• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Mayıs-Haziran-Temmuz Tüp Bebek Düşünenler

kızlar çok mutlu olduk bugun insallah kandada sonuclar güzel cıkar
Pazartesi............ pamuk prenses,...... hosmn(tekrar)…….sevda yolcucu
Salı.........neva (tekrar)
Çarşamba..........reyyan87
Perşembe.........kimyayas...arwen.....heveslebekleyen
Cuma ...........hayat15....68lim
Cumartesi....
Pazar......belinda87
eklemek isteyen varsa soylesın kızlar ç reyyan87 sen kan verdın galıba ama carsambaydı değiılmi test gunun

Kızlar veremedim ben bugün kan, iğne için gittim sağlık ocağına sabah 10 a kadar alıyoruz kanı dediler, geç kalmışım.:) yarın sabah erkenden gidicem, doktorum gerek yok dedi ikinci kan testine ama kan aldırasım mı var ne.:))))

Hamileyimmmmmmmmmmm:anneadayı: çok şükür Allahımaaa ....kızlar darısı bekleyenlere... değeriim 302 nasıl sizce???
Bence gelsin ikizler tebrik ederim canım kucağına almak nasip etsin Rabbim inşallah çok güzel haber bir saat sonra ben alicam sonucu ne olur dua et korkuyorum çok :(

Kızlar veremedim ben bugün kan, iğne için gittim sağlık ocağına sabah 10 a kadar alıyoruz kanı dediler, geç kalmışım.:) yarın sabah erkenden gidicem, doktorum gerek yok dedi ikinci kan testine ama kan aldırasım mı var ne.:))))
Ben de hamileyimmm bhcgm 302 çıktııı

Canım gerek yok dediyse aldırma bebeklere gitsin o kan tüpe gideceğine hem lazım sana bir sürü kan çok istiyorsan idrar testi yap bolca çiş lazım deil nede olsa :KK70::KK70::KK70:

Kasik ağrısı ilk gunlerde bendede olmustu sonra adet agrisina benzer belirtilerim oldu inşallah hepninizin hamile haberlerini alırız:KK54:
Her zamanki adet belirtilerinden oldu mu canım sende? Mesela bende her adetten 4-5 gün önce sivilce çıkar kocaman. Acaba hamile kalınca da çıkar mı çok merak ediyorum

Her zamanki adet belirtilerinden oldu mu canım sende? Mesela bende her adetten 4-5 gün önce sivilce çıkar kocaman. Acaba hamile kalınca da çıkar mı çok merak ediyorum

O sivilce bende de çıkar canım, adetim geliyorum der sivilcelerle..ama çıkmadı ben de bu ay, meğer bebeğim geliyormuş.

Pazartesi............ pamuk prenses,...... hosmn(tekrar) …….sevda yolcucu
Salı.........neva (tekrar)
Çarşamba..........reyyan87
Perşembe.........kimyayas...arwen.....heveslebekleyen
Cuma ...........hayat15....68lim
Cumartesi....orlando
Pazar......belinda

merhaba bugün kontrolüm vardı,dr.muayne edip transfere hazırsın dedi ama ben 1 kez daha denemek istedim bu ay folikül yoktu,bu ayı geçtik önümüzdeki ay gidicem eğer 2-3 folikül olup birden fazla yumurta büyürse opuya gircem bi tane daha koyabilirmiyiz diye,eğer yumurta tek olursa opu ya girmem o zaman, önümüzdeki ay tek embriyoyu denicez bakalım.şimdi sizce o zamana kadar kendim ne yapsam bugün adetimin 2.günü ,incir kürümü denesem yada ne önerirsiniz,yumurta olsun yada sayısı için.

Back