- 18 Ocak 2012
- 8.284
- 3.937
- 448
5 güne kalan Olurmu ki zaten 5 tane bugün ikinci gün[/QUOTE]Cnm.neden hersey bitmis gibi konustunki 5tane var onlara genetik uygulanmicak mo?
Olur canım neden olmasın gider belkı allahın izni ile
Ya niye negatife şartlıyorsun kendini.?Valla yaa ben ztn kimsenin hakliliginda degilm ki iki tarafta belkide suclu ya da kendine gore hakli ne farkeder biz burda gerginlikten ztn bi
hal olmusuz uzmeyelim birbirimizi gercktn uc
gunluk dunya ya.. bide bukdr uzuntumz
skntimz varken baska kavgalara kimsenin
gucu yok benim bugun3.gunum gunler gecmiyo bugun cok yurudm diuemi ne suan full yatiyorum kasiklarimda enteresan bi agri var pismanim cok gezdigime birde gunler ilerledikce korkumda artiyo ya gene o negatif yazisini gorcm diye
inşallah.birçogu pozitifi aldı.inşallah bizlerde alıcaz.Bence de
Kusura bakmayın son günlerde topiğinize girip çıkar oldum, sizlere hayırlı dualar edemeden ciddi konular hakkında ikazlarda bulunmak zorunda kaldım, Hakkınızı helal edin, istemeden sizlerin gerilmesine neden oldum.
Burda Paylaşım yapan herkes inşallah hayırlısıyla bebeklerine kavuşur, Allah tez zamanda kucaklarınızı doldursun inşallah
Hiçbiriniz inancınızı yitirmeyin. Allah'ın izniyle olacak inşallah
kaç yasında oglun?benimkide 4 ta yattı gecebütün gün canım çıktı ya oğlan hiç durmuyor parka gittik indi bindi kalktı ben pert oldum bide progestan acayip uyku yapıyor gece ağladıkca nasıl kalktığımı bilmiyorum yataktan