• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Mayıs-Haziran-Temmuz Tüp Bebek Düşünenler

Aa ne bandi ne ise yariyo neden ben
kullanmadim:/ ya hamile kalirsam bende
tutmam en kotu 1 gun tut 1 gun tutma yaparim
tabi doktorum ne der o da cok onemli ama sindi ortada daha hicbsy yokken nasil birakayim orucu:KK43: test icinde fazla erken sizin transfer olali cok oldu yapsaniz yeridir ama benim persembe gunu 6.gunum cikarmi? Valla yaptircaksinz en sonunda bana su testi:)
8.güne kadar dayan derim. Estrofem gibi bi ilac kullanmıyo musun. Ben climara diye bi bant kullanıyorum. 3günde 1 değiştiriyorum. Tahminimce östrojen hormonu icin olabilir ama sallıyo da olabilirim:)

tabi doktorum ne der o da cok onemli ama sindi ortada daha hicbsy yokken nasil birakayim orucu:KK43: test icinde fazla erken sizin transfer olali cok oldu yapsaniz yeridir ama benim persembe gunu 6.gunum cikarmi? Valla yaptircaksinz en sonunda bana su testi:)
tutma der nur hanım hiç sorma begatif olsada kı değil birlaç gün borcun olur en fazla

8.güne kadar dayan derim. Estrofem gibi bi ilac kullanmıyo musun. Ben climara diye bi bant kullanıyorum. 3günde 1 değiştiriyorum. Tahminimce östrojen hormonu icin olabilir ama sallıyo da olabilirim:)
Vermedi yaaaa neden acaba hatta listede de o vardi hemsire he ama size doktor vermedi sanirim dedi evet dedim bende ustunu cizdi.. kafama takildi bak ne ise yariyo acaba neden bana gerek gormedi

Oruç meselesi cok ince çizgi.. Kimseye tutma demek bana düşmez. Ama ben kendi adıma orucu hiç yemem hep tutarım ama hamile oldugumu öğrenirsem tutmıcam, bant olmasa da tutamam. Bise olursa diye korkarım. Sonrasında Allah nasip ederse öderim borcumu. Allah niyetimizi biliyo
Aynen canım ben de senin gibi dusunuyorum haftaya salı test günü bakalım ama eşim bana sonuç belli olana kadar tutturmaz

Vermedi yaaaa neden acaba hatta listede de o vardi hemsire he ama size doktor vermedi sanirim dedi evet dedim bende ustunu cizdi.. kafama takildi bak ne ise yariyo acaba neden bana gerek gormedi
Netten baktım simdi östrojen destegiymiş. Dr a neden verdigini bile sormadım, ne dese sorgusuz sualsiz teslim oluyorum. Senin ihtiyacın yok demekki ne mutlu sana

en erken 8.günde çıkar canım o zaman kanda beta hcg salgılanmaya başlıyor

Netten baktım simdi östrojen destegiymiş. Dr a neden verdigini bile sormadım, ne dese sorgusuz sualsiz teslim oluyorum. Senin ihtiyacın yok demekki ne mutlu sana
benım 2.gun e2 hormonum kıst olmamasına ramen 100lerde fln cıkıyodu belkıde ondandır ztn anlamsız bır yukseklık vardı.. pekı sen oksapar vuruluyormusun??? kan sulandırıcı.. benım bu konuyla ılgılı hıc test uygulanmadı ama vuruluyorum ve cok ıgrenc bı ıgne resmen yakıyo:( aksam ıgne saatım geldıgınde bıldıgın stres oluyorum hıc sevemedim o ıgneyı ya

benım 2.gun e2 hormonum kıst olmamasına ramen 100lerde fln cıkıyodu belkıde ondandır ztn anlamsız bır yukseklık vardı.. pekı sen oksapar vuruluyormusun??? kan sulandırıcı.. benım bu konuyla ılgılı hıc test uygulanmadı ama vuruluyorum ve cok ıgrenc bı ıgne resmen yakıyo:KK43: aksam ıgne saatım geldıgınde bıldıgın stres oluyorum hıc sevemedim o ıgneyı ya
Yok canım. Pıhtılaşma icin mi vuruluyor o.ben sabahları 1jel kullanıyorum bide 3günde1 Bantı değiştiriyorum. Başkabise yok.

tmm ozmn lutfn benı kandırmaya çalışmayın:KK70:DD yapmıcam erken testı ctesıyı beklıcem yanı 8.gunu hayır hayırrrrr sakın soyleme yapmıcam erken test:KK70:
zamanınu bekle nur hanım ne zaman yap dedi?bide ben pazarteaiye kadar regl olmazsam hastaneye gidicem müsait olursan bi kahve içeriz ama sana meyvesuyu.akasyada bulusuruz:-)

Yok canım. Pıhtılaşma icin mi vuruluyor o.ben sabahları 1jel kullanıyorum bide 3günde1 Bantı değiştiriyorum. Başkabise yok.
ufff benımkıler cok:( sabah aksam o gıcık jel bu bır ama bu o ıgne yanında en keyıflısı kalıyo.. coraspın ıcıyorum folık asıt ztn demırbas:)
bırde glıfor kullanıyorum bunu tedaviden once başlamıştım dvm et dedı ama ıgrenc bı hap bunu yüzünden her sabah mıde bulantısıyls uyanıyorum hayır hamıle kalsam ve bulantı yasasam anlamıcam hangısınden:) o ıgnede kan sulandırıcı ama anlamadığım pıhtılaşma sorunu yasadıgımla ılgılı hıcbır test uygulanmamıştı sırf onlem ıcınde bu acıyı çekmek cok zor eger basıt bı testse yaptırmak ıstıcem yoksa boşuna vurulmıyım..

zamanınu bekle nur hanım ne zaman yap dedi?bide ben pazarteaiye kadar regl olmazsam hastaneye gidicem müsait olursan bi kahve içeriz ama sana meyvesuyu.akasyada bulusuruz:-)
ınsallah ısterım:) benım test gunu pazar gunu ama pazara denk gelırse ctesıde yaptırabılırsın demıstı hemsıre ben ctesı yaparım hem esımde evde o bakıp bana soylesın benım yuregım dayanmaz:( oysa ılk karar verdıgımde ne suprızler yaparım dıye dusunmustum ama yok valla cesaretım..

ufff benımkıler cok:KK43: sabah aksam o gıcık jel bu bır ama bu o ıgne yanında en keyıflısı kalıyo.. coraspın ıcıyorum folık asıt ztn demırbas:)
bırde glıfor kullanıyorum bunu tedaviden once başlamıştım dvm et dedı ama ıgrenc bı hap bunu yüzünden her sabah mıde bulantısıyls uyanıyorum hayır hamıle kalsam ve bulantı yasasam anlamıcam hangısınden:) o ıgnede kan sulandırıcı ama anlamadığım pıhtılaşma sorunu yasadıgımla ılgılı hıcbır test uygulanmamıştı sırf onlem ıcınde bu acıyı çekmek cok zor eger basıt bı testse yaptırmak ıstıcem yoksa boşuna vurulmıyım..
Bana da yapıldı mı oyle bi test bilmiyorum..

aynen cnm aynen bırde bukez aynı hastaneyede gıtmıcem ordakıler benı tanıdı artık arkamdan dalga gecıyolardır belkıde:) 2 3 ayda bır bukez oldu galıba dıyıp kan vermıslıgım coktur:))))
Bende hastaneye girince kan alan kız tanıyo beni, cok utanıyorum bu durumdan ama napıyım her ay farklı sebeple kesin hamileyim diyodum:)

aynen cnm aynen bırde bukez aynı hastaneyede gıtmıcem ordakıler benı tanıdı artık arkamdan dalga gecıyolardır belkıde:) 2 3 ayda bır bukez oldu galıba dıyıp kan vermıslıgım coktur:))))
Aynen bnde öyle haftada 3 kesın kontrolüm oluyodu echo için doktorlar tanıyodu bni :D
I'nş çok güzel sonuçlar alırsınız cnm çok iyi anlıyorum bn sizi 4. De yakaladım bn minigimi inş bni bırakmaz ve devam eder saglıklı sekılde . Bn cok zorlandım her konuda kndıme nasıl dua edıyorsam sizede öyle ediyorum

Back