• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Mayıs-Haziran-Temmuz Tüp Bebek Düşünenler

Kızlar heyecan dorukta hem korku hem heyecan anlatılmaz bir duygu bu bir çoğunuz benden deneyimli ilk opum kafamda deli sorular :) KIZLAR EŞIM DIYORKI ya yumurtalar çatlamadıysa diyor HAKLI olarak çünkü Benm bir tedavimde çatlamamıştı yumurta takibi yaptırıyordum yine aynı Tarz iğneler ile ama adette gördük yumurtam çatlatma iğnesine rağmen çatlamamıştı tek yumurta çatlamıyor fazla yumurta catlarmı birde sizlere kaç çatlatma iğnesi verildi bazı arkadaslar iki tane kullanıp diyo bana tek verdiler acaba yeterlimi çatlamadıysa ne olucak :KK43:
Canım ilk tedavımde iki tane verdi doktor catlatma iğneaini yumurtalarım kalıtesiz cıktı bu tedavı dede tek bir tane verdi doktorun sık a canını ilaca göre değişiyor

Merhaba kızlar, bende tedaviye nisanda başlayıp mayısa sarkanlardanım :) Uzun protokol uyguluyoruz ve gonalf'in 6. günündeyim yarın ilk kontrolum var. Merakla bekliyorum neler oldu içerde diye :) Kasıklarımda ağrılarım var dik oturduğumda ve bacak bacak üstüne attığımda sıkışma hissiyle pozisyon değiştirmek zorunda kalıyorum. Pskolojik mi bilemiyorum ama sanırım bir gelişme mevcut :) Süreç heycanlı ve delik deşik göbek ile devam ediyor :))

Canım listeye beni de eklersen sevinirim. Bilgilerim;
Birgaripyolcu 26 ilk denemem Kadıköy şifa Tedavide

Merhaba kızlar, bende tedaviye nisanda başlayıp mayısa sarkanlardanım :) Uzun protokol uyguluyoruz ve gonalf'in 6. günündeyim yarın ilk kontrolum var. Merakla bekliyorum neler oldu içerde diye :) Kasıklarımda ağrılarım var dik oturduğumda ve bacak bacak üstüne attığımda sıkışma hissiyle pozisyon değiştirmek zorunda kalıyorum. Pskolojik mi bilemiyorum ama sanırım bir gelişme mevcut :) Süreç heycanlı ve delik deşik göbek ile devam ediyor :))
Hosgeldin canım tedavin hayırlı ugurlu olsun.bol bebişli olsun inan bebeğini kucagına alınca unutuyorsun:-)göbeğin delşnmiş hiç unrunda olmuyor hatırlamıyorsun bile

Hosgeldin canım tedavin hayırlı ugurlu olsun.bol bebişli olsun inan bebeğini kucagına alınca unutuyorsun:-)göbeğin delşnmiş hiç unrunda olmuyor hatırlamıyorsun bile

Sağol tatlım hepimiz hayırlı sonuçlara ulaşıcaz allahın izniyle. Şimdiden hepsiniii unutmaya hazırım çift çizgiyi görür görmez resetliycem geçmişi :) Sen hangi aşamadasın canım?

Allah kolaylik versin tatlım benim kol göbek kalça heryer delik deşik olmuştu. Ağrılar normal çok yumurtladin sanırım bi de büyüyor onlar o yüzden rahatsızlık veriyor. İnşallah güzel haberlerini alırız hayırlı olsun tedavi n

Kızlar fitil kullandım olduğu yerde kalmış ileri gitmemiş biraz erimiş ama kapsül dışarı çıktı. Tekrar koysam mi bilemedim bi gün 3. Gun

Allah bağışlasın canım ilki de mi tüp bebekti?? Güzel haberler yakın desene :) Nasıl hissediyorsun peki? Ben merak ediyorum opu dan sonra bir rahatlama hissedecekmiyim diye sende oldu mu?
Evet canım kızımda tüp bebek.evet ibşallah yakın canım.iyi hissediyorum kasiğimda ara ara batmalar dişinda iyiyim kızında kucak istemese daha iyi olucam.opum ağrili geçti benim cok yumurtam oldugu için 3-4 defa girmişler ameliyat olmus gibiydim.kızomda bişeyim yoktu ama bu sefer yoruldum

[QUOTE="tugceserdar, post: 40899284, member: 3531dicem:Dest gununbakalim.senin ) seni merakla bekliyorum insallah guzel haberler verirsin burada yarin 10 45te nur hanimla gorumen var daha on gursmede bile cok heycanluyim:) sorcak cok seyim var not alcm hepsini orda unutmamak icin umarim sabirli biridir:KK70:[/QUOTE]
Rica ederim ne demek.perşembe günü sabah gidicem canım.bende cok heycanlıyım.cok sabırlıdır benım doktorum melek valla.bendende muhakak selam söyle:-)[/QUOTE]
Aklimdasin:) onun bi kizi varmis bende istiyorum dixem ;)) hadi bakalim. senin h8cbsy kalmamis sonuna gelmissin artik kavinci gunun bugun beklemeside ayri zordur yaa

[QUOTE="tugceserdar, post: 40899284, member: 3531dicem:KK70:est gununbakalim.senin ) seni merakla bekliyorum insallah guzel haberler verirsin burada yarin 10 45te nur hanimla gorumen var daha on gursmede bile cok heycanluyim:) sorcak cok seyim var not alcm hepsini orda unutmamak icin umarim sabirli biridir:KK70:
Rica ederim ne demek.perşembe günü sabah gidicem canım.bende cok heycanlıyım.cok sabırlıdır benım doktorum melek valla.bendende muhakak selam söyle:-)[/QUOTE]
Aklimdasin:) onun bi kizi varmis bende istiyorum dixem :KK66:) hadi bakalim. senin h8cbsy kalmamis sonuna gelmissin artik kavinci gunun bugun beklemeside ayri zordur yaa[/QUOTE]
Evet bir kızı var benim kızımdan sonra doğdu gittik hemen kara bir kızdı şimdi dünyalar güzeli bir kız oldu.aynı zamanda kızımın adaşi ece hanımcık.6.gün canım bugun

Acıbadem de rapor geçerli değil canım. Üniversite gastanesine yada başka bi üremeye yardimci tedaviler gibi bi bolum olan bi hastaneye adetin 2. Veya 3. Günü git. Hsg
fotograf ikimizin
nüfus Kayıt örneği ikinizinde
eşinin 5 yıldır sigortalı olduğuna dair kagit. (Çalıştığı kurumdan alınıyor sanırım)
Aşılama raporu.
2 tane farklı zamanlarda yapılan spermiyogram orda tekrarliyorkar
senin hormonların (orda tekrarliyirlar
evlilik cüzdanı ve nüfus cüzdanı fotokopisi. Tüp bebeğe hemen başlamak istiyoruz deyin yoksa geç çıkar bizimki 2 adete kadar çıktı şükür. İlaçlarda çok faydası oldu raporun. Sadece % 20 sini sen oduyorsun . Normalde ilaçlar pahalı canım
canım cok sagol bılgıler ıcın pekı alttan muayene edıyorlar mı

Dünyanın en sabırlı fedakar anne adayları anneler gününüz kutlu olsun hediyelerîniz evlatlarınız olsun inşallah.
Seninde anneler günün kutlu olsun Birtanem. Cok duygulandirdin beni.Ve diger tum arkadaslarim anneler gununuz kutlu olsun bir dahaki anneler gununde hepimizin kucagi dolu olsun inşallah.

Canım listeye beni de eklersen sevinirim. Bilgilerim;
Birgaripyolcu 26 ilk denemem Kadıköy şifa Tedavide
Opudan sonra pc ye geçince eklerim Canm tedavin hayırlı olsun bebişle son bulsun sen göbeğin delinmiş şükret Canm Benm arka kaporta delik deşik daha üstüne yeni yeni oturuyorum :D bügünde damar yolu acilicak damar yolu açılması bende mesele damarlarım hep patladı hastanelerde bulamıyorlar bakalım ne olucak ince damarlarda hemen patlıyor damar yolu açtırmak Benm için ameliyata bedel ama korkmicem buna şükür bu aşamaya gelemeyen arkadaslar var Rabbimin verdiğime vereceğine binlerce şükür

Canim tedavinin ilk zamanları çok sık kontrol oluyor bazen 2 güne bir oluyor. Sana neresi uygun geliyorsa artık bilmiyorum ama . Ben raporla yaptırdım 3.5 - 4 arasi ilaçlarla beraber. Dondurma ücreti içinde. Rapirsuz yaPtiranlar var . Arkadaar sfiyat Bilgisi versin sana.

canım bir şey sormak istiyorum, ben aşılamalarımı özel hastanede yaptırdım tüp bebek için rapor çıkartmak istiyorum ama özel hastaneden çıkarılıyormu bilmiyorum ?

Çok KORKUYORM suan üstümü değişmem için odaya aldılar saat 10.30 A kaldı opum ama ben giyindim bekliyorm damar yolu açılsaydı gerisi sorun değil :) damar yolu Benm için cok eziyet ama cok şükür bin şükür bu aşamaya kadar gelebildim darısı transfere inşallah

Back