Canım benmde hamilelik haberini aldığım sıralar sivilcem cıktı hayatta cıkmazdı ama ben 8.gün öğrendim iki tane sivilcem vardı geçti şükür Ayrıca belirtilere takılmayın gecen hafta doktor bana miden cok bulanır hatta iki katı bulanır senin cok bulanırsa hastaneye gel serım takalım Demişti Benm hiç bulanmıyo mesela hıc belirtimde yoktu ne Göğüs ağrısı ne baska bişi hatta cok umutsuzdum bu Yüzden belirtilere takılmayınAdete yakin cikan sivilcelerim cikti(
Sivilce cikmasina ragmen hamilelik haberi alan var mi kizlar???
Tabiki düştüm düşmez miyim ve inan bna cnm eşim bile bnm destekçim degıldı ailem yanımda degıl eşim çıcuk konusunda çok hassaslastı onada hak veriyorum mesela bişiy dıyodum bna kızıyodu kırıyodu hemen bn kndı kndının arkadası oldum burayı okuyodum ama üye degıldım 3. Transferim oldu tutmayınca bn türkiyeden doktor araştırdım sonra buraya üye olmaya karar verdim ilk defa eşim onayladı cünkü bnde iyi degıldım o kdr cok psikolojim bozuluyoduki hastane bize 45 dk yol o yollarda bn cokk agladım çok kötü günlerdi ayyy gitsin gelmesin valla şükür binlerce kez şükür minigim bna tutundu darısı tüm isteyen herkese tabı bnm ki kdr uzun olmasın . Onu hissedip de sende kopması mahvedici bişiyHarikasın. hiç ümitsizliğe düştüğün olmadı mı ya bunda da olmazsa veya hiçbirinde olmazsa diye?
hahaha koptım bna bir kişi burda suçlama yaptı seni korudu oda senşn reel Görüşmek istediğin kişi cıktı bence şaşırmıştım nal buna hak verdi diye Canım sen TOPIK açmıştın ne oldu . :)zamanınu bekle nur hanım ne zaman yap dedi?bide ben pazarteaiye kadar regl olmazsam hastaneye gidicem müsait olursan bi kahve içeriz ama sana meyvesuyu.akasyada bulusuruz
Ya cumada benim 7.gun oluyo ozmn soyle anlasalim sen cuma kan yap ben idrar testi eger idrarda silik milik bosyler gorursem soz hemen kan da yaptircm:) allahim ettigimz pazarliga bak millet dalga gecicek:)))))Evet canim 5. Gun transferi ve doktorun soyledigi test tarihim zaten cumartesi:)) cuma mi yapsakkiiii?
Canım benmde hamilelik haberini aldığım sıralar sivilcem cıktı hayatta cıkmazdı ama ben 8.gün öğrendim iki tane sivilcem vardı geçti şükür Ayrıca belirtilere takılmayın gecen hafta doktor bana miden cok bulanır hatta iki katı bulanır senin cok bulanırsa hastaneye gel serım takalım Demişti Benm hiç bulanmıyo mesela hıc belirtimde yoktu ne Göğüs ağrısı ne baska bişi hatta cok umutsuzdum bu Yüzden belirtilere takılmayın
Ya cumada benim 7.gun oluyo ozmn soyle anlasalim sen cuma kan yap ben idrar testi eger idrarda silik milik bosyler gorursem soz hemen kan da yaptircm:) allahim ettigimz pazarliga bak millet dalga gecicek:)))))
Aynen Şekerim bende yatıcam huzur bulalım Dedık aynı seyler oldu bu gidişle dağılırız hepimiz bu gözüküyo burda neyse ıyı gcler herkese dualarımdasınız dert ortaklarımmmmHerkese iyigeceler arkdaslar :) rabbim hamile olan srkdaslarimiza saglikla dogurmayi nasip etsin henuz tedavide olan bizlerede tez zamnda o mutlulugu yasamayi nasip etsin benim kafa atmadan ben yatar...
Cnm msji okumustun dimi birde simdi okurmussun? Bana laf atilan kisim silinmis.. valla yorum yapmicam inatla ve israrla:)Aynen Şekerim bende yatıcam huzur bulalım Dedık aynı seyler oldu bu gidişle dağılırız hepimiz bu gözüküyo burda neyse ıyı gcler herkese dualarımdasınız dert ortaklarımmmm
Okudum tabiki cnm Öncesinde gördüm sonrayıda. Boşver Dediğin gbi inatla Israrla cvb verme sıkıldım bn cünkü konu uzadıda uzadı yaniCnm msji okumustun dimi birde simdi okurmussun? Bana laf atilan kisim silinmis.. valla yorum yapmicam inatla ve israrla:)
Bir insanin rengi olacak arkdas benim rengimde belli kolay kolay raydan cikmam ztn cikarsamda kesin atilirim:) ay neyse azonce 3 kez sag ksigima cok enteresan bi batma oldu ince igne batlasi gibi insan acidan zevk alirmi aldim:) dedim bebeklerim ordasinz dimi annenize sesleniyosunz sakin umidini kaybetme diye.. oyuzdn keyfim yerinde mutlu mutlu uyuyabilirim.yalan bi belirtiysede bananee suanlik bu beni mutlu etti:)Okudum tabiki cnm Öncesinde gördüm sonrayıda. Boşver Dediğin gbi inatla Israrla cvb verme sıkıldım bn cünkü konu uzadıda uzadıani
Ayy sana seslenmişler ne güzel annesiBir insanin rengi olacak arkdas benim rengimde belli kolay kolay raydan cikmam ztn cikarsamda kesin atilirim:) ay neyse azonce 3 kez sag ksigima cok enteresan bi batma oldu ince igne batlasi gibi insan acidan zevk alirmi aldim:) dedim bebeklerim ordasinz dimi annenize sesleniyosunz sakin umidini kaybetme diye.. oyuzdn keyfim yerinde mutlu mutlu uyuyabilirim.yalan bi belirtiysede bananee suanlik bu beni mutlu etti:)
Amin inşallah hep birlikte....Herkese iyigeceler arkdaslar :) rabbim hamile olan srkdaslarimiza saglikla dogurmayi nasip etsin henuz tedavide olan bizlerede tez zamnda o mutlulugu yasamayi nasip etsin benim kafa atmadan ben yatar...
Orta kalite tutmaz,3.gun soyle,5.gun boyle,7.gun sonuc cikmaz,12.gun sarttir....biir suru kisiden bir suru farkli deneyim.tum bunlar olacak ya da olmayacak diye bir sey yok...Allahin mucizesi her bebek..bunun farkinda olan vaaar,olmayan vaarr...tugceserdar kizinin hikayesinden hep bahsediyor.bense tek kalan yumurtama kalitesini hic dusunmeden umut bagladim...ama sen ertorun neden kendini bu kadar yipratip beni de uzuyorsun?gerekli ve yeterli aciklamayi yapmiyorlar mi,ya da aklindakileri soramiyor musun bilemedim ki...Cumartesi opu oldum 16 yumurta 10 tanesi dollendi.pazar günü 7 embiryo bugün 5 olmuş orta kalite dediler.umutlarim da bitti genetiği gidecekti falan ilk denememdi dogal üç dusukten sonra denedim ama olmadı rezerv iyi dendi amh 3.56 iyiydi ama olmadı yaşla ilgili sanırım kalite bozuk suçum geç evlenmek aglamaktan bittim ama
Ne guzel hamileligin butun belirtilerini yasiyosun. Ama tabiiki guzel ama zor. Vitamin olarak foliumzuur kullaniyosundur muhakkak. Ama o sikayetlere pek faydasi olmuyo. Ben hamileyken kullandigim vitaminin simdi ismini unuttum o iyi gelmisti bana. Kontrolunu bekleme vitamin icin eczaneye sorarsan onlarda onerir veya ailehekiminede yazdirabilirsin.Hepsini üst üste yaşıyorum abla cok agır geliyo bi yandan karnım o kdr cok açıkıyo ki bi yandan baş Dönmesi mide bulantısı uyku hali devamlıbebegim için deger ama kontrole gidince extra bi vitamin isticem böyle yoksa bn mahvolurm
H&M den bi ton doldurdum bir srü sey aldım bütğn indirimlileri topladım200€ harcadım H&M ye ohh iyi ettim
Foliumzuur kullanıyorum da yetmiyo bna bnce cok halsiz hissediyorum kndımı . Eşim doktor önermezse mümkün degıl eczaneden alıp içirmez ki .. Az önce çok kötü midem bulandı vaaaaaaaaa bu böyle devam mı edecekNe guzel hamileligin butun belirtilerini yasiyosun. Ama tabiiki guzel ama zor. Vitamin olarak foliumzuur kullaniyosundur muhakkak. Ama o sikayetlere pek faydasi olmuyo. Ben hamileyken kullandigim vitaminin simdi ismini unuttum o iyi gelmisti bana. Kontrolunu bekleme vitamin icin eczaneye sorarsan onlarda onerir veya ailehekiminede yazdirabilirsin.
Aynen bnde öyle dıyorumkndıme takmaaaa inan sen iyi hissettiğin anda başlıyo hersey iyi olmayaBir insanin rengi olacak arkdas benim rengimde belli kolay kolay raydan cikmam ztn cikarsamda kesin atilirim:) ay neyse azonce 3 kez sag ksigima cok enteresan bi batma oldu ince igne batlasi gibi insan acidan zevk alirmi aldim:) dedim bebeklerim ordasinz dimi annenize sesleniyosunz sakin umidini kaybetme diye.. oyuzdn keyfim yerinde mutlu mutlu uyuyabilirim.yalan bi belirtiysede bananee suanlik bu beni mutlu etti:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?