2015 Mayıs-Haziran-Temmuz Tüp Bebek Düşünenler

aynıları yaşadım cnm büyük ihtimalle ohss olacaksın yedikleri ne çok dikkat et. Zrytin yağı kullan ve sabah aç karnına kayısı ye üstüne ılık su iç. İİnş kolay atlatırsın

aynıları yaşadım cnm büyük ihtimalle ohss olacaksın yedikleri ne çok dikkat et. Zrytin yağı kullan ve sabah aç karnına kayısı ye üstüne ılık su iç. İİnş kolay atlatırsın
Yaa deme peki yine de transferin yapıldımı canım iptal olmaz dimi kabızlık sorunum yok şimdilik inşallah da olmaz Saol canım

canım sen nerde tedavi oluyorsun .ben bülent tıraş ta başadım ilk deneme ohss olmasın diye yumurtayı toplayıp dondurup bir ay sonra transfer olacak dedi

İptal olur canım benimde oldu aynı sekılde 2 ay ertelendi şimdi transfer edildi
Batmanbeginnin iptal olmamış ve hamile sanırım ama riskliyse yapıcak bişey yok yarın görcez. Yalnız benim daha hafif sanırım yine de iptal ederler mi acaba sadece şişkinlik ve kasık ağrısı var

Batmanbeginnin iptal olmamış ve hamile sanırım ama riskliyse yapıcak bişey yok yarın görcez. Yalnız benim daha hafif sanırım yine de iptal ederler mi acaba sadece şişkinlik ve kasık ağrısı var
Bilmiyorum canım belkı embiriyosu cok kalıtelı değilse riske atmamak ad transfer ederşer benimde şişlik ve kasık ağrısı vardı ama coktu ağrim kızımı kucagıma almam bile yasaktı

Bilmiyorum canım belkı embiriyosu cok kalıtelı değilse riske atmamak ad transfer ederşer benimde şişlik ve kasık ağrısı vardı ama coktu ağrim kızımı kucagıma almam bile yasaktı
Yok canım benim o kadar değil inşallah da olmaz ya şimdilik sadece wc de sancı oluyor normalde iyiyim ama riskli görürse iptal ederler tabi hayırlısı artık

Yok canım benim o kadar değil inşallah da olmaz ya şimdilik sadece wc de sancı oluyor normalde iyiyim ama riskli görürse iptal ederler tabi hayırlısı artık
Valla bence cok iyi oldu benimkinin iptal olmasını kenini cok iyi hissediyorum.tutunma ihtimali daha yüksek ya

Yaa deme peki yine de transferin yapıldımı canım iptal olmaz dimi kabızlık sorunum yok şimdilik inşallah da olmaz Saol canım
Canım benim ki transfer den sonra oldu zaten li o da gebelik belirtisiymiş. Korkma bakımla atlatırsın. Biraz sıkıntılı bir süreç eğer doktorunuz bekleyelim derse itiraz etmeyin bence

canım sen nerde tedavi oluyorsun .ben bülent tıraş ta başadım ilk deneme ohss olmasın diye yumurtayı toplayıp dondurup bir ay sonra transfer olacak dedi
Canım ben adanada feza bey. Aman cnm doktoru dinleyin şayey bekleyelim diyorsa bekleyin. Benim transfrrden sonra oldu cnm 5. Gün başladı

Ben hala kullanıyoru

en hala kullanıyorum canın
iyi bari canım içim rahat etti bana 2 tane kullan sabah ac aksam ac dedi östojen hormonuymus içindeki kagıtta kanama yapabılır yazınca gıcıklandım

ben kullanmıyorum.bugün bana progesteron ve monodoks verdi.sana ilaç verdiler mi?
evet canm banada progestan pitil gunde 3tane bır tane antbıyotık ısmı aklımda degıl 3 tane var ıcnd bıde o dedıgm lc ı verdıler

maşallah canm ınsallah soruz bı sekıldedevam eder buyuk ıhtımal bu haftcuma gunu catlatma iğneni verir

Canı toplamda kac yumrtan vrdı benimde henüz blli değil bugun arayacaklar cok korkuyom ck dua ediyorum canm transfern hayırlı olsn ınsallah gebelıkle sonlanır dualarımız senınle canm allaha emanetsın

kızlar opudan sonraki ilk gün bugun mu arayıp kaçı dolu kacı boş cıktıgını söyleyecekler ? kacının döllendıgını en zor süreçmiş iğne tedavisindeki sürece kurban olayım sabaha kadar uyuyamadım hoş gündüz uyudum gece sabaha kdar kabus gördüm hatta birinde birini öldürüyordum ya cok korkuyorm aradıklarında telefnu nasıl acarım bılmem keske ıyıyse benı kötuyse esımı arayın deseymısım ben bunu kaldıramam bu heyecanı

BUGÜN ARARLAR CANIM :) İNŞALLAH HEPSİ DÖLLENİR KAÇ TANE TOPLANDI YUMOŞ

B batmanbeginn Y yenibidunya kızlar bu arada hersey düzgün giderde transfere kalırsm transferımı feza bey yapıcak gökhan bey yurt dısına cıkıyormus yarın akşam kızlar bugun arayacaklar cok korkuyorm keske benı aramasalar esımı arasalar ama benı arıyorlar ya boş cıktıysa hepsı 5.gune zaten gıdemez sankı bu arada esımın spermçok iyi cıktı spermlerde hıc sıkıntı yok olmazsa benm yumurtaların kalıtesızlıgınden olmaz

BUGÜN ARARLAR CANIM :) İNŞALLAH HEPSİ DÖLLENİR KAÇ TANE TOPLANDI YUMOŞ
canm mınıklerde ıcınde 10 küsür dediler ama o an tam narkozdan uyanıyordum bırdahada arayıp soramadım ama ufaklarla bırlıkte benm olgun yumurtam 10 tan cıkmaz sankı ama bellı olmaz bakalım zaten ufaklarıda topluyolarmıs onları yumutadan saymıyolar ısleme koymuyolr onemlı olan kacı ışleme gırdı onu bılmıyorm bugun bellı olur saat kac gıbı ararlar kuzum ? sımdı bellı olmustur emrıyolog gırıp bakmıstır ne durumda olduklarınqa inşallah spermler cok ıyı cıktı yumurtam da eger kalıtelıyse umudum var 5.gne ama korkuyorm işte okdar pımpırıklı yasadım tedavıyı kesın etkılwnmıstır yumoşlar

sakin ol cnm sen kendi kendini panikletiyorsun. döllenmemesi çok çok çok düşük bir ihtimal ciddi bir problem sorun olacak ki tutmayacak. en iyi spermleri seçip iğneyle yumoşalara enjekte ediyorlar döllenmeme şansı var mı

saat 2 gibi ararlar rahat ol sıkıntı olmayacak göreceksin

saat 2 gibi ararlar rahat ol sıkıntı olmayacak göreceksin
canm eşimin spermide cok cok ıyı cıktı maşallah adama harnup pekmezini muzu bademni fındıgı dayadım 3 gun boyunca masallah ıyı cıktı hatta bızım hayatımız boyunca goremıcemız bı spermıogram cıktı masallah benm korkum yumoşlar cnm sperm sorun degıl hdı secıp ıcınden alıyorlar mılyonlarca spermın ıcınden ama yumos kalıtesızse ya canm ıstedıklerı kadar bulup secıp ıcıne mıkroenjeksiyon yapsınlar ben cok zor bı surec gecırdm ondan dolayı yumoslar belkı kalıtsız dua et bana canm hamılenın duası kabul olurmus bak dua edıyormd ıyıp gecıstırme adımıda bılıyosn hadı bırlıkte hamılelık gecırecektık sozümz vardı

:) canımmm sen sakin ol Allahın izniyle birlikte geçiricez hamileliğimizi inşallah. ama biraz gevşe "Allahım sana bu transferinde gebelik nasip etsin hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah amin duamı da edeyim peşin peşin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…