2015 Mayıs-Haziran-Temmuz Tüp Bebek Düşünenler

Bende hastaneye girince kan alan kız tanıyo beni, cok utanıyorum bu durumdan ama napıyım her ay farklı sebeple kesin hamileyim diyodum:)
o sebepler hıc bıtmedı yaa yok ıcımde bı hıs var yok rüyamda sunu gordum yok bukez su taktığı denedım vs vs ah ahhh bız bı kıtapmı yazsak yaa valla ne hıkayeler çıkar:)))

o sebepler hıc bıtmedı yaa yok ıcımde bı hıs var yok rüyamda sunu gordum yok bukez su taktığı denedım vs vs ah ahhh bız bı kıtapmı yazsak yaa valla ne hıkayeler çıkar:)))
Sizin yine o şansınız var gidio isteyince test yaptırıyosunuz Bnm yok burda asla yapmazlar dalga gecerler

ınanıyorum canımmmm bende hepımız ıcın dua edıyorum ınsallah güzel sonuçlar alırız belkı negatıf alanlarımz olacak belkıde ben negatıfı alacam ama kısmet degılmıs degıl devam edecez ay ama yazarken bıle ıcım burkuldu neysee sımdılık bu kısmı konuşmayalım:)

Maşallah çok sabırlısın canım, 4'e kadar ümidini yitirmemişsin. Ben 1.yi nasıl sonuç beklicem diye şimdiden dokuz doğuruyorum.

Öyle Düşünme işte bn 4 denemem de de öyle düşündüm belkide diger 3 bnm olumsuzluklarım yüzünden gitti iyi düşün iyi olsun cnmm :) olucak bn biliyımmnnnnnnnnmmmmm

Holl
Nerde yaşıyorsun? Test ne zaman yapıyorlar orda
hollanda cnm burası yasağı Kuralı olan bi ülke 2. Transferimde bn çok kötü sancılandım böyle normal degıldi aradı eşim söyledikleri sey biz hiç bişiy yapamayız kontrol gününü bekliyceksinşz diye bn mesele duyuyorum bazı arkadaslardan türkiyede ilaç veriyorlarmış bunlar hiç bişiy yapmıyo vermıyo

Sanmam canim her ay adete 6-7 gun kala cikar benim. Neyse hayirlisi
cnm tum adet belırtılerını yasayabılırız muhım olan sonunda olmamak benımde bıraz ağrım var bak bugun ama bıldıgın zevk alıyorum cok saçma ama bunu belırtıden saymak ıstıyorum hıcbırsey hissetmemek daha uyuz edıyo ınsanı cunku bence sende sıvılcelerıne bak mutlu ol:)

Tamam canim moral bozmak yok

Evet canim 5. Gun transferi ve doktorun soyledigi test tarihim zaten cumartesi:)) cuma mi yapsakkiiii?

Valla super moral kaynagisiniz. Bu ortamda negatifi alsam da heralde siriticam sayenizde:))
Herkese iyi geceler tatli ruyalar:)
Aynen CNN Katılıyorum :) kendi kendini motive et bebeğinle konuş babanı seviyoruz de oda bizi seviyo de bak sana bunu alıcam seninle şunu yapıcaz de ama gercekten o bi belirti veriyo bilmiyom bnm bebegim bi belirti veriyo yada bna öyle geliyo : D

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…