2015 Mayıs-Haziran-Temmuz Tüp Bebek Düşünenler

Adete yakin cikan sivilcelerim cikti(
Sivilce cikmasina ragmen hamilelik haberi alan var mi kizlar???
Canım benmde hamilelik haberini aldığım sıralar sivilcem cıktı hayatta cıkmazdı ama ben 8.gün öğrendim iki tane sivilcem vardı geçti şükür Ayrıca belirtilere takılmayın gecen hafta doktor bana miden cok bulanır hatta iki katı bulanır senin cok bulanırsa hastaneye gel serım takalım Demişti Benm hiç bulanmıyo mesela hıc belirtimde yoktu ne Göğüs ağrısı ne baska bişi hatta cok umutsuzdum bu Yüzden belirtilere takılmayın

Harikasın. hiç ümitsizliğe düştüğün olmadı mı ya bunda da olmazsa veya hiçbirinde olmazsa diye?
Tabiki düştüm düşmez miyim ve inan bna cnm eşim bile bnm destekçim degıldı ailem yanımda degıl eşim çıcuk konusunda çok hassaslastı onada hak veriyorum mesela bişiy dıyodum bna kızıyodu kırıyodu hemen bn kndı kndının arkadası oldum burayı okuyodum ama üye degıldım 3. Transferim oldu tutmayınca bn türkiyeden doktor araştırdım sonra buraya üye olmaya karar verdim ilk defa eşim onayladı cünkü bnde iyi degıldım o kdr cok psikolojim bozuluyoduki hastane bize 45 dk yol o yollarda bn cokk agladım çok kötü günlerdi ayyy gitsin gelmesin valla şükür binlerce kez şükür minigim bna tutundu darısı tüm isteyen herkese tabı bnm ki kdr uzun olmasın . Onu hissedip de sende kopması mahvedici bişiy

Ha
zamanınu bekle nur hanım ne zaman yap dedi?bide ben pazarteaiye kadar regl olmazsam hastaneye gidicem müsait olursan bi kahve içeriz ama sana meyvesuyu.akasyada bulusuruz
hahaha koptım bna bir kişi burda suçlama yaptı seni korudu oda senşn reel Görüşmek istediğin kişi cıktı bence şaşırmıştım nal buna hak verdi diye Canım sen TOPIK açmıştın ne oldu . :)

Evet canim 5. Gun transferi ve doktorun soyledigi test tarihim zaten cumartesi:)) cuma mi yapsakkiiii?
Ya cumada benim 7.gun oluyo ozmn soyle anlasalim sen cuma kan yap ben idrar testi eger idrarda silik milik bosyler gorursem soz hemen kan da yaptircm:) allahim ettigimz pazarliga bak millet dalga gecicek:)))))

Agzindan bal damliyor canim cok sagol:)
Insallah rabbim yazmistir hepimize.

Herkese iyigeceler arkdaslar :) rabbim hamile olan srkdaslarimiza saglikla dogurmayi nasip etsin henuz tedavide olan bizlerede tez zamnda o mutlulugu yasamayi nasip etsin benim kafa atmadan ben yatar...
Aynen Şekerim bende yatıcam huzur bulalım Dedık aynı seyler oldu bu gidişle dağılırız hepimiz bu gözüküyo burda neyse ıyı gcler herkese dualarımdasınız dert ortaklarımmmm

Aynen Şekerim bende yatıcam huzur bulalım Dedık aynı seyler oldu bu gidişle dağılırız hepimiz bu gözüküyo burda neyse ıyı gcler herkese dualarımdasınız dert ortaklarımmmm
Cnm msji okumustun dimi birde simdi okurmussun? Bana laf atilan kisim silinmis.. valla yorum yapmicam inatla ve israrla:)

Okudum tabiki cnm Öncesinde gördüm sonrayıda. Boşver Dediğin gbi inatla Israrla cvb verme sıkıldım bn cünkü konu uzadıda uzadıani
Bir insanin rengi olacak arkdas benim rengimde belli kolay kolay raydan cikmam ztn cikarsamda kesin atilirim:) ay neyse azonce 3 kez sag ksigima cok enteresan bi batma oldu ince igne batlasi gibi insan acidan zevk alirmi aldim:) dedim bebeklerim ordasinz dimi annenize sesleniyosunz sakin umidini kaybetme diye.. oyuzdn keyfim yerinde mutlu mutlu uyuyabilirim.yalan bi belirtiysede bananee suanlik bu beni mutlu etti:)

Ayy sana seslenmişler ne güzel annesi

Orta kalite tutmaz,3.gun soyle,5.gun boyle,7.gun sonuc cikmaz,12.gun sarttir....biir suru kisiden bir suru farkli deneyim.tum bunlar olacak ya da olmayacak diye bir sey yok...Allahin mucizesi her bebek..bunun farkinda olan vaaar,olmayan vaarr...tugceserdar kizinin hikayesinden hep bahsediyor.bense tek kalan yumurtama kalitesini hic dusunmeden umut bagladim...ama sen ertorun neden kendini bu kadar yipratip beni de uzuyorsun?gerekli ve yeterli aciklamayi yapmiyorlar mi,ya da aklindakileri soramiyor musun bilemedim ki...

Kızlar kısaca bi anlatıyom size bazılarınıza umut olur inşallah 2011 aralık ayında tüp bebek içim şişli memoriale basvurduk ve birsürü tahlile bidahakı adetinde gel dedi doktorum ocak 11 de basladık allahın izni ile tedaviye ama hiçbirşey bilmiyordum.git geller fln derken opu günüm geldi herşey yolunda 14 tane yumurta toplandı kedime geldim eşim ee getirdi beni.tam uzandım teleon çaldi hastaneden arıyorlar toplanan yumurtaların sadece 1 tanesi yeterli olgunlukta diğerlerinide bir sıvıya koyduk büyümeşerini beklıyoruz dediler beni ilaçları yanlıs kullanmıs olabılırım diye hastaneye çağirdilar.o ağrilarıma rağmen gittim testler yapıldı ilaçlar doğru kullanılmıs.e2 değerimde 5000 lerde.neyse eve geldik beklemeye basladık o 1 tanesi döllendi bölünüyordu sıvıdakı yumurtalarda büyüyordu derken 1 tane döllenen gerilemeye başladı ama iyi durumda dendi:-(aıvının içindeki yunurtalardan 6 tanesi döllendi geliyordu.transfer günğne kadar 4 tane kaldılar ıkı tanesi transfer edildi diğer iki taneside ben transferden cıkama kadar çop oldu:-(
9 gün sonrq kan testine gittim buarada evimde tadilat fln da vardı hiç sakınmadım öyle değerim 28 çıktı doktor tekrarlayalım kımyasal muhtemelen dedi 2gün sonra 63 fln cıktı2gün sonrq tekrar123 fln dı.kımyasal olucak dedi doktor bu arada ohss oluyorum ama değerim yüksek.2 hafta sonra gel o zamana kadar düşmezse belkı kalp atişini duyarız dedi gittik pıy pıtları duyduk.aonra herşey yoluna girdi.ttakı 26-28 haftama kadar bbeğim gelişmiyordu artık.34-36 haftada doğar dedi dokorum 34 tw dogdu maşallah tam sıpa küvöze girmedi.sonradan emmeyi bilmediğei için girdi benim hıkayem bu.umutsuzluga kapılmayın o 1 tanes size can olabılır

Ne guzel hamileligin butun belirtilerini yasiyosun. Ama tabiiki guzel ama zor. Vitamin olarak foliumzuur kullaniyosundur muhakkak. Ama o sikayetlere pek faydasi olmuyo. Ben hamileyken kullandigim vitaminin simdi ismini unuttum o iyi gelmisti bana. Kontrolunu bekleme vitamin icin eczaneye sorarsan onlarda onerir veya ailehekiminede yazdirabilirsin.

Foliumzuur kullanıyorum da yetmiyo bna bnce cok halsiz hissediyorum kndımı . Eşim doktor önermezse mümkün degıl eczaneden alıp içirmez ki .. Az önce çok kötü midem bulandı vaaaaaaaaa bu böyle devam mı edecek

Aynen bnde öyle dıyorumkndıme takmaaaa inan sen iyi hissettiğin anda başlıyo hersey iyi olmaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…