Benimkiler 3.gun embriyosu test de 10.gunaynen 13 nedir yaaa ben 9 gün bekleyemiyorum:)))
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
2015 Mayıs-Haziran-Temmuz Tüp Bebek Düşünenler
- Konu Sahibi Kazen
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 14 Temmuz 2014
- 2.913
- 2.901
- 133
aslnda listeden pek anlamam ama bı bılgılerını yazarmısın cnm denıyım becerebılecekmıyım sankı nokta nokta koya koya bılgılerı yazmış ıste gıbı:)
karnımdaki mı kardımdakıler mı:) senın tekmı cıft mı bellı olmamıştı daha dımı? :) tSayfa kapalı olduğu için mi mesaj yazamıyorduk, ay ben anlamamışımm.:))) karnımdakine odaklanmışım heralde o ara.:))
- 2 Mayıs 2015
- 1.361
- 961
- 43
- 9 Haziran 2011
- 682
- 663
- 158
amin canım aminnnn inşallah Rabbim bebiş isteyenlerin kucaklarını boş bırakmasın inşallahhhhh Allah razı olsun ne muradınız varsa versinİnşallah Allah sana hayırlı sağlıklı akıllı bir evlat verir canım
Sağol belinda valla ne zaman test yapsam diye hesap kitap yapmaktan gına geldi şimdi kesin tarih koydum kendime 10. güne yaparım testi :)cnm 5.gun embrıyoları 9 10.gunde kesın bellı oluyor 13e gerek yok:)
- 14 Temmuz 2014
- 2.913
- 2.901
- 133
aslnda listeden pek anlamam ama bı bılgılerını yazarmısın cnm denıyım becerebılecekmıyım sankı nokta nokta koya koya bılgılerı yazmış ıste gıbı:)
aslında forumun bir yerinde hazır tablo yapılıyormuş ama bende bilmiyomm Benim merkez Bursa ART birinci deneme negatif, dondurulmuş la devam edicem yaşım 31..
- 9 Haziran 2011
- 682
- 663
- 158
aynen ya bende sonunda güzel bi topik buldum derken kapanmasın höytttt biz bebek sahibi olcas dert sahibi dei,l inşallah
Bende anlamadım sözde takip ediyorum ama kim kime kızdı onu bile çözemedimSayfa niye kapandıki
- 10 Mart 2010
- 440
- 381
- 333
Bende anlamadım sözde takip ediyorum ama kim kime kızdı onu bile çözemedim
bosver canım hiç açmayalım artık o konuları :))
tmm cnm ekledim bıraz acemıce bı tablo ama bende daha ustacasını beceremem ama bırısı yardımcı olursa daha guzelını yapabılırız.. sana tedavıde yazdım dondurulmuşu transfer ettırmedın daha dımı?aslında forumun bir yerinde hazır tablo yapılıyormuş ama bende bilmiyomm Benim merkez Bursa ART birinci deneme negatif, dondurulmuş la devam edicem yaşım 31..
- 14 Temmuz 2014
- 2.913
- 2.901
- 133
aynen ya bende sonunda güzel bi topik buldum derken kapanmasın höytttt biz bebek sahibi olcas dert sahibi dei,l inşallah
ben hamiş olmadan çıkmam burdaannn
aman canım bosver sen bebegını yorma böyle seylerle:)Sayfa niye kapandıki
- 14 Temmuz 2014
- 2.913
- 2.901
- 133
tmm cnm ekledim bıraz acemıce bı tablo ama bende daha ustacasını beceremem ama bırısı yardımcı olursa daha guzelını yapabılırız.. sana tedavıde yazdım dondurulmuşu transfer ettırmedın daha dımı?
sağol canım.. yok daha transfer olmadı regl olmayı bekliyorum.. size yetişicem iinşallah...
- 27 Kasım 2011
- 3.231
- 2.354
- 398
şuan varya doktoruma bir kez daha gıcık oldum eşim için de doktorun söylediği emirdir hastaneye götürmüyor beni...
kızlar ben cornel kullanırken tahriş ettim sanırım hafif kanamam var sizde de oldu mu yoksa yorgunluktan mı oldu bilemiyorum ben
ilaç kullandınız mı eğer ilça varsa işin içinde oda yükseltirEvet hatta benimki cok cok farkli benimde 5.gun embriyosu ama bana 9.gun verdi testi nedense
canım opuda uyuyorsun sonra bişeycik hatırlamıyorsun korkma.merhaba ben adet 3.günü test yaptırdım ,
fsh : 22.5
e2:67
prolaktin:15.2
fsh 3 ay evvel 10.6 çıkmıştı bu ay folikülde yoktu zaten,napcam ben yaaa ,menapozamı giriyorumki?napmam gerek?
dedim ya canım şuan doktoruma daha da gıcık oldum valla ben neden bu kadar bekliyorum kikızlar bir şey soracağım opu işlemi ağrılı mı oluyor? Veya hangi işlem ağrılı oluyor bu süreçte?
Benimkiler 3.gun embriyosu test de 10.gun
kızlar ben cornel kullanırken tahriş ettim sanırım hafif kanamam var sizde de oldu mu yoksa yorgunluktan mı oldu bilemiyorum ben
kızlar yaa bugun bana bıseyler oldu valla sureklı oram buram agrıyo:) suan kasıklarımda cok enteresan enteresan dıyorum cunku cekılme gıbı sancı gıbı ama oyle can yakıcıda degıl ağrılar gırıyo ozellıkle sol tarafımdaa resmen hareket ettıkce yokluyo.. yok hayırrrrr bunu oraya baglamıcammmm
- 30 Ağustos 2013
- 1.607
- 635
- 53