- 29 Mart 2010
- 506
- 317
- 123
S sevdayolcusu inşallah sen ve bugün test yapacak arkadaşlar hepiniz pozitif alırsınız
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Haklısın insan adım atmaya korkuyor allah yardım etsin kardeşim zor işler benim 2. Deneme bizde sayı çok az 100.000 we güçsüz yawrularim inşallah bu kez anneleri onlar için ameliyat oldu histeroskopi rahimini cizdirdi rahat yerlessinler diye umarım beni kirmazlar we inşaallah senin de pozitif olur Rabbim kimseyi bu yolda birakmasinTşkler canım cevabın için 4. Deneme evet hastanede bana da dediler ertesi gün işe gidebilirsiniz diye ama 3 kez negatif yaşadığım için sürekli tedirginim bizde sorun azosperm eşim
Allah razı olsun canım benim inşaallahS sevdayolcusu inşallah sen ve bugün test yapacak arkadaşlar hepiniz pozitif alırsınız
Inşallah son adetin olur canım benim sonra ewladin yada ewlatlarin bir ömür seninle olurKızlar merhaba temmuzda bende başlıyorum. Adet olmamı beliyorum şuan
Doktor bana yatma öyle uzun uzun dedi Yattıkça kurup düşünürsün stres yaparsın bu daha kötü dedi. Benimde transferimin 3. günü işe geldim benArkadaslar bugün transferin 2. Günü sürekli evde yatıyorum arada geziyorum sacaba karşı komşu ya gecsem oturmak için nasıl olur sizler sürekli yattıniz mi
Inşallah son adetin olur canım benim sonra ewladin yada ewlatlarin bir ömür seninle olur
bayramda olsan da başlayabilirsin tedaviye ilk gün olsan bayram ertesi adetin 3. günü olur. tedavi de zaten 2.veya 3. gün başlıyor. kaldı ki illa ki bayrama denk gelen transferler ve opular olduğu için merkez açık olur. benim ilk tedavimde geçen yıl kurban bayramında opu olmuştuhadi inşallahh pozitif sonucu alırsın. Bende heyecan yaptım.beklemek zordur, inşallah gülen sen olacaksın.
Bana sorarsan içine hangisi sindiyse onunla başla derim bana göre bu tedawide en önemli şey her zaman moral olarak yanında olabilen bir doktorEurofertil mi? Yeditepe Üniv.Cem Fıcıcıoğlu mu?
Her iki merkez ile cumartesi görüştük. İLk önce Cem bey ile görüştük ben kendisini çok sempatik olumlu moral veren bir doktor olarak gördüm. Hastaneden çıktığımızda eşimle çok iyi şeyler düşünmeye başladık. Yeditepeyi düşünen arkadaşlar için fiyatıda yazayım. Bize 4.750,00-TL + İlaçlar olarak fiyat verdiler.Kredi kartına taksit imkanları var bilginize.
Neyse,
Ordan çıktık Eurofertil'e gittik.(Daha önce 1 yıl önce de görüşmüştük.). Alev Hanım ile görüştük. Kendisi soğuk itici düşündüren bir doktor gibiydi. Orasıda Ramazan kampanyası yapmış 3.900,00-TL+160,00-TL Muayene Ücret+İlaçlar Gibi fiyat verdi.
Eşim şansımız daha yüksek olur diye ikiz istiyor. iki Embryo transferi istiyor.
*Cem Bey olur dedi. İki tane Transfer yapabiliriz dedi.
*Eurofertil Alev Hanım Yasal olarak tek embryo transferi yapabiliriz dedi.
İkiside bir birine yakın fiyatlar verdi. Ama bizim kafamız çok karıştı. Hangi merkezde başlayacağımızı şaşırdık açıkcası. Bilen ve buralarda tüp bebek deneyen arkadaşlardan düşüncelerini ve önerilerini bekliyorum.
**Eşimde sperm hareketsizliği var.Bundan bebeğimiz olmuyor.
Bana sorarsan içine hangisi sindiyse onunla başla derim bana göre bu tedawide en önemli şey her zaman moral olarak yanında olabilen bir doktor
Kasik ağrısı ilk gunlerde bendede olmustu sonra adet agrisina benzer belirtilerim oldu inşallah hepninizin hamile haberlerini alırız
kızlar çok mutlu olduk bugun insallah kandada sonuclar güzel cıkar
Pazartesi............ pamuk prenses,...... hosmn(tekrar)…….sevda yolcucu
Salı.........neva (tekrar)
Çarşamba..........reyyan87
Perşembe.........kimyayas...arwen.....heveslebekleyen
Cuma ...........hayat15....68lim
Cumartesi....
Pazar......belinda87
eklemek isteyen varsa soylesın kızlar ç reyyan87 sen kan verdın galıba ama carsambaydı değiılmi test gunun
Bilmiyorum ki hiç ilk sayfada war kimin nerde tedawi gördüğü belki yardimci olan olurKonuda yeniyim.
Bu merkezlerde tedavi gören arkadaşlar varmı aramızda.
13.de 5. gün embiryosu transferi oldu. Doktor 25 inde test yap dedi ama ben o kadar sabredememmmm . 23 ü diyelim biz :)))sevgı-cmr ve ayşena test gunlerınızı bilmiyoruz