Benimkiler 3.gun embriyosu test de 10.gunaynen 13 nedir yaaa ben 9 gün bekleyemiyorum:)))
aslnda listeden pek anlamam ama bı bılgılerını yazarmısın cnm denıyım becerebılecekmıyım sankı nokta nokta koya koya bılgılerı yazmış ıste gıbı:)
karnımdaki mı kardımdakıler mı:) senın tekmı cıft mı bellı olmamıştı daha dımı? :) tSayfa kapalı olduğu için mi mesaj yazamıyorduk, ay ben anlamamışımm.:))) karnımdakine odaklanmışım heralde o ara.:))
amin canım aminnnn inşallah Rabbim bebiş isteyenlerin kucaklarını boş bırakmasın inşallahhhhhİnşallah Allah sana hayırlı sağlıklı akıllı bir evlat verir canım
Sağol belinda valla ne zaman test yapsam diye hesap kitap yapmaktan gına geldi şimdi kesin tarih koydum kendime 10. güne yaparım testi :)cnm 5.gun embrıyoları 9 10.gunde kesın bellı oluyor 13e gerek yok:)
aslnda listeden pek anlamam ama bı bılgılerını yazarmısın cnm denıyım becerebılecekmıyım sankı nokta nokta koya koya bılgılerı yazmış ıste gıbı:)
aynen ya bende sonunda güzel bi topik buldum derken kapanmasın höytttt
Bende anlamadım sözde takip ediyorum ama kim kime kızdı onu bile çözemedimSayfa niye kapandıki
Bende anlamadım sözde takip ediyorum ama kim kime kızdı onu bile çözemedim
tmm cnm ekledim bıraz acemıce bı tablo ama bende daha ustacasını beceremem ama bırısı yardımcı olursa daha guzelını yapabılırız.. sana tedavıde yazdım dondurulmuşu transfer ettırmedın daha dımı?aslında forumun bir yerinde hazır tablo yapılıyormuş ama bende bilmiyommBenim merkez Bursa ART birinci deneme negatif, dondurulmuş la devam edicem yaşım 31..
aynen ya bende sonunda güzel bi topik buldum derken kapanmasın höyttttbiz bebek sahibi olcas dert sahibi dei,l inşallah
aman canım bosver sen bebegını yorma böyle seylerle:)Sayfa niye kapandıki
tmm cnm ekledim bıraz acemıce bı tablo ama bende daha ustacasını beceremem ama bırısı yardımcı olursa daha guzelını yapabılırız.. sana tedavıde yazdım dondurulmuşu transfer ettırmedın daha dımı?
ilaç kullandınız mı eğer ilça varsa işin içinde oda yükseltirEvet hatta benimki cok cok farkli benimde 5.gun embriyosu ama bana 9.gun verdi testi nedense
canım opuda uyuyorsun sonra bişeycik hatırlamıyorsun korkma.merhaba ben adet 3.günü test yaptırdım ,
fsh : 22.5
e2:67
prolaktin:15.2
fsh 3 ay evvel 10.6 çıkmıştı bu ay folikülde yoktu zaten,napcam ben yaaa ,menapozamı giriyorumki?napmam gerek?
dedim ya canım şuan doktoruma daha da gıcık oldum valla ben neden bu kadar bekliyorum kikızlar bir şey soracağım opu işlemi ağrılı mı oluyor? Veya hangi işlem ağrılı oluyor bu süreçte?
Benimkiler 3.gun embriyosu test de 10.gun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?