How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

2015 Mayıs-Haziran-Temmuz Tüp Bebek Düşünenler

Inşallah hamilesindir canım güzel haberlerini alırız
esprı yaptm cnm suan tedavı asamasındayım ayrıca esımle aramızda bu ara hıcbır cınsel munasebet yok tedavı esnasında saglıklı olmaz dıye dusunuyorm :) keşke ama ımkansız canm suan adetımden sonra hemen tedavıye basladım hıc bı yaklasım olmadı aramızda:)

Merabalar bende varimmmmmmm haziran ayi bahceci umutta tedavime basliyoru mmmmmmm
merhaba canım hoşgeldın bahcecı umut çok iyi bir klinik bende görustum semra HANIM ıle hatta cembey doktor aradı benı cok begendım cok ılgılendıler ama ben ıstanbulda olmadıgım ıcın cok ıstememe raagmen tekrar adanada basladım tedavıme bahcecının basarısını duydum ve cok övuyorlar ınsallah tedavın hayırlı ugurlu olur bebısle sonuclanır cnm Hoppa

cumatesi sonucu öğrenecem kızlar bende. ama çime olumsuz şeyler geliyor yaaaaa

ay sacmalama neden ıcıne olumsuz seyşer doğuyo bakalım senın gıbı pozıtıf bır ınsan bana morla veren bır ınsan sımdı olumsuz dusunuyor cok enteresan bence hamılelıkten olabılır bak hamıleyken duygusal olursun aklında olsn herseye aglarsın bence poziitif snuc alacaksın cnm hatta cumartesıyı beklemne gerek yok kı carsamba persembe dahı cıkar herkes 8.gn oğrenıyo sonucunu

merhaba canım hoşgeldın bahcecı umut çok iyi bir klinik bende görustum semra HANIM ıle hatta cembey doktor aradı benı cok begendım cok ılgılendıler ama ben ıstanbulda olmadıgım ıcın cok ıstememe raagmen tekrar adanada basladım tedavıme bahcecının basarısını duydum ve cok övuyorlar ınsallah tedavın hayırlı ugurlu olur bebısle sonuclanır cnm Hoppa

ins arkadasim ya agzindan bal damliyo resmen bj konuda ilk senld konustum bu topikte hamis kalirsam ilk sana yazicam bende klinikle ilgili cok guzel seyler duydum birbirimize dua edelim ins

bak herseyde bı hayır var asılama dusunurken bırden burda sohbet edederken tup bebege gectın hersey olumlu gıttı 5.gün emriyosu transfer edıldı otur ayagını havaya dık keyfını cıkar cnm herseyde var bı hayır dusunsene asılama yaptırıcaktın nıyet bırden tup bebege gectın hem allah etmesın bence pozıtıf alacaksın ama allah etmesın negatıf dahıo alsan bence moralını bozmamalısın sonucta 5.gun emrıyoların var dondurulmus ınsallah gerek kalmaz ama senın ıcının daha rahat olması lazım bence

esprı yaptm cnm suan tedavı asamasındayım ayrıca esımle aramızda bu ara hıcbır cınsel munasebet yok tedavı esnasında saglıklı olmaz dıye dusunuyorm :) keşke ama ımkansız canm suan adetımden sonra hemen tedavıye basladım hıc bı yaklasım olmadı aramızda:)
Ozaman yakın zamanda o güzel haberi alalım inşallah diyerek düzeltiyim :)

ins arkadasim ya agzindan bal damliyo resmen bj konuda ilk senld konustum bu topikte hamis kalirsam ilk sana yazicam bende klinikle ilgili cok guzel seyler duydum birbirimize dua edelim ins
tabıkı canm mujdelı haberı alalım ınsallah kım once hamıle kalırsa dua etmeye baslasn hamılenın dualası kabul olur derler kım hakkında ne dusunursen allah sana bın fazlasını versın ben burda tedav sırecınde ınsanlarn neler yasadıgını cok ıyı anladım bundan 5 sene once bana deselerdıkı sen tup bebek tedavısı göreceksın gulerdım ruyamda gorsem hayra yormazdım ama buna sukur en azından suan mucadele edebılıyorz buna bınlerce sukur benm bu tedavımde olmazsa mesela bırdahakıne para bulmm cok zor allahım o duruma dusurmesın ınsallah emeklerımızı boşa cıkarmasın

Ozaman yakın zamanda o güzel haberi alalım inşallah diyerek düzeltiyim :)
ay i,nşallah canm hepimizin tedavısı aynı zamanlara denk gelıyor 3 aylarda tedavıye basladık yada baslayacagız allahım tdavımızıde duyaalrımızı da boşa cıkarmaSIN ISTEYEN HERKESE VERSIN

canm hafta sonuna denk gelsın bırsey olmz bende onu bu ay cok dusundum ama tedavıye 2.yada 3.gunu baslanıyor rahat ol adet oldugun ılk gun ara klınıgı ben de 1.gunu gıttım normalde 2.gun gıdılır 1.gün gittim recetemi yazdılar 2.gunu basladım yanı bunları dusunme cnm hafta sonuna denk gelse dahı mutlaaka pazartesı gıdersn kurtarırsın yanı
Bunu söylediğin çok iyi oldu canım valla bende kara kara düşünüyordum nasıl olucak diye. Teşekür ederim Allah razı olsun canım.

ay i,nşallah canm hepimizin tedavısı aynı zamanlara denk gelıyor 3 aylarda tedavıye basladık yada baslayacagız allahım tdavımızıde duyaalrımızı da boşa cıkarmaSIN ISTEYEN HERKESE VERSIN
Amin canım inşallah zor süreçler bunlar burda konuşunca insan rahatlıyor

Bunu söylediğin çok iyi oldu canım valla bende kara kara düşünüyordum nasıl olucak diye. Teşekür ederim Allah razı olsun canım.
NE DEMEK canm sendende allah raz olsun kafana takılan herseyı sorabılırsın ben yardımcı olamazsam dıger arkdaslarımız herkes elınden gelenı yapar emınım benmde aynı sey basıma gelmişti sanstan ya cumartesı adet olursam gece pazar kapalı gıdmezsem dıye cok dusundum ama klınık demıstı 3.gune kdar gelebılırsınız dıye sımdı bekle bakalım adet gununu belkıde adet olmaz kendılıgınden hamıle kalırsn neden olmasın allahım ol der se olur

NE DEMEK canm sendende allah raz olsun kafana takılan herseyı sorabılırsın ben yardımcı olamazsam dıger arkdaslarımız herkes elınden gelenı yapar emınım benmde aynı sey basıma gelmişti sanstan ya cumartesı adet olursam gece pazar kapalı gıdmezsem dıye cok dusundum ama klınık demıstı 3.gune kdar gelebılırsınız dıye sımdı bekle bakalım adet gununu belkıde adet olmaz kendılıgınden hamıle kalırsn neden olmasın allahım ol der se olur
Teşekür ederim canım yardımların için. Doğru diyorsun ama yinede hamile olduğum düşüncesi oluşmuyor bende sonucları öğrendikten sonra

Merhaba
ben bu ay 4.denememe başlıyorum inşallah
İzmir kent hastanesi Dilek hanım doktorum
İnşallah hepimiz için hayırlısı olur

CNM BENM menagonun tozu bıtmıs suyu elımde kalmıstı bırsey olmaz demıtı kuzen ama bugun klınık aa neden dıkkat etmedınız dedı oyle baska suyla karıstırdık bızım sudan kullandık olmaz dedı moralım o an bozuldu ama allaha sıgındım ınsallah önemlı olan tozdur dedım sonucta tozla su karısıyor
Aaa yapma kuzum yaa şimdi bu Hemşireleri napalım biz :KK34::KK34::KK34: deli olucam yaa neyse canım bundan sonra dikkat edersin hem Dediğin gibi önemli olan toZdur Rabb'ime sığın sen içini ferah tut kuzum iğnelerini vurunurkende hep ya Şafii Allah'ım sen Şafi isminle şifasını ver de ben hep öyle Yaptım ;)

arkadaşlar merhaba herkese kolay gelsin güzel haberler inş. bende bu ay sonu dondurulmuş bi tane yavrum var onu deneyeceğim inş. 4.deneme olacak... inş. bu sefer kavuşurum bebeğime.. o kadar zor bi süreç ki çok şükür rabbim dayanma gücü veriyor.. herkese sağlıklı hamilelikler diliyorum..

H
Merhaba
ben bu ay 4.denememe başlıyorum inşallah
İzmir kent hastanesi Dilek hanım doktorum
İnşallah hepimiz için hayırlısı olur
hayırlı olsun Canm umarım BI son tedavin olur biran önce meleğine kavuşursun sende mübarek 3aylarda başlayacaksın SANIRM hepimize bereketli gelir inşallah mübarek 3aylar

arkadaşlar merhaba herkese kolay gelsin güzel haberler inş. bende bu ay sonu dondurulmuş bi tane yavrum var onu deneyeceğim inş. 4.deneme olacak... inş. bu sefer kavuşurum bebeğime.. o kadar zor bi süreç ki çok şükür rabbim dayanma gücü veriyor.. herkese sağlıklı hamilelikler diliyorum..
İnşallah kavuşursun bebeğine bu son tedavin olur canım mübarek 3ayların yüzü hürmetine tedavilerimiz bereketli hayırlı gelir inşallah Benm 2.tedavim bugun 6.günüm hayırlısıyla inşallah bu sefer tedavim olumlu sonuçlanır

Aaa yapma kuzum yaa şimdi bu Hemşireleri napalım biz :KK34::KK34::KK34: deli olucam yaa neyse canım bundan sonra dikkat edersin hem Dediğin gibi önemli olan toZdur Rabb'ime sığın sen içini ferah tut kuzum iğnelerini vurunurkende hep ya Şafii Allah'ım sen Şafi isminle şifasını ver de ben hep öyle Yaptım :KK66:
Keşke önce deseydin tatlım ya hiç demedim ben Üzüldüm şimdi YARINDAN itibaren söylerim canımcım çok teşekkürler

Ca
Teşekür ederim canım yardımların için. Doğru diyorsun ama yinede hamile olduğum düşüncesi oluşmuyor bende sonucları öğrendikten sonra
canım Haklısın hepimiz öyle bugun banada inşallah hamilesin dir denilince bende aynını dedim bi mucize Lazım gibi ama Allah bilir işte son Günler'de malum dizilerden de etkileniyorum SANIRM defalarca tüp bebek deneyenler dizilerde kendiliğinden hamile olunca banada esinlendi öyle :)

Back