoruna güvenmen inanman çok önemli şehir dışı bi yere gidemez misin
Hayır Canm keşke gidebilsem İstanbul'da Bahceci ye gitmeyi düşündüm ama çalışıyorm memurum toplamında 1ay yıllık iznim var onuda Allah izin verirse transfer olursam ozmanlarda kullanmak istiyorm yani git gel her tedavide 15gün 15gün izin alma şansım yok zaten tedavimde toplamda 4defa yarım gün izin kullandım İstanbul'da 15gün kalmam Lazım malesef şansımı burda tekrar denicem ama doktorumu Değiştiricem Zatende tedaviye başladım doktor U istememiştim istediğim doktor o gün yurt dışında olunca mecburen diğeriyle başlamıştım inşallah bu sefer denk gelirim

İ
Kelin ilacı olsa kendi kafasına sürer hesabı benimde sürekli endişeler kafamda :KK17:ama iyi düşünmeye çalışıyorum çünkü anne olmak istiyorum :anneadayı:
inşallah Rabbim hayırlısıyla en kısa sürede nasip etsin emeklerimizide dualarımızı da boş geri çevirmesin bu süreç çok zormuş bukadar Zor OLDUĞUNU bilmiyordm Allah'ım isteyen herkese nasip etsin

Back