- 18 Haziran 2009
- 925
- 1.243
- 313
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben çok iyi yapiom o taklidi hatta eşim sen sevdin bu işi diyor :)inşaallah en kısa zamanda musmutlu oluruz hepimiz. Bu ay pozitif olalım, tutacak diyelim. Hamile taklidi yapalım
Ben hep olumsuz yaklaştım, olmadı galiba dedim. Bu sefer de olmuş gibi davranacağım.
çok midem bulanıyor cnm ya acaba ılaclardanmıÇOK YORMA KENDİNİ CANIM
olabilir cnm benim de anormal uykumu getirmişti ilaçlar gerçi ben de uykuyu severim ama. bide cnm senin ilaçlar farklı sende farklı şeyler olabilir. yumoşların büyümesi gelişimi de farklı olacaktır. bizimki önce büyütüldü sonra baskılandı. ama sanırım seninki önce baskılanıyor sonra büyüyorçok midem bulanıyor cnm ya acaba ılaclardanmı
aynen canm öyle yapalım ama benm elımde degıl malesef gecen ay 10.gunde ıptal oldu bu ay 10.gunu atlatmak ıstıyorm dıer ay bende cok pozıtıftım ıptal olunca yıkıldım bu yuzden bu ay tereddütle yaklasıyorm herkes bana rahat ol stres yapma dıyor ama gelde rahat ol ıste ben yolun basında takılıp kaldım canm ama buna sukur bınlerce şükür en azından suan hala cabalayabılıyorm en azından azda olsa umudum var hayallerım var buna sukur bın sukurinşaallah en kısa zamanda musmutlu oluruz hepimiz. Bu ay pozitif olalım, tutacak diyelim. Hamile taklidi yapalım
Ben hep olumsuz yaklaştım, olmadı galiba dedim. Bu sefer de olmuş gibi davranacağım.
önce baskılanınca buyumuyo ıste canm bu orgalutran vardıya senın vurdugun benmde vurdugum bu ay farklı ıgne ama o ıgnelerın genelı yumurtayı once catlamasını onlemek ıcınmıs yanı buyuyup catlamasın dıye vuruluyormus o ıgneler e benmkılerde zaten zor buyuyo o baskılayıcıda vurulunca buyume duruyo bunu ben kendım tespit ettm doktor ısrarla bırsey olmaz desede ben korkucam bıran önce buyuseydı su yumoşlar beni dertten öldürücekler aslında yarın yada persembe gunu kozanda bır doktoruma gıdıp olctureyım dıyorm cuma olmayacak cunku strestenolabilir cnm benim de anormal uykumu getirmişti ilaçlar gerçi ben de uykuyu severim ama. bide cnm senin ilaçlar farklı sende farklı şeyler olabilir. yumoşların büyümesi gelişimi de farklı olacaktır. bizimki önce büyütüldü sonra baskılandı. ama sanırım seninki önce baskılanıyor sonra büyüyor
seni çok iyi anlıyorum. 6 denememin 4 ünde transfer gerçekleşmedi. Millet test gününü beklerken ben yarım kalmış tedavimin can sıkıntısını yaşadım. Çok zor zamanlar. Yine tereddüt var içimde ama bu süreci negatiflerle doldurmak, moralmen çökmek de doğru olmaz. İnşallah merkezin psikoloğu da iyidir de bu süreç çok iyi geçer.aynen canm öyle yapalım ama benm elımde degıl malesef gecen ay 10.gunde ıptal oldu bu ay 10.gunu atlatmak ıstıyorm dıer ay bende cok pozıtıftım ıptal olunca yıkıldım bu yuzden bu ay tereddütle yaklasıyorm herkes bana rahat ol stres yapma dıyor ama gelde rahat ol ıste ben yolun basında takılıp kaldım canm ama buna sukur bınlerce şükür en azından suan hala cabalayabılıyorm en azından azda olsa umudum var hayallerım var buna sukur bın sukur
ölçtür içini rahatlat cnm. şimdiden stres yaşama herşey olumluymuş gibi düşünönce baskılanınca buyumuyo ıste canm bu orgalutran vardıya senın vurdugun benmde vurdugum bu ay farklı ıgne ama o ıgnelerın genelı yumurtayı once catlamasını onlemek ıcınmıs yanı buyuyup catlamasın dıye vuruluyormus o ıgneler e benmkılerde zaten zor buyuyo o baskılayıcıda vurulunca buyume duruyo bunu ben kendım tespit ettm doktor ısrarla bırsey olmaz desede ben korkucam bıran önce buyuseydı su yumoşlar beni dertten öldürücekler aslında yarın yada persembe gunu kozanda bır doktoruma gıdıp olctureyım dıyorm cuma olmayacak cunku stresten
inşallah canm sen benm yasadıklarımı yasamıssın fazlasıyla evet benı en ıyı sen anlarsın benm srunum yumurtam orgalutran vb ılaclardan sonra gelısmıyor yerınde sayıyor ama ısrarla doktorum bu ayda verdı bu sefer dıer ıgneyı yazdı ismini unuttum bu aksam baslıyorm umarım buda orgalutran gıbı yumurtayı durdurmaz ben kendı vucudumu en ıyı bılen bırıyım doktora gecen ay orgalutran durdurdu gelısımı desemde bana ınanmıyorlar sanırm erken vuruluyor daha tam gelısmeden baslanınca gelısım duruyo umarım bu ay boyle olmaz bu arada mıdemın bulanması cok arttıseni çok iyi anlıyorum. 6 denememin 4 ünde transfer gerçekleşmedi. Millet test gününü beklerken ben yarım kalmış tedavimin can sıkıntısını yaşadım. Çok zor zamanlar. Yine tereddüt var içimde ama bu süreci negatiflerle doldurmak, moralmen çökmek de doğru olmaz. İnşallah merkezin psikoloğu da iyidir de bu süreç çok iyi geçer.
canım senin durumun ne kadar zormuş ya Allahım yardımcın olsun inşallahseni çok iyi anlıyorum. 6 denememin 4 ünde transfer gerçekleşmedi. Millet test gününü beklerken ben yarım kalmış tedavimin can sıkıntısını yaşadım. Çok zor zamanlar. Yine tereddüt var içimde ama bu süreci negatiflerle doldurmak, moralmen çökmek de doğru olmaz. İnşallah merkezin psikoloğu da iyidir de bu süreç çok iyi geçer.
ah cnm ah keske yapabılsem benm gıbı bu tedavıye cok pozıtıf basayan bırı dahı yıkıldıysa suan 7.6.5.tedavı goren arkdaslarım nsldırlar allah bu yolda hepımıze yardım etsın emeklerımızı bos cıkarmasın sende yarın ıdrar yapma kan testı yaptır dırek kızkardesımın 8.gun 450 ıdı mesela ama o transferden sonra progestan vurdurdu devamlı ondanda cok yuksek olabılırölçtür içini rahatlat cnm. şimdiden stres yaşama herşey olumluymuş gibi düşün
Arkadaşım doktora başlamışsın bir kere. aklına kötü şeyler getirmemeye çalış. ortalama 17 mm olunca orgalutran ya da cetrotide vurululmaya başlanır. Önceden başlamasını bilemiyorum. Doktora sormalısın. Şu anda sadece tedavine odaklan 1 tanecik kaliteli yumurta bile yetiyor, bunu unutma.inşallah canm sen benm yasadıklarımı yasamıssın fazlasıyla evet benı en ıyı sen anlarsın benm srunum yumurtam orgalutran vb ılaclardan sonra gelısmıyor yerınde sayıyor ama ısrarla doktorum bu ayda verdı bu sefer dıer ıgneyı yazdı ismini unuttum bu aksam baslıyorm umarım buda orgalutran gıbı yumurtayı durdurmaz ben kendı vucudumu en ıyı bılen bırıyım doktora gecen ay orgalutran durdurdu gelısımı desemde bana ınanmıyorlar sanırm erken vuruluyor daha tam gelısmeden baslanınca gelısım duruyo umarım bu ay boyle olmaz bu arada mıdemın bulanması cok arttı
canm ıste sorun bu benm yumrtam daha 11ml de ama bana cetroide baslanacak gecen ayda 11ml de baslandı ve 14mlde kaldı 15 yumurta doktoruma bunu anlatmaya calısıyorm acaba bugun vurmasammı yarınmı vursam kafam karıstı bugun vurursam daha ufaklar yıne gelısmezler herkesn doktoru cetrotide yada orgalutranı yumurtası 15.16ml olunca baslıyr benmkı 1mlde dun 1mldeydı bugunde olsn 12.13ml ıcımden bı ses bugun baslama yarın basla dıyorArkadaşım doktora başlamışsın bir kere. aklına kötü şeyler getirmemeye çalış. ortalama 17 mm olunca orgalutran ya da cetrotide vurululmaya başlanır. Önceden başlamasını bilemiyorum. Doktora sormalısın. Şu anda sadece tedavine odaklan 1 tanecik kaliteli yumurta bile yetiyor, bunu unutma.
cnm benm olmuyor ıste erken baslandıgı ıcın olmuyor 1 tane kalıtelı dahı gelısmıyo aslına bakarsan okdar guzel yumurtam vardı gece ay hepsı asker gıbı aynı boyda 15taneydı ama orgalutranı VURDURDUM gelısım durdu erken baslandıgı ıcın bu yuzden korkuyorm işte acaba bugun baslamasam nasıl olur normalde bugun baslamamı soyledı klınık lısteye yazdı ama ben yarın baslasam olmazmı ne de olsa daha benm yumurtalar en fazla 12.13ml dir dun 11ml di en buyuguArkadaşım doktora başlamışsın bir kere. aklına kötü şeyler getirmemeye çalış. ortalama 17 mm olunca orgalutran ya da cetrotide vurululmaya başlanır. Önceden başlamasını bilemiyorum. Doktora sormalısın. Şu anda sadece tedavine odaklan 1 tanecik kaliteli yumurta bile yetiyor, bunu unutma.
ultrasona ne zaman gireceksincnm benm olmuyor ıste erken baslandıgı ıcın olmuyor 1 tane kalıtelı dahı gelısmıyo aslına bakarsan okdar guzel yumurtam vardı gece ay hepsı asker gıbı aynı boyda 15taneydı ama orgalutranı VURDURDUM gelısım durdu erken baslandıgı ıcın bu yuzden korkuyorm işte acaba bugun baslamasam nasıl olur normalde bugun baslamamı soyledı klınık lısteye yazdı ama ben yarın baslasam olmazmı ne de olsa daha benm yumurtalar en fazla 12.13ml dir dun 11ml di en buyugu
cuma günü . . dün ilk kontrolm vardı 6.gündü dünde bana net bir ml vermedı doktor sadece hemsıreye soylerken duydum 3 tane bır tarafta 1 tane dıer tarafta folikul var en buyugu 11.12ml dıyordu duydugum yanı hatta bana bugun cetroıde basla dedı doktorum sonradan hayır yarın basla dıye degıstırdı sonra da cuma cagırdı ben sımdı bulundugum ılcedekı bır ozel hastamneye gıdıp baktırıcam ml e kafam karıstıultrasona ne zaman gireceksin
Canım şimdi baktım son uygulamamda bana 5. gün başlanmış orgalutran. Ama kaç mm. olduklarını hatırlamıyorum. Seninde kafanın karışması normal. Özel de yaptırıyorsan o kadar para, sıkıntı vb. doktor hatasından heba olması insanı üzer. Sana tavsiyem: dediğin gibi ultrasonda kaç mm. olduğuna baktır. en az iki doktora görüş sor. bU yöntem doğru mu diye?cuma günü . . dün ilk kontrolm vardı 6.gündü dünde bana net bir ml vermedı doktor sadece hemsıreye soylerken duydum 3 tane bır tarafta 1 tane dıer tarafta folikul var en buyugu 11.12ml dıyordu duydugum yanı hatta bana bugun cetroıde basla dedı doktorum sonradan hayır yarın basla dıye degıstırdı sonra da cuma cagırdı ben sımdı bulundugum ılcedekı bır ozel hastamneye gıdıp baktırıcam ml e kafam karıstı