o sebepler hıc bıtmedı yaa yok ıcımde bı hıs var yok rüyamda sunu gordum yok bukez su taktığı denedım vs vs ah ahhh bız bı kıtapmı yazsak yaa valla ne hıkayeler çıkar:)))Bende hastaneye girince kan alan kız tanıyo beni, cok utanıyorum bu durumdan ama napıyım her ay farklı sebeple kesin hamileyim diyodum:)
Sizin yine o şansınız var gidio isteyince test yaptırıyosunuz Bnm yok burda asla yapmazlaro sebepler hıc bıtmedı yaa yok ıcımde bı hıs var yok rüyamda sunu gordum yok bukez su taktığı denedım vs vs ah ahhh bız bı kıtapmı yazsak yaa valla ne hıkayeler çıkar:)))
ınanıyorum canımmmm bende hepımız ıcın dua edıyorum ınsallah güzel sonuçlar alırız belkı negatıf alanlarımz olacak belkıde ben negatıfı alacamAynen bnde öyle haftada 3 kesın kontrolüm oluyodu echo için doktorlar tanıyodu bni
I'nş çok güzel sonuçlar alırsınız cnm çok iyi anlıyorum bn sizi 4. De yakaladım bn minigimi inş bni bırakmaz ve devam eder saglıklı sekılde . Bn cok zorlandım her konuda kndıme nasıl dua edıyorsam sizede öyle ediyorum
Maşallah çok sabırlısın canım, 4'e kadar ümidini yitirmemişsin. Ben 1.yi nasıl sonuç beklicem diye şimdiden dokuz doğuruyorum.Aynen bnde öyle haftada 3 kesın kontrolüm oluyodu echo için doktorlar tanıyodu bni
I'nş çok güzel sonuçlar alırsınız cnm çok iyi anlıyorum bn sizi 4. De yakaladım bn minigimi inş bni bırakmaz ve devam eder saglıklı sekılde . Bn cok zorlandım her konuda kndıme nasıl dua edıyorsam sizede öyle ediyorum
Nerde yaşıyorsun? Test ne zaman yapıyorlar ordaSizin yine o şansınız var gidio isteyince test yaptırıyosunuz Bnm yok burda asla yapmazlardalga gecerler
cnm ne güzel sıvılcen cıkmıs ıste benım bıldıgım bu da hamılelık belırtısıAdete yakin cikan sivilcelerim cikti(
Sivilce cikmasina ragmen hamilelik haberi alan var mi kizlar???
ınanıyorum canımmmm bende hepımız ıcın dua edıyorum ınsallah güzel sonuçlar alırız belkı negatıf alanlarımz olacak belkıde ben negatıfı alacamama kısmet degılmıs degıl devam edecez ay ama yazarken bıle ıcım burkuldu neysee sımdılık bu kısmı konuşmayalım:)
cnm ne güzel sıvılcen cıkmıs ıste benım bıldıgım bu da hamılelık belırtısı
hollanda cnm burası yasağı Kuralı olan bi ülke 2. Transferimde bn çok kötü sancılandım böyle normal degıldi aradı eşim söyledikleri sey biz hiç bişiy yapamayız kontrol gününü bekliyceksinşz diye bn mesele duyuyorum bazı arkadaslardan türkiyede ilaç veriyorlarmış bunlar hiç bişiy yapmıyo vermıyoNerde yaşıyorsun? Test ne zaman yapıyorlar orda
Sanmam canim her ay adete 6-7 gun kala cikar benim. Neyse hayirlisi
Allah öyle veriyoki sabrını sen bime kendine cnm şaşırıp kalıyosun bu bn miyim diyeMaşallah çok sabırlısın canım, 4'e kadar ümidini yitirmemişsin. Ben 1.yi nasıl sonuç beklicem diye şimdiden dokuz doğuruyorum.
cnm tum adet belırtılerını yasayabılırız muhım olan sonunda olmamak benımde bıraz ağrım var bak bugun ama bıldıgın zevk alıyorum cok saçma ama bunu belırtıden saymak ıstıyorum hıcbırsey hissetmemek daha uyuz edıyo ınsanı cunku bence sende sıvılcelerıne bak mutlu ol:)Sanmam canim her ay adete 6-7 gun kala cikar benim. Neyse hayirlisi
Kızzzzz bn hamileyim sivilce doldu Yüzüm karamsar olma :) hamilesin
cnm tum adet belırtılerını yasayabılırız muhım olan sonunda olmamak benımde bıraz ağrım var bak bugun ama bıldıgın zevk alıyorum cok saçma ama bunu belırtıden saymak ıstıyorum hıcbırsey hissetmemek daha uyuz edıyo ınsanı cunku bence sende sıvılcelerıne bak mutlu ol:)
cnm yazmısmıydın bıturlu hatırlayamdım sımdı senın 5.gun transferımı sunun ıcın dıcem senın 11ınde benım 12sınde trasnfer gel ortak bı gun belırleyelım ıste ctesı yapalım gıtsın ne dersın:)Tamam canim moral bozmak yok
Harikasın. hiç ümitsizliğe düştüğün olmadı mı ya bunda da olmazsa veya hiçbirinde olmazsa diye?Allah öyle veriyoki sabrını sen bime kendine cnm şaşırıp kalıyosun bu bn miyim diye
cnm yazmısmıydın bıturlu hatırlayamdım sımdı senın 5.gun transferımı sunun ıcın dıcem senın 11ınde benım 12sınde trasnfer gel ortak bı gun belırleyelım ıste ctesı yapalım gıtsın ne dersın:)
4. Gün embriyo su canım saliya verdilerSenin demi 3gün embriyosuydu canım,cumartesi Değilmi transfer günün ,bana Çarşamba dediler test gününü
Aynen CNN Katılıyorum :) kendi kendini motive et bebeğinle konuş babanı seviyoruz de oda bizi seviyo de bak sana bunu alıcam seninle şunu yapıcaz de ama gercekten o bi belirti veriyo bilmiyom bnm bebegim bi belirti veriyo yada bna öyle geliyo : DValla super moral kaynagisiniz. Bu ortamda negatifi alsam da heralde siriticam sayenizde:))
Herkese iyi geceler tatli ruyalar:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?