2015 Mayıs-Haziran-Temmuz Tüp Bebek Düşünenler

[QUOTyat15, post: 41397932, member: 333919"]Günaydın kızlar dün idrar testinde pozituf gördüm ama bugün yaptim negatif şimdi kan vermeye gidiyorum bana dua eder misiniz[/QUOTE]
Hadi cnm.hayirki haberlwr gel insallah

Ya kizlar allah rizasi icin biken birileri bana yardimci oksun gece 2 kez sirf bu sabciya uyandim suanda da ara ara var gaz sancisi... resmen bagirsaklarim kopuyo sanki birdn bi giriyo bicak saplaniyo sanki ama karnim degikl bagirsaklarim cunku afedersinz ama makata dogru giriyo o sanci( cok moralim bozuk haa bu ne boyle

Bence cok normal canim ilaclardan dolayi da yediklerinden de olabilir . Bagisrsakta gaz toplandiysa kramp yapabilir. Sabh ac karina hurma ye baya rahatlatiyor .

Bence cok normal canim ilaclardan dolayi da yediklerinden de olabilir . Bagisrsakta gaz toplandiysa kramp yapabilir. Sabh ac karina hurma ye baya rahatlatiyor .
allah düşmanıma vermesın valla cok pıs bısey ya hurmayı bıdeneyeyyım ama tost yapıp yedım azonce ben genede yıyım:)

Bende de çok gaz oluyor pat pat diye içten sesler geliyor ilk tedavimdede çok gaz olmuştu

Biraz daha devam eder canın.
Günaydın kızlar dün idrar testinde pozituf gördüm ama bugün yaptim negatif şimdi kan vermeye gidiyorum bana dua eder misiniz
inşallah canım dua larımız hep sizlerle

üzme kendini diycem ama üzüceksin.bidaha deneriz hepberaber

Annemi 2,5 sene önce kanserden kaybettim 15 senelik bir mücadele ve sonunda olmadı. Babamla kaldım hayat benim için bitti derken; ben hayatımı kurmak istediğimde de ben hayata geç kalmışım 37 yaşında evlenmenin ağır yükü ve üç düşük, son çare tüp bebekti olmuyor üzüldüğüm rezerv iyiyken kalite dedikleri şey neyse kendi derdimle kimseyi sıkmak istemiyorum Allah herkese nasip etttiği bebeğine kavuştursun.

üzüldüm ama geçti, şimdi toparladım. Allah ol demeyince olmuyor. Biz parayla gidip alıyoruz, labaratuvar ortamında yaşayan bebek en güvenli yerde, rahimde yaşayamıyor. 2. kez denedim 2. kez olumsuz oldu. Biraz dinlenip yeniden deneyeceğim tabi ki. Ama şimdi normal hayatıma dönmek zorundayım. Dilerim ki test bekleyen herkes güzel sonuçlar alsın. Rabbim hiç bir kadını annelik iç güdüsüyle sınamasın. Çok zor... Hepinize şimdiden bol şans. Sevgiler...

Kızlar günaydın herkesee Bu topik ne kadar hızlı ilerliyor yetişemiyorum..:) bişey sorumcam size.. HİSTEROSKOPİ olup adeti geciken oldu mu? Benim 9 gün oldu gelen giden yokk

Kızlar günaydın herkesee Bu topik ne kadar hızlı ilerliyor yetişemiyorum..:) bişey sorumcam size.. HİSTEROSKOPİ olup adeti geciken oldu mu? Benim 9 gün oldu gelen giden yokk

benim 2 gün öne geldi. öne ya da ileri gitmesi çok normalmiş ama 9 gün fazla gibi geldi bana . test yaptırsan çıkar aslında:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…