• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Mayıs-Haziran-Temmuz Tüp Bebek Düşünenler

Çok KORKUYORM suan üstümü değişmem için odaya aldılar saat 10.30 A kaldı opum ama ben giyindim bekliyorm damar yolu açılsaydı gerisi sorun değil :) damar yolu Benm için cok eziyet ama cok şükür bin şükür bu aşamaya kadar gelebildim darısı transfere inşallah
Canim günlerdir seni takip edip okuyorum çok uzun yorum yapıyorsun bazen hepsini okuyamiyorum geçiyorum ama yakından takip ediyorum dualarımda sin. Şuan da opun varmış Rabbim yar ve yardimcin olsun inşallah yumurtaların güzelce dollenir anneciğine sıkıca tutunur. Bende Mart ayında yapmıştım 8 nisanda negatif sonucu aldim. Yenisi yaza inşallah. Rabbim herkesin emeklerini boşa goturmesin çok emek veriyoruz gerçekten yaşayan bilir hele çalışan kadinlar için çok daha zor Allah emeklerimizi karşılıksız bırakmasinn. .

Çok KORKUYORM suan üstümü değişmem için odaya aldılar saat 10.30 A kaldı opum ama ben giyindim bekliyorm damar yolu açılsaydı gerisi sorun değil :) damar yolu Benm için cok eziyet ama cok şükür bin şükür bu aşamaya kadar gelebildim darısı transfere inşallah
canım ben atlattıysam herkes atlatır.cok yumurta oldugu için opu öncesi ağrım vardı oturup kalkamıyordum .opudan sonra ilk defa ağri kesici serum verdiler bana dayanılmaz ağrilarım oldu nefes alırken bile batıyordu normal yumurta sayısı kunca 1 defa iğneyi batırp alıyorlarmıs ama bende cok olunca3-5defa batırmıslar karnımın içi yara gibiydi:-(....allah yardımcın olsun bol kaliteli yumos vardır insallah

Canim günlerdir seni takip edip okuyorum çok uzun yorum yapıyorsun bazen hepsini okuyamiyorum geçiyorum ama yakından takip ediyorum dualarımda sin. Şuan da opun varmış Rabbim yar ve yardimcin olsun inşallah yumurtaların güzelce dollenir anneciğine sıkıca tutunur. Bende Mart ayında yapmıştım 8 nisanda negatif sonucu aldim. Yenisi yaza inşallah. Rabbim herkesin emeklerini boşa goturmesin çok emek veriyoruz gerçekten yaşayan bilir hele çalışan kadinlar için çok daha zor Allah emeklerimizi karşılıksız bırakmasinn. .
Amin CNm bundan sonra kısa yazarım :) şimdi Opudan çıktım bundan sonrası Rabbimin takdiri ilahisi

canım ben atlattıysam herkes atlatır.cok yumurta oldugu için opu öncesi ağrım vardı oturup kalkamıyordum .opudan sonra ilk defa ağri kesici serum verdiler bana dayanılmaz ağrilarım oldu nefes alırken bile batıyordu normal yumurta sayısı kunca 1 defa iğneyi batırp alıyorlarmıs ama bende cok olunca3-5defa batırmıslar karnımın içi yara gibiydi:-(....allah yardımcın olsun bol kaliteli yumos vardır insallah
Şuan benmde ağrım var CNm hala klinikte yatıyorum şimdi Sırada Döllenme umarım 5.güne biri olsun gelir

Canım hayırlı haberlerini bekliyoruz. Allah güç kuvvet versin.

korku hep oluyor canım ya maalesef, benim 4. opum oldu, ameliyat masasına yatana kadar kalbim yerinden çıkacak gibiydi, uyanınca kendime gelince derin bir oh çektim, her defasında aynı sıkıntı.. İnşallah hepimizin son opuları olur, bebeklerimize kavuşuruz..

Ok
Benim doktotumun eşi devlet hastaneainde doktor onda yaptırmiştim ama sağlık ocagıda yapıyor
Tugce cnm nasilsin
Geçmiş olsun canım.kendini 5.gün diye şartlama 3.günde olur
Bugun muayene oldum nur hanima oldukca ayrintili bakti arka kisimlarda muyoma benzer bisey gprdugunu soyledi adetin 2.gunu gelmemi istedi idrara skisik daha net gormek icin emin olamadi hatta elle bile.muayene etti ilkkez oldum:) ama cok sevdim nur hanimi uzun uzun anlatti heosini e2 h9rmonum hep cok yuksek cikiyodu ilkkez nur hanim.bumu ciddiye aldi birde glifor muydu ismi ne ondan kullanckmisim simdi hakkimzda hayirlisi olsun:) sanirim yoluma nur hanimla dvm edicem

merhaba kızlar.bugün yumurtalarım toplandı.15-20 arası demişlerdi ancak 10 yumurtam toplandı. az önce aradım 8 yumurtam istediğimiz olgunluktaydı 8 tanesine işlem uyguladık dediler.yarın sabah arayacağım tekrar durumu öğrneceğim.inşallah güzel sonuçlar alırım.

merhaba kızlar.bugün yumurtalarım toplandı.15-20 arası demişlerdi ancak 10 yumurtam toplandı. az önce aradım 8 yumurtam istediğimiz olgunluktaydı 8 tanesine işlem uyguladık dediler.yarın sabah arayacağım tekrar durumu öğrneceğim.inşallah güzel sonuçlar alırım.
Hayirlisiylla 8 i de devam eder inşllah canım .

Huhu kızlar ben geldim. Bugün tüp bebek tedavisine başladım:))) göbüşten ilk iğnemi vuruldum.
İşin ilginç tarafı ne biliyor musunuz doktor yumurtalarıma baktı ve şuan sende polikistik bir yapı göremiyorum dedi. 1 yıldır kullandığım ilaçların neticesini aldım sanırım :) Eşime ve bana antibiyotik verdi. Birde elevit multivitamin kullanıcam. Puregon günlük 150 doz ile başladım. Cuma günü tekrar kontrolüm var.
qaraqiz qaraqiz la bu aralar facede takılıyoruz. Buraya da uğrarım artık :KK66:

Ok

Tugce cnm nasilsin

Bugun muayene oldum nur hanima oldukca ayrintili bakti arka kisimlarda muyoma benzer bisey gprdugunu soyledi adetin 2.gunu gelmemi istedi idrara skisik daha net gormek icin emin olamadi hatta elle bile.muayene etti ilkkez oldum:) ama cok sevdim nur hanimi uzun uzun anlatti heosini e2 h9rmonum hep cok yuksek cikiyodu ilkkez nur hanim.bumu ciddiye aldi birde glifor muydu ismi ne ondan kullanckmisim simdi hakkimzda hayirlisi olsun:) sanirim yoluma nur hanimla dvm edicem
Benden selam söyledin mi?cok sevindim ayrıntıları usanmadan bıkmadan anlatır kılon varsa ondan vermiştir gliforu bende kullandım.hakkında hayırlısı bakalım:-)fiyat ne dediler

Aslnda fiyat k
Benden selam söyledin mi?cok sevindim ayrıntıları usanmadan bıkmadan anlatır kılon varsa ondan vermiştir gliforu bende kullandım.hakkında hayırlısı bakalım:-)fiyat ne dediler
ism
Fiyat kismi havada kaldi esimin sirketi anlasmali o hastaneyle indirim nekdr oluyo onu ogrenemeye odaklandik fiyat hic konusmadik suanlik okdr detayli muayene etti uzun uzun konustu ama gorusme saydi ucret almadilar adetin 2.gunu gel dedi karar verirseniz o ilaci da benim pilikistik yapim varmis duzenli yumurtlayan ama polikistik yapi buyuzdn o hapi kullanckmisim daha kaliteli yumurta ve ohss riskini azaltmak icin ama ohss icin cok ideal hi adaysin dedi;) zayifim.ben zayif genc ve yumurta rezervim cok fazla sende dondurup 2. Adet doneminde transfer olabilir hicbsy kesin degil ama riskin yuksek dedi birde daha once hic ilacli tedavim olmadigi icin daha dikkstli olmaliyiz dedi bakalim.. miyoma benzer bisy gordu emin olmamakla beraber o kafama takildi biraz ama bakalim.. birde slmini soyledim:) insallah ondan da guzel haber aliriz yakinda dedi ismini dosyama yazdi arkdas tavsiyesi diue;)))

Back