2015 Mayıs-Haziran-Temmuz Tüp Bebek Düşünenler

İyi canım bende polıkıstıkum sanırım o yüzden veriyor ona cok güvendiğim için yapyıklarını hiç sorgulamam.kızımın hayatını ona borcluyum.erken doğucagını haftasına kadar aylar once aöyledi ve önlem aldı allah binkere razı olsun.banada söyler gidince

tranferin 9. günü yani bugün test yaptım ve 1.8 çıktı,daha da yükselmez sanırım.bu durumda olup değeri yükselen oldu mu aranızda?

tranferin 9. günü yani bugün test yaptım ve 1.8 çıktı,daha da yükselmez sanırım.bu durumda olup değeri yükselen oldu mu aranızda?
Kullandiğimiz gonal f ve puregonlarda yükseltiyor değeri sanırım o daha tam düşmemiş ondan canım cok üzüldüm..benim 28.3 çıkmıstı sonradan yükseldi

M
Aynı gün opu olmuşuz bana hıc BIRŞEY söyleyen olmadı şu kadarı işleme aldık diye YARIN arayacaklar asıl korku heyecan buymuş Benm fazlada gözüm yok 5.güne gelsin inşallah Boşta çıkmış olabilir kaçını işleme aldıklarını söylemediler benimmi aramam Lazım dı acaba

P poldi canm 10demişlerdi Cumartesi ufak tefeklerde vardı net Say'ı eşim ben ayılırken dedi AMA tam olarak kaç dedi akşam geldiğinde öğrenicem Benm ağrım var şimdi uyandım protein fazla almadığımdan unutkanlık. Cok hala açım midemde bulanıyo herkes kalıp günlük yaşantısına dönüyordu ben daha kalmamadım wc ye gitmeyede KORKUYORM ağrır diye

Canım kalk bişeyler ye ben yattıgım yerden ağliyorsum bide istanbul teafiğini çektim arabada cok ağrim var diye eşim koktugu yatırmıs batanıye sermişti

bana telefon numarası verdi hemşire arayıp yumurtaların hakkında bilgi al dedi.Aradım 8ini işleme koyduk.yarın sabah tekrar ara dedi.inşallah hakkımızda hayırlısı.ikmiz aynı gün transfer olabiliriz.inallah bebeişlerimize kavuşuruz.

pko olanlarda biraz daha ağrılı ve zor geçiyor opu sonrası, çok normal canım..sadece tuzlu şeyler yemeye gayret et, fazla aç kalma ve bolca dinlen, w c git, bir şey olmaz, ağrın dahada hafifler hatta.....güzel haberler alacağız inşallah..

bir şeyler ye bence.ben gelince kahvaltı yaptım az bir şeyler yedim uyudum.sonra kalktığımda çok fena acıktım ve elim ayağım ttredi bayılıyordum az kalsın.

Canım tuzlu yemeye mi yememeyemi dikkat edim

Canm Hoşgeldin Senide garagızıda diğer topikte ara ara baktım göremedim herkes kayboldu senin daha önce tedavin oldu diye HATIRLIYORM aşılama değilse,yeni tedavin hayırlı olsn Canm bu son olur inşallah

A
amin Canm ben cidden kötü oldum ya senin embriyolardan ne haber Canm devam ediyorlar dimi bugun kaçıncı gün 5.güne geldimi bebişler

Estrofem kullanan varmı aranızda östrojen hormonuymuş sabah akşam aç içiçektim bu akşam unuttum içmeyi aynı doğum KONTOL hapına benziyo kutusu bu nedir bilen varmı ne işe yarar yorumlara baktım kanama yapıyormuş falan birde transfer olurm kanama yaparda ben iyice panik olurum

Ben hala kullanıyoru
en hala kullanıyorum canın

ben kullanmıyorum.bugün bana progesteron ve monodoks verdi.sana ilaç verdiler mi?

Kızlar bugün 9. günüm iğnelerde. E2 2800 civarı çıktı. Nasıl sizce. Sanırım yarın son iğnemi yapacağım, belki de çatlatma verir. Psikologla da yarın ultrasondan sonra görüşeceğim. Ağlaya ağlaya dinlerim artık, gözlerim şiş çıkarım merkezden

Nasıl oldun canım? ? Umarim sorunsuzca hallolmustur hersey. Damar yolu benim de çok problemli oluyo ama bebeklerimiz daha gelmeden bize çok şey öğretiyor. Ben de şimdi çıktım doktorun yanından. Bana iğne yaptirdiginiza inanamıyorum dedim. Rabbim herşeyin gücünü veriyor..

Gelelim benim haberlerime :) 6. Igne günümde 11 e ulaşmışlar. Iyiki 150 ml ile başladık yoksa fena sismistin dedi doktor. Çarşamba ikinci kontrolum olacak o gün karar vericek opu gününe. Ohss den çok korkuyorum p.over değilim ama yinede yumurta sayım çok umarım böyle sorunsuzca devam eder hersey :)))

benim iki kere bakıldı en son 1260 dı.kişiye göre değişyor sanırım.

Canım yarın transferim var cumartesi toplandı salı transfer 3. Gün oluyor sanırım iyi giden 4 taneymiş ama riske atmayalım rahimde devam etsin dediler kabul ettim ve çift embriyo konulacak inşallah hayırlısı olur dularınızı bekliyorum. Sana da geçmiş olsun opun olmuş inşallah iyi kalite yumurtaların olur.

Kızlar birşey sorucam yarın benim transferim var ama kasıklarımda baskı var ağrı oluyor opunun ertesi günü başladı şişlik oldu bunun dışında bir şikayetim yok bulantı kusma ateş falan yok sizce ohss midir çok korkuyorum:/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…