How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

2015 Mayıs-Haziran-Temmuz Tüp Bebek Düşünenler

:KK57::KK57::KK57:Kızlarrrr benim cuma günü opum vardı 21 yumi toplandı 15 i işleme alındı dün embriyologlar aradı 23 ü bizimle iyiler dedi bügünde 15 i bizimle dediler bnde nasıl olur 13 ü dediniz dün bugün nasıl 15 i oldu dedim onlarda biz gnde bi kez Bakıyoruz daha sonra döllenmiş olabilirler bugÜn 15i de bölünmüş dediler kafam çok karıştı bu normal mi acaba yaa
onlar ilk iyleri söylüyorlar bize cok iyi olmayanları ayırıp değerlendiriyorşar onlarda sonradan bölünmeye baslayıp sağlıklı olurlarsa onlarıda dahil edip söylüyorlar .

Merhaba kızlar.. 3 başarısız aşılamadan sonra tüp yapmak istiyordum. Bu şehirde devlette tüp bebek yapan yer yok, özel bir merkez var ama yorumlar iyi değil. Konya novafertil ile görüştüm. Orayı övüyor herkes..
İlaçlar hariç 4250 tl. Muayene ve eşlerin tahlillleri ücretsiz. Ayrıca başka şehirden gidenler için misafirhaneleri varmış o da ücretsizmiş. Benim alimde aşılamadan kalan 48 tane 75lik fostimon ve 1 ovitrelle var dedim. Büyük ihtimal bu laçlar yetecektir dediler. Velhasıl ilaç parası az olur. 5000 tl borc buldum. Sıra eşimin işlerini ayarlayıp gitmekte.. Eşim hazirana kalsın diyor. Ben 10 güne adet olacam o zaman gitmek istiyorum. Hayırlısı artık.. İçim kıpır kıpır rüyamda ikiz bebekler görüyorum. Bir de kalan yumurtaları dondurmak istiyorum sonucta tutmayabilir yeniden sıfırdan baslamak istemem:(

Canım şimdi baktım son uygulamamda bana 5. gün başlanmış orgalutran. Ama kaç mm. olduklarını hatırlamıyorum. Seninde kafanın karışması normal. Özel de yaptırıyorsan o kadar para, sıkıntı vb. doktor hatasından heba olması insanı üzer. Sana tavsiyem: dediğin gibi ultrasonda kaç mm. olduğuna baktır. en az iki doktora görüş sor. bU yöntem doğru mu diye?
benm bugun 7.gunum cnm benmde 7.gun baslanacak ama 7.gun herkesn hemen hmen aynı olmuyo ıste kımı 14ml kımı 12ml ama hemen hemen aynı baslanıyo anladıgm kdarıyla evet bugun vurucam ben artık dogrusuyla yanlısıyla dedıklerını yapayımda ılerıde ben suclanmayım sunu eksık yaptm dıye

cuma günü . . dün ilk kontrolm vardı 6.gündü dünde bana net bir ml vermedı doktor sadece hemsıreye soylerken duydum 3 tane bır tarafta 1 tane dıer tarafta folikul var en buyugu 11.12ml dıyordu duydugum yanı hatta bana bugun cetroıde basla dedı doktorum sonradan hayır yarın basla dıye degıstırdı sonra da cuma cagırdı ben sımdı bulundugum ılcedekı bır ozel hastamneye gıdıp baktırıcam ml e kafam karıstı

Canım Merhaba;
Yazdıklarını okudum sana moral vermek istedim.Seni çok endişeli ve stresli gördüm.
Bak bu kadar tedirgin olmamaya çalış.Demesi basit yapması zor biliyorum, kafanı dağıtacak seni motive edecek şeyler yapmaya çalışsan?Bu stresle yiyip bitireceksin kendini yumişlerde etkilenecek diye korktum.Biliyorsun psikoloji çok önemli.
Ne desemde içini rahatlatsam bilemedim arkadaşım.Ama lütfen içini ferah tutmaya çalış.
Ne yaptın hastaneye gittinmi?umarım biraz daha iyisindir?

Merhaba kızlar.. 3 başarısız aşılamadan sonra tüp yapmak istiyordum. Bu şehirde devlette tüp bebek yapan yer yok, özel bir merkez var ama yorumlar iyi değil. Konya novafertil ile görüştüm. Orayı övüyor herkes..
İlaçlar hariç 4250 tl. Muayene ve eşlerin tahlillleri ücretsiz. Ayrıca başka şehirden gidenler için misafirhaneleri varmış o da ücretsizmiş. Benim alimde aşılamadan kalan 48 tane 75lik fostimon ve 1 ovitrelle var dedim. Büyük ihtimal bu laçlar yetecektir dediler. Velhasıl ilaç parası az olur. 5000 tl borc buldum. Sıra eşimin işlerini ayarlayıp gitmekte.. Eşim hazirana kalsın diyor. Ben 10 güne adet olacam o zaman gitmek istiyorum. Hayırlısı artık.. İçim kıpır kıpır rüyamda ikiz bebekler görüyorum. Bir de kalan yumurtaları dondurmak istiyorum sonucta tutmayabilir yeniden sıfırdan baslamak istemem:KK43:
canm merhaba hayırlı olsn tedavın senınle bız bırlıkte asılama yaptırmıstık aynı zamanda yanlıs hatırlamıyorsam bende senı uzun zmandır goremıyordm hatta merak etmıyorda degıldm arada eskı topiğe sana ve dıer arkdaslara bakıyordm ama kımse gırmıyor artık hapy mealın actıgı topıge seni gördüğüme cok sevındım senınde maddı sorunun vardı benm gıbı seındım bı yerden para denklestırdıgıne canm bende kartlardan yettıgı yere kadar denıcem bu arada benım ılkı tedavı ıptal oldu gecen ay bu ay yenı tedavı 7.gundeyım cnm ben ankadaya gıdıyorm ben senı mersın dıye hatırladm ama mersın degılmıssın sanırm

du
Merhaba kızlar suan hastanedetim teansfer için beklıyorum,sizdende dua beklıyorum:-)
dualrımız senınle canım durumdan haberdar et suan mınıgını almıs olman lazım ınsallah hayırlı sonuclarla burda hamılelık haberını kutlarız bakalım bol hamıleli topık olsn ınsalah buraya yazan herkes 3 ay ıcınde hamıleyımm yazarr

Canım Merhaba;
Yazdıklarını okudum sana moral vermek istedim.Seni çok endişeli ve stresli gördüm.
Bak bu kadar tedirgin olmamaya çalış.Demesi basit yapması zor biliyorum, kafanı dağıtacak seni motive edecek şeyler yapmaya çalışsan?Bu stresle yiyip bitireceksin kendini yumişlerde etkilenecek diye korktum.Biliyorsun psikoloji çok önemli.
Ne desemde içini rahatlatsam bilemedim arkadaşım.Ama lütfen içini ferah tutmaya çalış.
Ne yaptın hastaneye gittinmi?umarım biraz daha iyisindir?
sağol cnm aynen cok fazla takıyorm her ay ılaclarla bosu bosuna pisi pisine tedavım ıptal edılmesınden korkuyorm doktoralarn cok umrunda degıl herkese aynı tedavı uygılanıyor ılkınde böyle oldu ama onlar dokordur dedım bıldıklerı var dedım ne dedılerse yaptm sımdıde ıster ıstmez aynı seyler oluyo ama bu sefer ılaclarım degıstı ona ümitlenıyorm canm stres bılıyorm cok buyuk etken ama buna uzulmesem ınan baska seyler bunu aratmıyor okdar cok skını dert varkı benm yumurtalar belkıde bunan gelısmıyo ve gelısmez böyle devam ederse cunku her sıkıntı benı bluyo anlamadım sınıyo benı rabbm ama ben dayanıcam herseye ragmen guzel temenılern ıcınde cok tskr ederm evet cok guzel tanı koymusun aynn dedıgın gıbıyım canm ve suna emınım BEBEGIMI ALINCA ONUN BENLE OLDUGUNU OĞRENINCE DUNYA YANSA UMURSAMICEM ne aılemı ne esımı kımseyı

du

dualrımız senınle canım durumdan haberdar et suan mınıgını almıs olman lazım ınsallah hayırlı sonuclarla burda hamılelık haberını kutlarız bakalım bol hamıleli topık olsn ınsalah buraya yazan herkes 3 ay ıcınde hamıleyımm yazarr
ayy inşallah yaa.
:anneadayı::anneadayı::anneadayı::anneadayı::anneadayı: hamişlerle dolsun topiğimiz. Yeni topik açarız artık, doğum konuşmaya başlarız. Ne güzel olur.

İlaçlar hariç 4250 tl. Muayene ve eşlerin tahlillleri ücretsiz. Ayrıca başka şehirden gidenler için misafirhaneleri varmış o da ücretsizmiş. Benim alimde aşılamadan kalan 48 tane 75lik fostimon ve 1 ovitrelle var dedim. Büyük ihtimal bu laçlar yetecektir dediler. Velhasıl ilaç parası az olur. 5000 tl borc buldum. Sıra eşimin işlerini ayarlayıp gitmekte.. Eşim hazirana kalsın diyor. Ben 10 güne adet olacam o zaman gitmek istiyorum. Hayırlısı artık.. İçim kıpır kıpır rüyamda ikiz bebekler görüyorum. Bir de kalan yumurtaları dondurmak istiyorum sonucta tutmayabilir yeniden sıfırdan baslamak istemem:KK43:
cnm ınsallah hakkında hayırlısı olur sende benm gıbı asılamada olumsuz alınca yıkılmıstın ben senı oyle hatırlıyorm ınan kendımı unutup senı tesellı etmıstım cunku benm ılk asılamamdı ve sukretmıstm halıme aralık ayında oldu bu sanırm aynı zamandaydı senın asılamanın negatı olugunu hatırlıyorm nasıl yıkıldıgını ozmanda demısm tup bebegı ımkan yok demıstn bende aynı dertten muzdarıptım cok sevındım tupe gectıgıne ınsallah allah gönlune gore verır ıkız bebeklerın olur canm okdar cok ıstıyorsun bunu bılıyorm allahım emeklermızı bosa cıkarmasın

ayy inşallah yaa.
:anneadayı::anneadayı::anneadayı::anneadayı::anneadayı: hamişlerle dolsun topiğimiz. Yeni topik açarız artık, doğum konuşmaya başlarız. Ne güzel olur.
aynen canım ya 2016 ocak-subat-mart annlerı dıye acarız ınsallah :) hayal etmesı bıle guzel Kızkardesım 2015 aralık annelerı topıgınde yazıyor bazen gırıp okuyorm oraları okdar guzelkı gecen hatta bırı yazmıs ay keske korunsaydım denıze gıremıcem bu yaz dıerı yazmıs ya denıze gıremıcez vs 1 saat denıze gırememe konusu konusulmus ve sonra dedım kı ıcımden sunlara bak kmı bılemez kımı bulamaz bızım derdımız ne bunlarn derdı ne kadın keske korunsaydım yazın denıze gıremıcem yazmıs tı ya bız oyle olmayıs işte onlar kolay bulan kısıler bız emınım her gun sukredıerız ıste kımı bılemez kımı bulamaz

KIZLAR midem çok bulanıyor kasık agrısı olur dedı doktorm hıc agrım yok dunde agrım yok dedım olur dedı hata agır ıs yapma agrı kesıcı alma agrın olursa dedı benm hıc agrım yok

KIZLAR midem çok bulanıyor kasık agrısı olur dedı doktorm hıc agrım yok dunde agrım yok dedım olur dedı hata agır ıs yapma agrı kesıcı alma agrın olursa dedı benm hıc agrım yok
canım geçmiş olsun. ben de dünden beri karnım şişti inanılmaz ve rahmim de ara ara yanmalar oluyor. yarın muayeneye gidicem. inşallah kötü bişe yoktur

sağol cnm aynen cok fazla takıyorm her ay ılaclarla bosu bosuna pisi pisine tedavım ıptal edılmesınden korkuyorm doktoralarn cok umrunda degıl herkese aynı tedavı uygılanıyor ılkınde böyle oldu ama onlar dokordur dedım bıldıklerı var dedım ne dedılerse yaptm sımdıde ıster ıstmez aynı seyler oluyo ama bu sefer ılaclarım degıstı ona ümitlenıyorm canm stres bılıyorm cok buyuk etken ama buna uzulmesem ınan baska seyler bunu aratmıyor okdar cok skını dert varkı benm yumurtalar belkıde bunan gelısmıyo ve gelısmez böyle devam ederse cunku her sıkıntı benı bluyo anlamadım sınıyo benı rabbm ama ben dayanıcam herseye ragmen guzel temenılern ıcınde cok tskr ederm evet cok guzel tanı koymusun aynn dedıgın gıbıyım canm ve suna emınım BEBEGIMI ALINCA ONUN BENLE OLDUGUNU OĞRENINCE DUNYA YANSA UMURSAMICEM ne aılemı ne esımı kımseyı
AH Canım ah....Öyle iyi anlıyorum ki seni...
Ben henüz tedaviye başlamadım adetimi bekliyorum.Bu arada testleri falan yaptırdık.Ama bu sürecin çevremdeki insanlar yüzünden ne kadar zor olacağını en başta annemin beni kırmasıyla anladım.Elimden geldiğince kimseye söylemek istemedim,süreç sonuçlanana kadar ama duymayan kalmadı.Ondan başkası beni bu kadar kıramazdı.Bir yandan psikolojim bozuldu her gece rüyamda bu formu görüyorum yada karman çorman bebek rüyaları görüyorum.İş yerinde çalışamıyorum aklımda bir sürü soru.Üstüne eşimde maddiyattan dolayı ertelesek mi diyince tüm bunların tepkisini ondan çıkardım.Hani demişler ya damdan düşenin halinden damdan düşen anlar diye.İşte bu siteyi bulduğumdan beri içimi buraya döküyorum,sizlerin yazılarını okuyorum kimi zaman üzülüyorum kimi zaman seviniyorum buradaki haberlere göre.Ben tedavim boyunca takmama kararı aldım kimseyi.Kendimi rahatlatacak planlar yaptım bu süreçte.Hani sen demişsin ya bebeğimi alınca umursamıycam kimseyi diye.İşte bu işi şimdiye al erteleme.Önce sen ve psikolojin iyi olacak ki hormonların güzelce çalışıp bebişi alabilesin karnına.Biz kafaya taktıkça çevreden daha çok zarar veriyoruz kendimize.
Başını şişirdim canım kusura bakma.Velsahıl kelam hepimizin derdi var,fakat verende alanda Allah.Ondan gelene boynumuz kıldan ince.Dilerim sınavımızı başarıyla veririz ve mükafatı da hayırlı ,sağlıklı evlatlar olur.
Sevgiyle kal.

Arkadaslar ılk sayfaya lıste yaptım sırayla bılgılerınızı yazarmısınız YAŞ KACINCI DENEME MERKEZ VE TRANSFER TARIHI transfer tarıhı bellı degılse tedavıde haydı arkdaslar hepınız bılgılerınızı beklıyorm Batmanbegınn ılk senı yazdım canm bak bakım dogrumu bıldıgım ıcın

Arkadaslar ılk sayfaya lıste yaptım sırayla bılgılerınızı yazarmısınız YAŞ KACINCI DENEME MERKEZ VE TRANSFER TARIHI transfer tarıhı bellı degılse tedavıde haydı arkdaslar hepınız bılgılerınızı beklıyorm Batmanbegınn ılk senı yazdım canm bak bakım dogrumu bıldıgım ıcın
canım transfer edilen embriyonun günü ve kalitesini de yazalım ya olmaz mı
yaş 30 deneme 1 merkez ankada Tüp bebek transfer tarihi 29/04/2015 embr. kalitesi 4aaa

AH Canım ah....Öyle iyi anlıyorum ki seni...
Ben henüz tedaviye başlamadım adetimi bekliyorum.Bu arada testleri falan yaptırdık.Ama bu sürecin çevremdeki insanlar yüzünden ne kadar zor olacağını en başta annemin beni kırmasıyla anladım.Elimden geldiğince kimseye söylemek istemedim,süreç sonuçlanana kadar ama duymayan kalmadı.Ondan başkası beni bu kadar kıramazdı.Bir yandan psikolojim bozuldu her gece rüyamda bu formu görüyorum yada karman çorman bebek rüyaları görüyorum.İş yerinde çalışamıyorum aklımda bir sürü soru.Üstüne eşimde maddiyattan dolayı ertelesek mi diyince tüm bunların tepkisini ondan çıkardım.Hani demişler ya damdan düşenin halinden damdan düşen anlar diye.İşte bu siteyi bulduğumdan beri içimi buraya döküyorum,sizlerin yazılarını okuyorum kimi zaman üzülüyorum kimi zaman seviniyorum buradaki haberlere göre.Ben tedavim boyunca takmama kararı aldım kimseyi.Kendimi rahatlatacak planlar yaptım bu süreçte.Hani sen demişsin ya bebeğimi alınca umursamıycam kimseyi diye.İşte bu işi şimdiye al erteleme.Önce sen ve psikolojin iyi olacak ki hormonların güzelce çalışıp bebişi alabilesin karnına.Biz kafaya taktıkça çevreden daha çok zarar veriyoruz kendimize.
Başını şişirdim canım kusura bakma.Velsahıl kelam hepimizin derdi var,fakat verende alanda Allah.Ondan gelene boynumuz kıldan ince.Dilerim sınavımızı başarıyla veririz ve mükafatı da hayırlı ,sağlıklı evlatlar olur.
Sevgiyle kal.
canm resmen benım duygularımı yasadıklarımı dıle getırmıssın suan aynı seylerı bire bir yasıyorm desem yerıdır aynen bende kafama takılan bırseyı doktorumdan once burda yazıyorm cunku aynı dedıgın gıbı damda dusen mısalı bu yuzden burda yasanmıslıklar var ve herkes oldukca samımı dürüst benımde yanımda bana destek olacak ne aılem var ne kızkardesım bılıyormusun suan belkdıe okuyo kızkardesım bu yazılarımı cunku kendısı 1 nısan transferı suan hamıle ben en buyuk destegı ondan alırım sandım aslında buraya gırıp sormama gerek yoktu yanıbasımda kzıkardesım var dedım ama bana okadar ters okdar kırıcı oldukı ben ona oysa tedavısı boyunca destek oldum kafasında okdar olumsuzlar vardı transfer anından opuya kadar herseyı negatıf dusunuyordu ona oyledestek oldum oyle dua ettım kı herseyde ınan bak hersey guzel olucak pozıtıf olucak vs vs yanı elımden geldıgınce destek oldm ama o bana tedavıye neden basladın hmn rahmı neden dınlendırmedın senın doktorn yanlıs yapıyor e2 ye neden ilk gun baktı vs vs vs ya bı ınsan moral verır onu asla vermedı ben buyum ded ben boyleyım dedı canıman cok sevdıgım yıgenım var 3 yasında kızı onunla telde konusurken bıle 3 yasındakı kızımın kafasını karıstırıyorsn gıbı seylerle kırdı ve suan gorusmuyoruz 1 hafta oldu tedavım basladı baslayalı gorusmuyoruz yanı benm yanımda olması gereken kızkardesım suan kendısı hamıle ya BENI KISKANC OLARAK YARGILADI SEN BENI KISKANIYORSN oldu son sözlerı ve benı engelledı dusunun bunu kızkardesım yaptı ben burda hıc tanımadıgm ınsanlardan medet umarken kendı kzıkardesm kendınsını kıskandıgmı dusunerek benı engelldı

Back