Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar çok mutlu olduk bugun insallah kandada sonuclar güzel cıkar
Pazartesi............ pamuk prenses,...... hosmn(tekrar)…….sevda yolcucu
Salı.........neva (tekrar)
Çarşamba..........reyyan87
Perşembe.........kimyayas...arwen.....heveslebekleyen
Cuma ...........hayat15....68lim
Cumartesi....
Pazar......belinda87
eklemek isteyen varsa soylesın kızlar ç reyyan87 sen kan verdın galıba ama carsambaydı değiılmi test gunun
Bhcg m 302 cnm hamileyimmmmmmm... inşallah kese kalp atışı vs de ii giderPamuk prenses nerdesin canım benim inşallah güzel haber ver bana umut ol
Bence gelsin ikizler tebrik ederim canım kucağına almak nasip etsin Rabbim inşallah çok güzel haber bir saat sonra ben alicam sonucu ne olur dua et korkuyorum çokHamileyimmmmmmmmmmm çok şükür Allahımaaa ....kızlar darısı bekleyenlere... değeriim 302 nasıl sizce???
Ben de hamileyimmm bhcgm 302 çıktıııKızlar veremedim ben bugün kan, iğne için gittim sağlık ocağına sabah 10 a kadar alıyoruz kanı dediler, geç kalmışım.:) yarın sabah erkenden gidicem, doktorum gerek yok dedi ikinci kan testine ama kan aldırasım mı var ne.:))))
Canım gerek yok dediyse aldırma bebeklere gitsin o kan tüpe gideceğine hem lazım sana bir sürü kan çok istiyorsan idrar testi yap bolca çiş lazım deil nede olsaKızlar veremedim ben bugün kan, iğne için gittim sağlık ocağına sabah 10 a kadar alıyoruz kanı dediler, geç kalmışım.:) yarın sabah erkenden gidicem, doktorum gerek yok dedi ikinci kan testine ama kan aldırasım mı var ne.:))))
harikaaaaaHamileyimmmmmmmmmmm çok şükür Allahımaaa ....kızlar darısı bekleyenlere... değeriim 302 nasıl sizce???
Hamileyimmmmmmmmmmm çok şükür Allahımaaa ....kızlar darısı bekleyenlere... değeriim 302 nasıl sizce???
Canım gerek yok dediyse aldırma bebeklere gitsin o kan tüpe gideceğine hem lazım sana bir sürü kan çok istiyorsan idrar testi yap bolca çiş lazım deil nede olsa
Hamileyimmmmmmmmmmm çok şükür Allahımaaa ....kızlar darısı bekleyenlere... değeriim 302 nasıl sizce???
Her zamanki adet belirtilerinden oldu mu canım sende? Mesela bende her adetten 4-5 gün önce sivilce çıkar kocaman. Acaba hamile kalınca da çıkar mı çok merak ediyorumKasik ağrısı ilk gunlerde bendede olmustu sonra adet agrisina benzer belirtilerim oldu inşallah hepninizin hamile haberlerini alırız
Bhcg m 302 cnm hamileyimmmmmmm... inşallah kese kalp atışı vs de ii gider
ooooooooh masallah allah kucagına almayı nasib etsin canım, hoplayıp zıplamaHamileyimmmmmmmmmmm çok şükür Allahımaaa ....kızlar darısı bekleyenlere... değeriim 302 nasıl sizce???
Her zamanki adet belirtilerinden oldu mu canım sende? Mesela bende her adetten 4-5 gün önce sivilce çıkar kocaman. Acaba hamile kalınca da çıkar mı çok merak ediyorum
Süper Bende tebrik ederim.. Ben yeniyim daha. Nasipse temmuz adetimde basliycaz bizde..umut umut daha çok umutooooooooh masallah allah kucagına almayı nasib etsin canım, hoplayıp zıplama
Pamuğum çok sevindim. Değerin süper. İkiz mi acaba? Artık bol bol dua et bizim için de. Sağlıkla kucağına aldığını da duyalımHamileyimmmmmmmmmmm çok şükür Allahımaaa ....kızlar darısı bekleyenlere... değeriim 302 nasıl sizce???
Bhcg m 302 cnm hamileyimmmmmmm... inşallah kese kalp atışı vs de ii gider