2015 Mayıs-Haziran-Temmuz Tüp Bebek Düşünenler

Cumartesi ben varim canim ama persembe sabahi yapsam cok erken mi olur diye dusunmuyor da degilim. En azindan bosuna orucimu birakmam diyorum . 5. Gun embryol. normal test gunum 20 haziran
Senin transfer hangi gundu benimde 12sinde
oldu persembe cok erken olmazmi cikacagini
bilsem yapacamda bilmiyorunki hic agrimda
yok ztn.. bugunde bi disari ciktim masallah
ipini koparanlar gibi birsuru yol.yurudum dolastim bilemiyorum

Canım haklısın. Bu süreç çok zor işte. Senin arkadaşın kime gittiğini biliyor musun. İstanbul yakın bir buçuk saat falan sürer tahminim.

Senin transfer hangi gundu benimde 12sinde
oldu persembe cok erken olmazmi cikacagini
bilsem yapacamda bilmiyorunki hic agrimda
yok ztn.. bugunde bi disari ciktim masallah
ipini koparanlar gibi birsuru yol.yurudum dolastim bilemiyorum

Benim transfer gunum 11 haziran canim. Test gunum de 20 haziran. Persembe cikmaz diyorsaniz hic bulasmadan beklerim

Arkadaslar bugün transferin 2. Günü sürekli evde yatıyorum arada geziyorum sacaba karşı komşu ya gecsem oturmak için nasıl olur sizler sürekli yattıniz mi
Benimde bugün ikinci günüm canım aynı gün olduk sanırım,ben kişisel ihtiyaçlarım dışında birşey Yapmıyorum,fırsat bulunca yatıyorum ama genelde oturarak geçti,dışarda sokaktada yürüdüm bi saat sonrada Uçağımız var,arabaya falan da bindim ama tedirgin Değilim diyemem.birde ikingündür kasık ve bel ağrısı var sende de oldumu?

Canım haklısın. Bu süreç çok zor işte. Senin arkadaşın kime gittiğini biliyor musun. İstanbul yakın bir buçuk saat falan sürer tahminim.
Hic bilmiyorum kime gittigini canim.allah kolaylik versin ama once karar ver insallah başlamak bitirme nin yarisi

OTE="orlando, post: 41391577, member: 195627"]Benim transfer gunum 11 haziran canim. Test gunum de 20 haziran. Persembe cikmaz diyorsaniz hic bulasmadan beklerim[/QUOTE]
5.gUn dimi? Yani ben ctesi yapayim diyorum en erken test belki cuma bi idrar testi yaparim hani negatif cikacaksada bi on kirilma yasarim kanda kut diye negatifi almaktansa

Dunuttum.manda mahzur yok ama cok yurumen dogru degil. Ara ara dinlenseydin keske. Aksam uzan bari biraz:) bu ne enerji:))
Ya sorma bide agrim sizim olmayinca resmen sureci unuttum.adeta resmen dusuncesizce takildim arkadaslarla rabbime emanet ztn nedense umudumu kaybettim ben biraz bukdrbelirti olmamasi normal degil cunku insanin azcik karni burkar aazcik kasilir fln yok

Pamukçummmm tebrikler:) haftanın açılışı senden geldi. Değerin süper insallah sende de ikizler geliyodur. Sevda yolcusu sıra sende, senin sonucu bekliyoruz

Birbirinizle helallesin.ancak kimsenin her hangi birini istememe hakki yok.farkindaysaniz kimse yorum bile yazmiyor.aranizdaki problem.kimsenin ikiniz hakkinda bir dusuncesi yok.sahsen konunun uzatilmasindan yana dagilim.birbirinize cvap yazmayin,birakin oldugu gibi kalsin.haa cok rahatsiz olduysa birimiz bu ben de olabilirim kendim ceker giderim

Arwenn biz bu test tarihini bekleyebilecek miyiz:)
Hafif bir gevseme mi hissediyorum hevesli?valla ben zaten verilen tarihten iki gun erken yapmis olucam.sen de bana arkadas ol isterim.az once annemi gecirdimmemlekete.gider ayak soyledim,kizdi bana su testleri hic soylendiginde yapmiyosun oynattin kafayi dedi...

Her zamanki adet belirtilerinden oldu mu canım sende? Mesela bende her adetten 4-5 gün önce sivilce çıkar kocaman. Acaba hamile kalınca da çıkar mı çok merak ediyorum

bende sivilcede çıkmıştı hatta tutmadi diye cok üzüldüm bide ikide bir tuvalete gidiyordum

Maddi manevi tukeniyoruz evet ancak yasa takilmamak lazim.38 yasindayim ve tutmazsa tekrar deniycem..

Arkadaslar bugün transferin 2. Günü sürekli evde yatıyorum arada geziyorum sacaba karşı komşu ya gecsem oturmak için nasıl olur sizler sürekli yattıniz mi
Transferden sonra 1 saat yatirdilar ve ertesi gun ise basladim canim.doktorum baslayabilirsin defi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…