- 9 Mart 2012
- 1.253
- 315
- 163
Kuzummm tamamen çıkmış aklımdan söyleyecektim iğnelere başlayınca ama Yarından itibaren unutma canımKeşke önce deseydin tatlım ya hiç demedim ben Üzüldüm şimdi YARINDAN itibaren söylerim canımcım çok teşekkürler
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kuzummm tamamen çıkmış aklımdan söyleyecektim iğnelere başlayınca ama Yarından itibaren unutma canımKeşke önce deseydin tatlım ya hiç demedim ben Üzüldüm şimdi YARINDAN itibaren söylerim canımcım çok teşekkürler
Aynen öyle canım bende okudum burdan kaç kişi var öyle hamile kalan aslında benimde çevremde var ilk çocukları tüp bebek sonra korunmadılar olmuyor diye oldu ama :) herşeyin hayırlısı canım tüplü yada tüpsüz o güzel hediye gelişinde önemli değil gerisi :)Ca
canım Haklısın hepimiz öyle bugun banada inşallah hamilesin dir denilince bende aynını dedim bi mucize Lazım gibi ama Allah bilir işte son Günler'de malum dizilerden de etkileniyorum SANIRM defalarca tüp bebek deneyenler dizilerde kendiliğinden hamile olunca banada esinlendi öyle :)
Amin canim benim ins ins instabıkı canm mujdelı haberı alalım ınsallah kım once hamıle kalırsa dua etmeye baslasn hamılenın dualası kabul olur derler kım hakkında ne dusunursen allah sana bın fazlasını versın ben burda tedav sırecınde ınsanlarn neler yasadıgını cok ıyı anladım bundan 5 sene once bana deselerdıkı sen tup bebek tedavısı göreceksın gulerdım ruyamda gorsem hayra yormazdım ama buna sukur en azından suan mucadele edebılıyorz buna bınlerce sukur benm bu tedavımde olmazsa mesela bırdahakıne para bulmm cok zor allahım o duruma dusurmesın ınsallah emeklerımızı boşa cıkarmasın
Teşekkür ederim Tamm Canm BenmKuzummm tamamen çıkmış aklımdan söyleyecektim iğnelere başlayınca ama Yarından itibaren unutma canım
Hayırlı olsun inşallah bu son tedavin olurda bebeğine kavuşursun canimMerhaba
ben bu ay 4.denememe başlıyorum inşallah
İzmir kent hastanesi Dilek hanım doktorum
İnşallah hepimiz için hayırlısı olur
aynn öyle valla bende burda soruyorm herseyı ve deneyımlı basından gecmıs arkdaslarının bılgısı suan bana doktorun hemsırenın verdıgı bılgıden daha öne gecıyıorAmin canım inşallah zor süreçler bunlar burda konuşunca insan rahatlıyor
benim iğnede bugün 6.günüm.kasıkalrda belirgin bir ağrım yok şu an.dün kontrole gittim.çarşamba tekrar çağırdı. bugün sabah orgulutran iğneye başladım.kızarıklık ve kaıntı yaptı biraz nomal mi acaba kullanan arkadaşlar sizde de oldu mu?Bende Gonal f Canm bugun 5.gün iğnemi vurdum SE kaçıncı gündesin Benm doktorm beni sadece 6.gün çağırdı ondan önce çağırmadı YARIN kontrole gidicem Allah izin verirse sende kasıklarında Ağrı oluyormu bende hıc olmuyo kasığımda bir his yok
bugun benm 7.günüm canm orgalutranı ben gecen ay kullandım bana yaramadı ama emın ol kımseye zararı olmuyo bı tek bana oldu sanada olmaz yanı suphen olmasn evet kızarklık ve kasıntı yapıyor senın doktorun ne guzel carsamba tekrar cagırmıs ay benmkı cumaya kadar cagırmadı da ama ben bulundugum ılcede bır polıklınıge gıdıp olcturmek ıstıyorm yumurtaları ben klınıgı beklersem catlarım meraktan bu ay bana ctrotıde baslanıcak bu aksam cnm bende cok korkuyorm gecen aykı gıbı orgalutran gıbı yapar dıye ınsallah bu sefer faydasını görurumbenim iğnede bugün 6.günüm.kasıkalrda belirgin bir ağrım yok şu an.dün kontrole gittim.çarşamba tekrar çağırdı. bugün sabah orgulutran iğneye başladım.kızarıklık ve kaıntı yaptı biraz nomal mi acaba kullanan arkadaşlar sizde de oldu mu?
ÇOK YORMA KENDİNİ CANIMsabah işe gelirken yürüyordum yaklasık 1 saat sürüyor ilk defa cok yoruldm ve oturup dınlendım acaba ıgne tedavısıne bı zararı olurmu doktorm bana kendını fazla yorma demıstı benımde her sabah yurumem lazım (pankreas rahatsızlıgımdan dolayı) cok korktum yuruyus anında agrı hıssettm hemen oturup dınlendım ama ınsallah tedavıyı olumsuz etkılemez ben en ıyısı yürümeyeyım kafam karman çorman oldu yıne tedavım yarım kalırsa bumu neden oldu şumu neden oldu dıye kendımde bahane aramaktan korkuyorm
yarın yapacam cnm idrar testini. inşallah silik de olsa çıkaray sacmalama neden ıcıne olumsuz seyşer doğuyo bakalım senın gıbı pozıtıf bır ınsan bana morla veren bır ınsan sımdı olumsuz dusunuyor cok enteresan bence hamılelıkten olabılır bak hamıleyken duygusal olursun aklında olsn herseye aglarsın bence poziitif snuc alacaksın cnm hatta cumartesıyı beklemne gerek yok kı carsamba persembe dahı cıkar herkes 8.gn oğrenıyo sonucunu
CANM yarın 7.gün kanda cıkar ıdrar kafanı karıstırır kanda ufakta olsa cıkr ıdrar yapacaksanda erken gebelık testlerı var bıraz pahalı ondan al dıcem ama bence kan baktır ıdrar ıcın cok erkenyarın yapacam cnm idrar testini. inşallah silik de olsa çıkar
canımmm Allahım büyük sabırlar versin. pgt sanırım genetik inceleme mi oluyor. neden sağlıksız ki ya canım inşallah tez zamanda nasip olur bebişinnselam arkadaşlar. Benimde bu ay 7. tüp bebek tedavim olacak. Ankara Novaart'da. Çoook zor bir süreç. Tedavi değil de zor olan sonucu beklemek, stres yapmak. Eşimde de bende de ciddi bir sorun olmamasına rağmen hiç hamile kalamadım. Son 3 denememi recai pabuccu da yaptırdım PGT ye yollanan emriyoların hiç biri sağlıklı çıkmadı. Transfer gerçekleşmedi yani.
Ailem istanbul'a gitmemi söyledi ama benim içime sinmiyor oralar, evimden uzakta. Bu tedavime başlamadan önce bütün gittiğim doktorları, tedavilerimi tek tek yazıp doktora gösterdim ki benle daha fazla ilgilensin. Hayırlısı bakalım.
gonal f hç bir ey yapmadı ama orgulutran vurunca etrafı kızardı ve kaıntı yaptı ben de bir zararı mı oldu diye korktum.orgulurtan sana etki et etmedi mi? benim ilk denemem bakalım inşallah sorun çıkmaz.bugun benm 7.günüm canm orgalutranı ben gecen ay kullandım bana yaramadı ama emın ol kımseye zararı olmuyo bı tek bana oldu sanada olmaz yanı suphen olmasn evet kızarklık ve kasıntı yapıyor senın doktorun ne guzel carsamba tekrar cagırmıs ay benmkı cumaya kadar cagırmadı da ama ben bulundugum ılcede bır polıklınıge gıdıp olcturmek ıstıyorm yumurtaları ben klınıgı beklersem catlarım meraktan bu ay bana ctrotıde baslanıcak bu aksam cnm bende cok korkuyorm gecen aykı gıbı orgalutran gıbı yapar dıye ınsallah bu sefer faydasını görurum
canım bencede istanbul en doğru seçim olurdu eger ekonomık gucun varsa sahsen benm iznim ve gücüm olsaydı bır dakıka durmaz ıstanbula bahceciye yada acıbadem maslaga gıderdım oralara gıden 10.tedavısınde pozıtıf alanlar var sonucta allah ol derse olur ama canm 7.denemen mıs cok yormuslar senı bu yuzden keske ıstanbul dusunseydın derım ama allahım ınsallah ankarada novaartta kısmet eder hersey bahane canım allah ol desın olucak ınsallahselam arkadaşlar. Benimde bu ay 7. tüp bebek tedavim olacak. Ankara Novaart'da. Çoook zor bir süreç. Tedavi değil de zor olan sonucu beklemek, stres yapmak. Eşimde de bende de ciddi bir sorun olmamasına rağmen hiç hamile kalamadım. Son 3 denememi recai pabuccu da yaptırdım PGT ye yollanan emriyoların hiç biri sağlıklı çıkmadı. Transfer gerçekleşmedi yani.
Ailem istanbul'a gitmemi söyledi ama benim içime sinmiyor oralar, evimden uzakta. Bu tedavime başlamadan önce bütün gittiğim doktorları, tedavilerimi tek tek yazıp doktora gösterdim ki benle daha fazla ilgilensin. Hayırlısı bakalım.
canm bnde bu ay gonal f ve menagon basladım benmkı bu ılacları ılk alısım ama gecen ay puregon kullandım 15 yumurtam 14ml de kaldı bu ay gonal f ıle 3 bır trafta 1dıer trafta toplam 4 yumurtam gorundu arkadan gelenlerı saymıyorum onlar ufak akıbetlerı cumaya bellı olur dedı bıraz uzuldm ama buna sukur yınede dua edıyorm barı bu 4 yumurtam gelıssn dıyeBu sefer hem gonalf 150 vuruyorum hem de merional 75. İlk kez iki iğne birden yapıyorum. Umarım sıkıntı çıkmaz. Yumurtalarım iğnelere çok çabuk cevap veriyor. Eğer planlanan şekilde giderse bu sefer 5. gün pgt yapılıp iyi embriyo çıkarsa sonraki ay transfer edilecek. Psikolojik destek de almayı düşünüyorum. Kötümser yaklaşıp yıkılmayım diyorum ama her seferinde umudum kırılıyor. Merkez ücretsiz danışmanlık veriyormuş. Konuşmayı düşünüyorum ultrasona gidince.
canm bana olan kımsede olması emın ol ben bınde bırlık bır grbum malesef ! ben orgalutran vurulduktan sonra yumurtam yerıne saydı hıc buyumedı zaten orgalutran yumurtanın kendılıgınden buyumesını catlamasını engellıyormus benm kıler zor buyudugu ıcın sanırm orgalutranda vurulunca hıc buyumedı yanı yavaslamadı durdu benmkı bugunde ben cetrotıde baslıcem oda orgalutranla aynı ıgne sadece ısmı farklıymsı buda aynısı olur yumurtalar yerınde sayar dıye cok korkuyorm umarım bu defa bu olumsuzluklar olmaz ama yınede korkuyo ınsangonal f hç bir ey yapmadı ama orgulutran vurunca etrafı kızardı ve kaıntı yaptı ben de bir zararı mı oldu diye korktum.orgulurtan sana etki et etmedi mi? benim ilk denemem bakalım inşallah sorun çıkmaz.