• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Mayıs-Haziran-Temmuz Tüp Bebek Düşünenler

Cnm.neden hersey bitmis gibi konustunki:KK43: 5tane var onlara genetik uygulanmicak mo?
5 güne kalan Olurmu ki zaten 5 tane bugün ikinci gün[/QUOTE]
Olur canım neden olmasın gider belkı allahın izni ile
Valla yaa ben ztn kimsenin hakliliginda degilm ki iki tarafta belkide suclu ya da kendine gore hakli ne farkeder biz burda gerginlikten ztn bi
hal olmusuz uzmeyelim birbirimizi gercktn uc
gunluk dunya ya.. bide bukdr uzuntumz
skntimz varken baska kavgalara kimsenin
gucu yok:KK43: benim bugun3.gunum gunler gecmiyo bugun cok yurudm diuemi ne suan full yatiyorum kasiklarimda enteresan bi agri var pismanim cok gezdigime:KK43: birde gunler ilerledikce korkumda artiyo ya gene o negatif yazisini gorcm diye
Ya niye negatife şartlıyorsun kendini.?
Bence de Hoppa

Kusura bakmayın son günlerde topiğinize girip çıkar oldum, sizlere hayırlı dualar edemeden ciddi konular hakkında ikazlarda bulunmak zorunda kaldım, Hakkınızı helal edin, istemeden sizlerin gerilmesine neden oldum.

Burda Paylaşım yapan herkes inşallah hayırlısıyla bebeklerine kavuşur, Allah tez zamanda kucaklarınızı doldursun inşallah:KK36:

Hiçbiriniz inancınızı yitirmeyin. Allah'ın izniyle olacak inşallah:nazar:

inşallah.birçogu pozitifi aldı.inşallah bizlerde alıcaz.

bütün gün canım çıktı ya oğlan hiç durmuyor parka gittik indi bindi kalktı ben pert oldum bide progestan acayip uyku yapıyor gece ağladıkca nasıl kalktığımı bilmiyorum yataktan
kaç yasında oglun?benimkide 4 ta yattı gece

5 güne kalan Olurmu ki zaten 5 taolsuugin ikinci gün
Oyle deme cnm rabbimize siginacaz bak ben hergun bebeklerime 7 ayetel kursi okudum
ezberden bildigim en buyuk dua bu birde cok
etkili okuyup allahima emanet ettim..[/QUOTE]
Ne güzel ama inancımı kaybettim artık dua bile edemiyorum kitlendi hersey hiç kimseyle konusmadim yemedim içmedim sadece buraya yazıyorum ALLAH afetsin beni

Canım Belinda... Söylemek istedigim aklımdan gecen herseyi söylemişsin. Benim gibi Düşünen insanlar görünce icim rahatlıyo.. Keyfimizi kaçırmayalım, guzel gelişmelerden bahsedelim

Canım Belinda... Söylemek istedigim aklımdan gecen herseyi söylemişsin. Benim gibi Düşünen insanlar görünce icim rahatlıyo.. Keyfimizi kaçırmayalım, guzel gelişmelerden bahsedelim
Canimsinz:) insallah rabbim guzl haberlerle yuzumuzu guldursun yaa ben pozitif olmakta diretiyorum hernekdr pek bi belirti yasamasamda.. birde su oruc belirsizligi var kararliyim ctesi gunune kdr tutacam insallah ta pozitif cikarsa sonucum insallah sorasinda napsak? sen ne dusunuyosunz?

Canimsinz:) insallah rabbim guzl haberlerle yuzumuzu guldursun yaa ben pozitif olmakta diretiyorum hernekdr pek bi belirti yasamasamda.. birde su oruc belirsizligi var kararliyim ctesi gunune kdr tutacam insallah ta pozitif cikarsa sonucum insallah sorasinda napsak? sen ne dusunuyosunz?

Tutacak misin ciddi misin? Ya pozitifse ve bisey olursa? Doktoruna sordun mu canim? Ben de persembe sabahi yapsam test diyorum duruma gore niyetlenirim .

ER=556877] B belinda87 [/USER] sende belirti varm

Eşim de canım sorun inan bana unutuyorum bu sefer biraz farklı gibi ama 3.3.deneme de farklıydı o yüzden kan testini bekliycem
Pek yok cnm ya bugun cok dolastim disarida
baya bi yol yurudum fln ondan olsa gerek kasiklarimda bi siskinlik agri vardi dinlenince o da gecti suan gene bisy yok:)

Tutacak misin ciddi misin? Ya pozitifse ve bisey olursa? Doktoruna sordun mu canim? Ben de persembe sabahi yapsam test diyorum duruma gore niyetlenirim .
Senin transfer 11inde benim 12sinde sen yaparsan bende yaparim herturlu dicem ama:)))) cok erken yaaa valla topa tutarlar bizi

Oyle deme cnm rabbimize siginacaz bak ben hergun bebeklerime 7 ayetel kursi okudum
ezberden bildigim en buyuk dua bu birde cok
etkili okuyup allahima emanet t
Ne güzel ama inancımı kaybettim artık dua bile edemiyorum kitlendi hersey hiç kimseyle konusmadim yemedim içmedim sadece buraya yazıyorum ALLAH afetsin beni[/QUOTE]
Zor zamanlar geciriyoruz.. allaha kusulurmu
hic ama bazen oyle bi ruh haline girebiliyoruzki
dua etmek gelmiyo icimzden anliyorum seni..
ama bizler kuluz bunu unutmicaz ve
siginacagimz tek kapi orasi.. sen yine et duani bak goreceksinki manevi olarak nekdr rahatlicaksin

Ben persembe Gününe kadar bi test yapacam sanırım dayanamıcam. Eger hamile olursam tutmam. Borcum olsun günü Gününe öderim insallah. Bebeklere bise olur diye korkarım cok uzun süre cünkü, susuzluk problem yaratır. Bide ben bi bant kullanıyorum. Estrofem in bant hali, hormon yani. O takılıyken tutulabilir mi onu da bilemedim. Vücuda bi giris oluyo ya

Ben persembe Gününe kadar bi test yapacam sanırım dayanamıcam. Eger doktorum.nrsam tutmam. Borcum olsun günü Gününe öderim insallah. Bebeklere bise olur diye korkarım cok uzun süre cünkü, susuzluk problem yaratır. Bide ben bi bant kullanıyorum. Estrofem in bant hali, hormon yani. O takılıyken tutulabilir mi onu da bilemedim. Vücuda bi giris oluyo ya
Aa ne bandi ne ise yariyo neden ben
kullanmadim:/ ya hamile kalirsam bende
tutmam en kotu 1 gun tut 1 gun tutma yaparim
tabi doktorum ne der o da cok onemli ama sindi ortada daha hicbsy yokken nasil birakayim orucu:( test icinde fazla erken sizin transfer olali cok oldu yapsaniz yeridir ama benim persembe gunu 6.gunum cikarmi? Valla yaptircaksinz en sonunda bana su testi:)

Senin transfer 11inde benim 12sinde sen yaparsan bende yaparim herturlu dicem ama:)))) cok erken yaaa valla topa tutarlar bizi

:)) cok hossun.. Ben de orucum bosa gitmesin derdindeyim.. Yapmazsam zaten tutmak risk olur heralde offf ne zor:(
Sence birkac gun bu sebebpten tutmamak nasil olur? Ben bu yasima kadar cok sukur birakmadim orucumu ama bu farkli bir durum ve kafam karisik.

Aa ne bandi ne ise yariyo neden ben
kullanmadim:/ ya hamile kalirsam bende
tutmam en kotu 1 gun tut 1 gun tutma yaparim
tabi doktorum ne der o da cok onemli ama sindi ortada daha hicbsy yokken nasil birakayim orucu:KK43: test icinde fazla erken sizin transfer olali cok oldu yapsaniz yeridir ama benim persembe gunu 6.gunum cikarmi? Valla yaptircaksinz en sonunda bana su testi:)

Gel persembe sabahi yapalim:)) haha

Back